Bagaimana untuk Buang Virus Ursorsee.pro (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Ursorsee.pro

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Ursorsee.pro. Ini Ursorsee.pro Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda sentiasa melihat laman web Ursorsee.pro pada browser – ia adalah tanda yang buruk. Sebab di sebalik ia kemungkinan besar adalah parasit jahat yang lurks di komputer anda. Ursorsee.pro dikategorikan oleh penyelidik malware sebagai nasib. Apa yang dibuat adalah bahawa ia memantau aktiviti web anda untuk menyediakan sasaran iklan kandungan seperti pop-up, tawaran istimewa, tawaran eksklusif dan kupon, jualan yang terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, berkelip mesej palsu Kemaskini permintaan, dan lain-lain jenis iklan yang anda yang paling mungkin untuk klik pada. Tujuannya adalah untuk mencipta pendapatan melalui berbayar atau kaedah membayar per klik.

Hakikatnya, nasib tidak seterusnya meranapkan komputer anda sendiri. Ia memerlukan bantuan anda untuk berbuat demikian. Selalunya, mangsa nasib Ursorsee.pro yang tidak menyedari bahawa mereka tanpa disedari memberi akses perosak yang berniat jahat ini ke sistem komputer mereka. Ini boleh berlaku dalam pelbagai cara. Cara yang paling biasa nasib pengagihan adalah melalui e-mel spam, perisian diberkas, permintaan Kemaskini palsu, pautan meragukan dan pop-up, lampiran e-mel dan fail boleh laku daripada penghantar yang tidak diketahui, dan sebagainya

Remove Ursorsee.pro
The Ursorsee.pro Virus

selalunya pemaju pakej atur cara dan aplikasi serta ikatan mereka bersama-sama dengan perisian berniat jahat yang tidak dinyatakan dengan betul. Inilah sebabnya mangsa parasit jahat tersebut tidak mempunyai idea bagaimana apa-apa perisian berniat jahat sampai ke komputer mereka tanpa kebenaran mereka, ketika pada hakikatnya – mereka memberi kebenaran mereka tanpa disedari. Ini boleh dicegah jika anda memilih untuk ikuti melalui pemasangan Lanjutan atau adat, supaya mudah melihat senarai penuh perisian yang disertakan dan kemudian Buang apa-apa program atau aplikasi yang kelihatan mencurigakan kepada anda atau tidak pernah bertujuan untuk memuat turun dalam tempat pertama.

Nasib mungkin tidak berbahaya kerana virus lain seperti Trojan Horse, cecacing atau ransomware, tetapi itu tidak bermakna ia harus boleh dipertikaikan lagi. Kerana ia akan menjana sejumlah besar iklan, ini bermakna bahawa akhirnya pelayar anda akan berhenti berfungsi dengan betul dan anda tidak akan mengalami kemalangan secara tiba-tiba dan berterusan setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar anda. Ia juga akan mempengaruhi kelajuan sambungan internet anda. Ini boleh menghalang anda daripada melakukan apa-apa pada komputer anda dan akan hanya menjadi lebih buruk dengan setiap hari yang anda membiarkan perosak nasib ini untuk berkeliaran percuma pada komputer anda.

Kami amat mengesyorkan mengalih keluar perisian berniat jahat ini daripada komputer anda sebaik sahaja anda menyedari kehadirannya. Ikut arahan terperinci kami di bawah untuk berjaya membuang malware Ursorsee.pro ini dan kembali ke pengalaman pelayaran yang damai.

Ursorsee.pro Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk Buang Virus Ursorsee.pro daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Ursorsee.pro dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *