Bagaimana untuk Buang Virus Whiteclick | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Whiteclick. Ini Whiteclick Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Trojan Horse yang dianggap sebagai paling berbahaya jenis virus di luar sana. Dan dengan alasan yang baik. Parasit jahat adalah sangat diam-diam. dan serba boleh. Trojan seperti Whiteclick boleh digunakan untuk menyebabkan semua jenis kerosakan yang teruk kepada komputer anda. Whiteclick boleh digunakan sebagai alat yang memberikan virus lain akses kepada sistem komputer yang dijangkiti. Ya, anda memahami bahawa dengan betul. Kuda Trojan boleh melancarkan parasit seperti cacing, perampas pelayar, adware, spyware dan ransomware walaupun untuk mendatangkan malapetaka pada komputer anda.

Apatah lagi, Trojan dikenali untuk mengubah suai semua jenis seting sistem, serta memasang pelbagai program berniat jahat dan permohonan tanpa pengetahuan dan kebenaran anda. Dan semua. Satu lagi keupayaan di Tojan Whiteclick adalah untuk mengeksploitasi mana-mana sumber yang boleh ia mendapatkan semula. Ia boleh menggunakan CPU dan grafik kad kuasa untuk menjadikan komputer anda sebuah mesin cryptomining. Semua kebolehan yang disebut adalah hanya rasa apa virus ini adalah mampu melakukan.

Ia adalah sangat penting untuk menyebut bahawa Trojan Horse tidak seterusnya meranapkan sistem komputer anda tanpa jemputan. Ini bermakna bahawa satu-satunya cara untuk menjangkiti PC anda untuk memberi mereka akses diri anda. Tetapi yang berfikiran waras akan membuka pintu kepada apa-apa perisian yang berniat jahat? Tiada siapa. Masalahnya ialah, pengguna memberikan kemasukan kepada virus ini tanpa menyedarinya. Mari kita jelaskan. Cara yang paling biasa Trojan pengagihan adalah melalui perisian pakej percuma, permintaan Kemaskini palsu, dan juga e-mel spam dan pautan meragukan atau iklan.

Jika anda ingin mengelakkan jangkitan Trojan potensi Whiteclick, ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan. Kami amat mengesyorkan memilih sejenis adat atau lanjutan pemasangan apabila memuat turun perisian dari internet. Kerana pakej perisian tersebut sering tidak sewajarnya mendedahkan semua kandungannya, pengguna tidak punya cara untuk mengetahui jika mereka benar-benar memuat turun perisian berniat jahat bersama-sama dengan lain-lain program dan aplikasi.

Trojan itu jenis yang paling ditakuti virus. Ia boleh mencuri data peribadi anda dengan mudah, di samping memantau aktiviti web anda. Selain itu, ia boleh mengintip anda hampir dan fizikal. Ada cara hacker untuk mengawal kamera dan mikrofon, untuk melihat dan mendengar segala-galanya yang anda lakukan anda. Seolah-olah semua kebolehan yang telah disebutkan itu tidak cukup, kuda Trojan seperti Whiteclick juga boleh melakukan semua jenis tindakan berniat jahat yang boleh membawa kepada skrin biru kematian.

Perkara dengan virus Trojan adalah bahawa semakin lama ia dibiarkan begitu sahaja, lebih banyak kerosakan yang berlaku ia akan menyebabkan. Jadi jika anda adalah mangsa parasit jahat tersebut, anda perlu bertindak dengan cepat dan membuang virus ini secepat mungkin, sebelum berlaku paling teruk dan PC rosak selepas pembaikan. Anda tidak mahu seseorang untuk mengambil kesempatan daripada maklumat peribadi anda, betul? Melindungi data anda dan mengembalikan kawalan ke atas komputer anda! Kami boleh membantu anda menghilangkan kuda Trojan ini Whiteclick. Apa yang anda perlu lakukan ialah ikut arahan terperinci kami di bawah.

Whiteclick Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Whiteclick dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *