Bagaimana untuk Buang Virus VideoBuzzer | Dikemaskini

PUP
Remove VideoBuzzer Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus VideoBuzzer. Ini VideoBuzzer Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Sebagai nasib yang tipikal sneaks permohonan, VideoBuzzer ke PC anda unnoticeably dan mula dibina yang menunjukkan anda iklan pop timbul yang dilabel “Dibawa kepada anda oleh VideoBuzzer” setiap kali anda cuba untuk mengakses pelayar web anda. Malangnya, ini tidak hanya akan mengganggu aktiviti pelayaran anda, tetapi juga mungkin mengancam keselamatan sistem anda, yang dengan serta-merta mengklasifikasikan VideoBuzzer sebagai satu program yang berpotensi tidak diingini.

Selain daripada iklan ucapan yang dilabel “Dibawa kepada anda oleh VideoBuzzer”, bila-bila masa anda membuka pelayar anda, warna-warna lain iklan komersial banjir monitor anda. Ini tidak dapat dielakkan akan membawa kepada isu-isu tidak menyenangkan yang lain, seperti sistem kerap kemalangan dan lebih perlahan prestasi PC.

Walau bagaimanapun, walaupun agak membimbangkan, masalah tersebut di atas tidak boleh dibandingkan dengan fakta bahawa VideoBuzzer mampu mengancam keselamatan peribadi anda. Ini bermakna bahawa perkara terbaik yang anda boleh lakukan adalah untuk mengalih keluar aplikasi perisian iklan dari mesin Maya anda, sebaik sahaja anda perasan dengan kehadirannya di atasnya.

VideoBuzzer kegunaan pelbagai jenis kaedah untuk infiltrating PC anda. Program ini boleh menipu anda supaya meluluskan pemasangan tanpa anda menyedarinya, sehingga iklan banyak itu mula menunjukkan entah dari mana.

Paling sering, VideoBuzzer memasuki komputer yang digabung dengan perisian freeware lain kerana ia mungkin memberikan titik capaian yang mudah. Dalam kes ini, ia adalah benar-benar bersalah pengguna, kerana mereka tidak cukup prihatin apabila memasang perisian baru pada mesin mereka. Dan bukannya membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh Pendeta Pemasangan program ini, mereka hanya bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa dan membiarkan nasib yang memasuki sistem mereka.

Remove VideoBuzzer Virus
The VideoBuzzer Virus

Kaedah lain yang digunakan oleh VideoBuzzer untuk menjangkiti PC termasuk penggunaan lampiran e-mel spam, pautan rosak dan laman web yang rosak. Selain itu, permohonan nasib boleh menimbulkan sebagai kemas palsu sistem atau atur cara untuk membuat anda memasangkan ia pada komputer anda. Walaupun, apa anda perlu tahu dengan pasti, freeware itu itu selalunya digabungkan dengan pelbagai jenis perisian berniat jahat, yang boleh menyebabkan isu-isu berkaitan keselamatan serius.

VideoBuzzer telah dinaikkan pangkat sebagai atur cara berguna yang akan membantu anda untuk meningkatkan pengalaman melihat video anda di platform seperti YouTube. Walau bagaimanapun, anda harus pasti tidak percaya ini. Bukan membantu anda, VideoBuzzer menyebabkan anda semua jenis masalah keselamatan yang anda perlu berurusan dengan.

Sebagai contoh, kerana iklan berbilang kenalan setiap kali anda cuba untuk menyemak imbas web, prestasi komputer anda melambatkan ketara dan sistem bermula untuk mengalami kemalangan yang kerap. Juga, mempunyai keperluan yang boleh VideoBuzzer yang mencuri butir-butir peribadi dan kewangan dan saham anda dengan pihak ketiga yang tidak diketahui, harus meyakinkan anda untuk memadam permohonan dari sistem anda secepat anda boleh.

Nasib baik, penyingkiran VideoBuzzer bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh menghapuskan program ini sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan disediakan bellow artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat.

VideoBuzzer Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus VideoBuzzer daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *