Bagaimana untuk Buang Virus Win.Trojan.Dealply | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Win.Trojan.Dealply. Ini Win.Trojan.Dealply Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Pernahkah anda terfikir Apakah jenis virus cyber dianggap yang paling berbahaya? Memang keluarga kuda Trojan. Trojan, bersama-sama dengan jangkitan ransomware, adalah perosak berbahaya tempahan anda boleh menghadapi. Walaupun dua jenis sama berbahaya, mereka juga berbeza antara satu sama lain apabila ia datang kepada taktik operasi. Sebagai contoh, perosak ransomware mendedahkan diri mereka sendiri apabila penyulitan yang dilakukan. Mereka memaparkan Nota tebusan, meminta wang.

Trojan, di sisi lain, bekerja dengan lengkap berdiam diri sepanjang masa. Mereka masukkan belakang anda dan kemudian meneruskan untuk beroperasi dari bayang-bayang. Ia mungkin agak seketika sebelum anda menyedari anda telah dijangkiti Trojan. Jika anda sedar, kemudian menganggap diri anda bertuah. Mengetahui apa anda terhadap memberi anda kelebihan mengambil langkah-langkah yang cepat dan mencukupi. Dan langkah-langkah tersebut adalah satu kemestian. Win.Trojan.Dealply mesti dikeluarkan secepat mungkin dari komputer anda. Ia sangat merosakkan dan ia tidak mengambil masa yang lama sebelum ia merosakkan PC anda sepenuhnya. Jangan membazirkan masa anda. Mengalih keluar Trojan itu sebelum worsens masalah anda. Lebih banyak masa ia membelanjakan dalam sistem anda, lebih banyak kerosakan ia punca. Menghilangkan darinya dengan serta-merta.

Trojan boleh menyebabkan semua jenis masalah, sebaik sahaja in. Win.Trojan.Dealply adalah tidak berbeza. Apabila ia masuk, ia mula membuat kacau-bilau. Ia reedits daftaran sistem awda dengan menambah and/ atau mengalih keluar masukan daripada ia. Ia membuat pengubahsuaian atau benar-benar merosakkan beberapa fail penting sistem, yang menyebabkan anda tidak dapat menjalankan sesetengah atur cara lagi. Ia akar itu sendiri yang mendalam ke dalam OS anda sekali gus membolehkan ia akan berjalan bersama-sama dengan itu setiap kali anda menghidupkan Mesin anda. Ia hijacks penyemak imbas anda dan memutuskan apa yang anda akan lihat pada skrin anda. Ia juga berfungsi sebagai seorang tersebut kepada lebih banyak perisian berniat jahat.

Win.Trojan.Dealply adalah satu lubang besar di sistem keselamatan anda dan hal ini dapat infest PC anda dengan parasit lebih banyak. Selain itu, Mesin anda mula underperform kerana jangkitan itu. Ia jika dibandingkan dengan dan kemalangan. Pembekuan penyemak imbas anda. Sistem anda dihidupkan semula. Sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Tetapi ini bukanlah paling teruk. Trojan yang spies. Mereka memantau segala-galanya yang anda lakukan dalam talian dan mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda. Ini termasuk IPs, alamat e-mel, nama samaran, kata laluan, versi OS, akaun, nama sebenar, alamat bil, maklumat kad kredit, dll

Win.Trojan.Dealply mencuri semua data ini daripada anda dan kemudian menghantarnya kepada penggodam yang diterbitkan di tempat pertama. Adakah anda tahu apa ertinya itu? Orang-orang kini boleh menggunakan data anda untuk apa sahaja yang mereka mahu. Atau, mereka boleh menjual kepada pihak ketiga. Terdapat ramai bakal pembeli. Walau apa pun, ini tidak akan tamat untuk anda. Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa kepada mangsa penipuan atau kecurian identiti. Jangan biarkan yang berlaku. Mencari di mana perosak mengintai dan menggunakan panduan pemindahan kami Hapuskan sekali selama-lamanya. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik anda dan sistem anda.

Bagaimana pula Win.Trojan.Dealply masukkan? Salah satu kaedah yang paling popular dan masih berkesan adalah lampiran e-mel spam. Pengguna masih membuta tuli Buka mesej daripada penghantar yang tidak diketahui dan muat turun fail terlampir mereka tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Ini adalah tepat apa yang pengguna mahukan. Mereka mahu tergesa-gesa dan kecuaian anda. Mereka menghantar anda Trojan itu terus ke dalam peti mel anda dan anda Uruskan dengan membuka fail yang berniat jahat.

Berhenti membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Adakah wajar anda. Jangan biarkan hacker yang menipu anda. Jika anda tidak tahu siapa mesej itu, jangan tergesa-gesa ke membukanya dan ia mungkin satu penipuan. Sahkan penghantar terlebih dahulu. Memilih Keselamatan ke atas tergesa-gesa.

Win.Trojan.Dealply Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Win.Trojan.Dealply daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *