Bagaimana untuk Buang Wemidon.win (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Wemidon.win

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Wemidon.win. Panduan Wemidon.win penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Penampilan berterusan halaman Wemidon.win adalah tanda yang sangat buruk. Ini bermakna bahawa Mesin anda menyorokkan jangkitan. Parasit nasib untuk mengintai di suatu tempat di sudut-sudut pada sistem anda dan paparan Wemidon.win ialah dengan cara mendedahkan dirinya kepada anda. Ketua amaran itu. Mempunyai satu nasib parasit dalam sistem anda tidak membawa kepada apa-apa yang baik. Sebaliknya. Anda akan menghadapi banyak masalah yang akan terus berkembang di kedua-dua nombor dan keterukan sebagai Pas masa. Melakukan yang terbaik untuk menghapuskan nasib itu secepat mungkin.

Sebaik sahaja anda mengesan tapak Wemidon.win mengambil alih penyemak imbas anda, mengambil tindakan. Nasib baik, perosak ini adalah agak mudah untuk menangani jika anda Jangan berlengah-lengah dan bertindak dengan segera. Jika anda mengabaikan risiko ia menimbulkan, walaupun, masalah anda akan menjadi lebih teruk dan jangkitan juga boleh menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Jangan biarkan yang berlaku. Faham bahawa anda mempunyai apa-apa kehilangan tetapi banyak mendapat dengan menghapuskan penceroboh. Adakah ASAP tersebut. Lindungi diri anda daripada isu-isu pelbagai nasib yang terletak kira-kira untuk membuang anda. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup.

Sebaik sahaja nasib yang menyelesaikan adalah, Wemidon.win menjadi teman dalam talian anda berterusan. Ia bertukar menjadi bayang-bayang anda dan anda melihatnya setiap kali anda begitu banyak seperti menyentuh salah satu daripada penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai. Tetapi ini bukanlah halaman yang hanya anda akan dipaksa untuk melawat. Sudah tentu, tidak. Kerana nasib itu anda akan diarahkan ke Laman rendang sepanjang masa. Sesetengah daripada mereka bahkan mungkin penuh jangkitan yang anda boleh mendapatkan dengan satu klik. Selain daripada itu, anda juga dihujani dengan iklan.

Remove Wemidon.win
The Wemidon.win Virus

Perosak melemparkan runtuhan salji dan iklan anda dan jika anda klik padanya, penggodam akan dibayar. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Klik anda mengisi poket crooks’. Anda akan menjadi penaja mereka. Tetapi ada lagi. Iklan juga menyembunyikan risiko. Mereka akan ditaja. Kebanyakan daripada mereka, anyway. Dengan mengklik anda tidak hanya membantu cybercriminals menjadi kaya tetapi anda juga akan mendedahkan diri anda kepada risiko perisian berniat jahat.

Sama seperti dengan tapak yang cerdik, satu klik pada iklan yang salah adalah semua yang diperlukan untuk anda dijangkiti dengan parasit lebih banyak. Klik anda bersamaan dengan kebenaran anda. Perisian berniat jahat yang memasuki Mesin anda dan meninggalkan anda sedar. Masalah lain yang akan dihadapi adalah bahawa iklan yang terlalu banyak untuk mengelakkan. Mereka di mana-mana dan lambat laun anda akan klik walaupun anda tidak maksudkan.

Kadang-kadang komersil muncul betul-betul di bawah kursor tetikus anda atau bergerak di bawahnya dan anda klik padanya. Atau, ia menyekat seluruh laman dan apabila anda cuba untuk menutupnya dengan butang “X”, anda akan mendapat dihalakan ke halaman yang mencurigakan. Anda tidak boleh memenangi pertempuran ini. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan dan pelencongan adalah untuk membuang nasib yang benar-benar. Sebaik sahaja anda berbuat demikian, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jadi, melakukannya. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan jangkitan tersebut dengan serta-merta.

Bagaimana pula nasib di masukkan PC anda? Biasanya, perosak ini bergantung pada teknik perisian pengikata. Jadi, apabila anda memasang atur cara atau kemas kini, beri perhatian. Anda tidak tahu apa lagi boleh diikat dengan mereka. Jangan tergesa-gesa dan membaca segala-galanya dengan berhati-hati. Memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Mereka mengambil masa yang lebih tetapi ianya juga mengizinkan anda untuk melihat jika terdapat sebarang “bonus” apl yang melekat pada program asal iaitu kira-kira untuk memasuki Mesin anda. Anda telah juga mampu membuang pilihan mereka sebelum menamatkan pemasangan. Kami amat mengesyorkan anda berbuat demikian. Tambahan tersebut adalah biasanya virus dan anda tidak memerlukan mereka dalam sistem anda.

Buang Wemidon.win

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Wemidon.win dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *