Bagaimana untuk Buang WDF.exe | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan WDF.exe. Panduan WDF.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Untuk mengatakan bahawa WDF.exe adalah satu virus yang amat berbahaya itu tidak cukup. Anda berurusan dengan kuda Trojan. Seperti yang anda tahu, Trojan, bersama-sama dengan ransomware, dianggap berbahaya Tempahan kedua-dua jenis jangkitan siber. Malangnya, anda berurusan dengan salah seorang daripada mereka. WDF.exe adalah sangat berbahaya. Ianya mampu menyebabkan anda bermacam-macam kerosakan. Lebih-lebih, Trojan biasanya digunakan sebagai yang tersebut bagi ransomware. Mereka membantu virus-virus yang menyulitkan fail Jom.

Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda dijangkiti dengan dua paling ditakuti perosak pernah. Mesin anda tidak akan mampu untuk mengendalikan ini. Ia akan memecahkan sepenuhnya. Tidak mengambil risiko itu. Sebaik sahaja anda sedar anda hosting WDF.exe, mengambil langkah untuk menghapuskan ia sebelum ia mengalu-alukan Syarikat. Trojan itu adalah sangat canggih. Jadi adalah penghapusan. Kami menawarkan panduan terperinci penyingkiran yang anda boleh dapati di akhir artikel ini. Anda boleh menggunakannya untuk menangani perosak secara manual. Jika anda tidak cukup yakin dalam kemahiran PC anda, anda boleh selalu menggunakan satu penyelesaian yang automatik. Muat turun program anti virus yang baik untuk melakukan kerja untuk anda. Kaedah pemindahan mana-mana yang anda pilih, amat baik. Tetapi memilih untuk berpuasa. WDF.exe kegunaan setiap saat papan menimbulkan masalah.

WDF.exe, walaupun tanpa menjemput ransomware yang tamak dalam sistem anda, adalah cukup sesama sendiri. Ia membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam seting PC anda, oleh itu membuat kacau-bilau. Ia mengubah daftaran sistem awda belakang anda dengan menambah atau mengalih keluar entri. Ia juga membuat pengubahsuaian atau benar-benar merosakkan fail-fail penting. Sebagai hasilnya, anda mungkin tidak dapat menjalankan sesetengah atur cara. Tidak perlu dikatakan, kebenaran anda tidak diperlukan.

Anda tidak berada di caj lagi. Hacker adalah. Dan mereka lakukan apa sahaja yang mereka mahukan tanpa mengganggu bertanya kepada anda. WDF.exe juga memusnahkan pengalaman menyemak lalu awda. Ia injects semua pelayar anda dengan Tan iklan dan menyebabkan mereka untuk redirect anda di setiap sudut. Ini adalah bukan sahaja mengganggu tetapi juga berbahaya. Anda akan terdedah kepada pelbagai iklan yang boleh dipersoalkan, pautan, dan laman dan jika anda klik pada salah, anda memuat turun lebih banyak jangkitan atas kapal.

Perlu diingat bahawa PC anda hampir tidak berurusan dengan pada virus tunggal ini. Ia adalah underperforming dan terhempas sepanjang masa. WDF.exe menggunakan banyak sumber-sumber PC yang menjadikan komputer anda sangat tidak bertindak balas. Ada lagi, walaupun. Menganggap kehidupan peribadi tidak lagi peribadi sekarang bahawa anda hosting Trojan yang. Parasit ini akan spies. Mereka memantau segala-galanya yang anda lakukan dan mengumpul data yang berharga. Apabila mereka mempunyai cukup, segala-galanya akan dihantar kepada hacker. Biarkan sinki yang. Bayangkan apa penggodam boleh menggunakan maklumat peribadi anda untuk. Jangan biarkan mereka mendapatkan tangan mereka atas privasi anda. Trojan yang keluarkan ASAP.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Biasanya, Trojan beralih kepada lama tetapi teknik e-mel spam emas. Penggodam melampirkan Trojan itu seolah-olah sah mesej yang mereka hantar kepada anda. Jika anda membukanya, thats it. Anda telah dijangkiti. Jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali dan Jangan muat turun lampiran-lampirannya. Sentiasa pastikan penghantar terlebih dahulu.

Kadang-kadang crooks menulis bagi pihak syarikat-syarikat terkenal, Bank-Bank, pejabat pos atau pihak polis untuk dupe anda. Mereka menggunakan logo, nama, COP. Tidak jatuh ke dalam perangkap. Jika mesej yang bermula dengan “Dear pelanggan friend/”, Teruskan dengan berhati-hati. Sebuah organisasi yang sebenar akan sentiasa gunakan nama sebenar anda ke alamat anda. Jangan biarkan diri anda tertipu. Berfikir dua kali sebelum membuka mesej. Pencegahan adalah sentiasa lebih mudah dan kurang memakan masa bahawa proses menangani dan menghapuskan perosak sekali ia telah pun mendapat in.

Buang WDF.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan WDF.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *