Bagaimana untuk Buang WeatherBlink Toolbar | Dikemaskini

PUP
Remove WeatherBlink Toolbar

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan WeatherBlink Toolbar. Panduan WeatherBlink Toolbar penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Anak anjing berdiri untuk Program yang berpotensi tidak diingini. Di WeatherBlink Toolbar adalah contoh sebuah program yang tidak diingini. Jika tambahan jahat ini telah muncul pada peranti anda, bersedia untuk masalah. Alat yang seolah-olah dipercayai dicipta oleh Mindspark Inc. rangkaian interaktif Ia dipromosikan sebagai sebuah utiliti yang akan membawa anda semua jenis cuaca pengemaskinian di dalam tab baru. Hakikatnya, Misinya adalah untuk swarm skrin anda dengan semua jenis kandungan yang mengganggu.

Setiap kali anda membuka pelayar anda, anda akan bertemu dengan iklan-iklan yang menjengkelkan dalam bentuk pop-up, banner, mesej berkelip dan promosi walaupun dalam teks. Untuk setiap klik yang anda membuat mereka, parasit yang akan dibayar. Anak anjing yang diprogramkan untuk mengintip anda dan mengumpul apa-apa jenis web maklumat mengenai anda. Ia akan mendapatkan sejarah pelayar anda dan hasil carian, supaya ia boleh lebih baik menyesuaikan iklan, jadi anda akan lebih cenderung kepada klik pada mereka.

Remove WeatherBlink Toolbar
The WeatherBlink Toolbar

Di WeatherBlink Toolbar mempunyai laman web sendiri. Jika anda mempercayai janji-janjinya, anda akan hidup kesal keputusan anda untuk men-download. Sebaik sahaja ia mendapat dipasang, ia akan mula mendatangkan malapetaka jumlah pada penyemak imbas anda. Malangnya, itu bukanlah satu-satunya cara parasit ini boleh seterusnya meranapkan komputer anda. Anak anjing tersebut juga lurks di sebalik e-mel spam dan lampiran, tetap, perisian percuma, permintaan Kemaskini palsu, iklan tidak boleh dipercayai dan link, dan sebagainya

anda perlu faham, bahawa perisian berbahaya seperti ini bergantung pada naif dan kecuaian anda. Jika anda tidak membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik, anda mungkin secara tidak sengaja membenarkan akses perosak tersebut ke komputer anda. Dan apabila anda mengetahui apa yang anda lakukan, ia mungkin agak terlambat.

Manakala di WeatherBlink Toolbar yang berpura-pura menjadi berguna kepada anda, ia adalah apa-apa tetapi berguna. Anda tidak perlu apa-apa aplikasi pada PC anda. Semakin lama anda simpan ia tidak terjaga, yang lebih teruk keadaan anda akan mendapat. Tekanan ini diprogramkan untuk memaparkan iklan seberapa banyak yang mungkin, tanpa mengambil berat jika mereka membawa kepada halaman selamat. Bahawa yang berkata, anda mungkin satu klik jauh dari mendapat dihalakan semula ke laman web pihak ketiga mencurigakan atau bahkan berbahaya. Bukan sahaja ini, tetapi penyemak imbas anda akan mula kemalangan dan pembekuan sehingga ia berhenti berfungsi sepenuhnya, Semua kerana sejumlah besar daripada iklan-iklan yang dibuang jalan.

Tidak bertindak terhadap anak anjing tersebut, anda meletakkan Keselamatan dalam talian dan privasi anda dalam bahaya. Maklumat berharga seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, nombor kad kredit, alamat IP, dan lain-lain dengan mudah boleh jatuh ke dalam tangan crooks, yang bertujuan untuk menjual data ini kepada orang lain. Satu-satunya cara untuk membebaskan diri dari keadaan huru-hara ini dan kembali kepada pengalaman pelayaran yang selamat adalah untuk mengalih keluar ini WeatherBlink Toolbar dari peranti anda sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya.

Buang WeatherBlink Toolbar

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar WeatherBlink Toolbar dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *