Bagaimana untuk Buang WINDOWSDEFENDER.SITE (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan WINDOWSDEFENDER.SITE. Panduan WINDOWSDEFENDER.SITE penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman WINDOWSDEFENDER.SITE adalah berita buruk bagi sistem anda. Melihat dan mendarat di atasnya sepanjang masa adalah tanda-tanda jangkitan. Nasib jangkitan, untuk lebih speisifik. Seperti yang anda tahu, nasib perosak adalah sangat mengelirukan dan sneaky. Tidak mempercayai mereka. Dan, satu yang anda terjebak dengan juga tidak terkecuali. Di WINDOWSDEFENDER.SITE mengandungi skrip jahat yang menghalang anda daripada menutupnya. Ini bermakna bahawa jika anda mendapatkan diarahkan ke laman web, anda tidak akan dapat keluar tanpa bersetuju untuk beberapa lanjutan yang dimuat turun pertama sesuatu seperti itu. Tidak, dalam apa jua keadaan, memberikan persetujuan anda kepada apa-apa yang mahu Laman ini. Ia adalah merbahaya. Menutupnya dengan bantuan daripada anda Task Manager dan memulakan sesi Pelayaran baru.

Seperti yang kami katakan, halaman WINDOWSDEFENDER.SITE menandakan bahawa ada jangkitan nasib dalam sistem anda dan bukan men-download lebih jahat sambungan anda mesti memberi tumpuan kepada mengeluarkan nasib tersebut dari komputer anda. Nasib perosak tidak membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Mereka akan merengsa dan mengganggu. Masa yang lebih banyak ancaman ini kekal dalam sistem anda, anda akan dipaksa untuk menghadapi masalah lebih banyak. Tidak berlengah-lengah. Hapuskan nasib itu secepat mungkin.

Sekali dalam sistem anda, perosak tidak membuang masa. Ia injects semua pelayar anda sebelum ini dipercayai dengan Tan iklan. Dan tidak apa-apa jenis iklan. Nasib itu tidak PR yang sebelum pengeboman iklan. Ia pengajian anda untuk mempelajari apa yang anda suka dan apa yang anda yang berminat. Kemudian, ia menggunakan maklumat untuk membuat iklan yang anda akan suka dan mencari yang menarik ini. Mengapa? Ianya bukan kerana ia ingin meningkatkan anda membeli-belah dalam talian atau pengalaman menyemak lalu. Sudah tentu, tidak. Ia mempunyai agenda tersendiri. Nasib yang perlu klik anda. Ia dicipta untuk meningkatkan trafik web untuk laman web tertentu, sekali gus menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik. Itulah sebabnya mengapa ia memerlukan anda untuk klik pada iklan itu menunjukkan anda. Untuk setiap klik anda, penggodam tersebut dibayar. Anda akan menjadi penaja mereka. Tapi itu tidak semua.

Haruslah lebih berhati-hati. Apa-apa yang memaparkan nasib yang boleh dipercayai. Ia tidak mengambil berat tentang keselamatan anda. Ia hanya memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda supaya anda klik. Iklan, Walau bagaimanapun, adalah tidak disahkan. Apakah yang lebih banyak, kebanyakan mereka akan lebih rosak atau mengelirukan atau kedua-duanya. Jika anda secara tidak sengaja klik pada iklan salah, anda boleh memburukkan lagi masalah anda dengan memuat turun lebih banyak perosak atas kapal. Tidak mempercayai iklan tersebut. Jika tawaran kelihatan terlalu baik adalah benar, ia mungkin tidak. Jangan membuat kesilapan klik. Melakukan yang terbaik untuk menyingkirkan iklan itu. Satu-satunya cara untuk berbuat demikian adalah untuk membuang nasib sendiri. Sebaliknya, ia akan menjadi lebih dan lebih agresif dengan setiap hari berlalu dan akan membedil anda dengan lebih banyak iklan. Jangan membazirkan masa anda. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh selama-lamanya. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan nasib itu? Perosak seperti ini biasanya perjalanan pakej dengan program-program lain yang anda muat turun dari laman web. Walau bagaimanapun, jika anda tergesa-gesa pemasangan dan Langkau terma-terma dan syarat-syarat, anda tidak dapat melihat aplikasi tambahan yang dilampirkan ke ikatan tersebut supaya mereka memasuki sistem anda belum. Untuk mengelakkan perkara, sentiasa memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Mereka mengambil masa yang lebih tetapi juga memberikan anda kawalan penuh ke atas proses pemasangan. Anda akan dapat lihat semua menyusahkan dan membuang pilihan mereka sebelum penamat memasang atur cara yang anda mahukan pada asalnya. Adakah anda memuat turun sesuatu kali yang seterusnya. Adakah wajar anda. Ia adalah satu-satunya cara untuk memastikan PC anda selamat.

Buang WINDOWSDEFENDER.SITE

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar WINDOWSDEFENDER.SITE daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan WINDOWSDEFENDER.SITE dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *