Bagaimana untuk Buang Wallet Protector Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Wallet Protector Virus. Panduan Wallet Protector Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Pelindung Wallet, seperti namanya, sepatutnya untuk membantu anda menjimatkan duit. Walau bagaimanapun, ia tidak. Malah, ia tidak bertentangan dengan tepat. Atur cara ini jatuh ke dalam kategori nasib jangkitan. Ia tidak diwujudkan untuk memberi manfaat kepada anda. Ia hanya dibangunkan untuk tujuan jahat crooks’. Ya, ianya berfaedah untuknya, bukan untuk anda. Pastikan anda mencari dan menghapuskan nasib ini daripada sistem anda secepat mungkin.

Walaupun ia bukanlah jenis parasit yang paling berbahaya, ia boleh dan akan menyebabkan masalah-masalah anda. Lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih banyak isu-isu yang anda hadapi. Mempercayai kami, anda akan benci pengalaman hosting perosak ini. Ia membuat kacau-bilau lengkap aktiviti anda dalam talian. Adakah diri anda memihak dan mengeluarkannya walaupun ia tidak terlalu lewat. Meninggalkannya adalah satu kesilapan besar. Jadi, sebaik sahaja anda sedar dompet pelindung dihidupkan enjin anda, jangan sia-siakan bila-bila masa. Mengambil tindakan serta-merta terhadapnya. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Jika tidak, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal tidak Setelah mengambil langkah tepat pada masanya. Jangan berlengah-lengah! Bertindak!

Nasib pelindung Wallet adalah sangat mengganggu. Sejurus selepas penubuhan Lembaga, isu-isu yang mula mencurah. Sebagai permulaan, anda melayari seluruh mengalami perubahan ketara. Utiliti ini menghalang pesaingnya dalam iklan dan menggantikan mereka dengan sendiri. Di samping itu, ia injects penyemak imbas anda dengan lebih banyak iklan. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang, tawaran, tawaran, teks, pop-up, harga terbaik, perbandingan, video iklan, iklan melindungi skrin anda secara harian, kenalan dan menyekat kandungan halaman-halaman dan sebagainya

. Tetapi itu bukan apa yang mereka lakukan. Mereka mempunyai tujuan lain. Crooks di sebalik nasib yang akan menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan sekali gus menjana pendapatan pay per klik. Pada dasarnya, dengan setiap seorang daripada anda klik pada iklan, penggodam mendapat keuntungan. Mereka mendapat lebih banyak keuntungan bagi setiap halaman rendang anda mendapatkan dihalakan ke. Dan anda akan dipaksa untuk melawat banyak laman-laman tersebut yang cerdik. Anda akan menjadi seorang penaja crooks hanya dengan mengekalkan perosak.

Di samping itu, anda risiko masalah anda menjadi lebih buruk. Kerana nasib dalam diam-diam, anda akan sentiasa satu klik dari lebih banyak perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai. Jika anda klik pada pautan ad/ yang salah, anda secara automatik memuat turun lebih banyak jangkitan. Jangan lupa bahawa anda sudah pun mempunyai jangkitan perlu dibimbangkan. Pelindung dompet dimusnahkan pengalaman menyemak imbas anda sebelum ini menyeronokkan.

Ia juga menyebabkan Mesin anda ke underperform. PC anda jika dibandingkan dengan, kemalangan dan membeku banyak lagi sering. Menggunakannya untuk kerja-kerja luar talian menjadi satu tugas yang amat sukar dan menyakitkan hati. Jangan letakkan dengan itu. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan daripada Wallet pelindung selama-lamanya.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Jangkitan itu beralih kepada cara lama tetapi emas infiltrasi. Kita bercakap e-mel spam, freeware/ shareware pakej, rosak halaman dan pautan, tetap tidak dikenal pasti, pembaharuan program palsu, dan sebagainya. Jika anda ingin melindungi komputer anda daripada jangkitan pada masa hadapan, akan lebih berhati-hati. Kedua-duanya taktik tersebut di atas adalah cukup baik untuk bekerja dengan kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Menyediakan. Sentiasa pengawal anda.

Web adalah penuh dengan parasit yang menunggu anda untuk membuat langkah yang salah. Membuktikan mereka salah. Perlu berhati-hati dan berfikir dua kali sebelum anda klik pada beberapa laman rendang atau iklan. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Melindungi diri anda. Menghalang penceroboh untuk memasuki adalah lebih mudah daripada berurusan dengannya sebaik sahaja ia sudah mendapat in.

Buang Wallet Protector Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Wallet Protector Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *