Bagaimana untuk Buang Virus Update Checker (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Update Checker

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Update Checker. Ini Update Checker Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Update Checker program ini tapak web yang menyamar. Ia tidak memberikan apa-apa janji-janjinya. Ia tidak Semak sebarang pengemaskinian. Ia hanya messes dengan aktiviti-aktiviti dalam talian anda dengan cara yang buruk. Update Checker adalah dikategorikan sebagai perosak nasib seorang. Untuk terus hidup, ia telah melahirkan iklan. Dan ia, percaya kita. Tetapi, bayangkan iklan atau dua. Oh, tidak. Jangkitan drowns anda dengan iklan-iklan yang jahat pada setiap hari.

Setiap kali anda berada dalam talian, anda dapatkan dihujani dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun tapak-tapak yang digunakan perlu ad-percuma tidak benar-benar dilindungi dengan kain rentang, kupon, pautan, dalam teks, gelongsor panel, tawaran, tawaran terbaik, dan sebagainya. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa mengganggu nasib. Dan semua ini worsens dengan masa. Iklan yang menjengkelkan tumbuh di nombor dengan setiap hari. Tidak tahan dengan semua ini dan menghapuskan nasib itu secepat mungkin. Ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Membuangnya dengan segera.

Remove Update Checker
The Update Checker Virus

Seperti yang kami katakan, Update Checker bombards anda dengan iklan. Tetapi Adakah anda tahu Kenapa? Ianya bukan kerana ia ingin mempertingkatkan pengalaman membeli-belah anda dalam talian, yang pasti. Tidak, nasib yang bertujuan untuk menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik. Setiap kali anda klik pada iklan, crooks ini dibayar. Mereka lebih baik dibayar setiap kali anda mendapatkan diarahkan ke laman web ditaja. Anda pada dasarnya menjadi penaja mereka hanya dengan menjaga nasib jahat atas kapal. Bukan untuk menyebut bahawa ia benar-benar ruins anda menyemak imbas dengan mengganggu anda setiap langkah dalam talian. Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan. Anda cuba memuatkan halaman, anda dapat diarahkan kepada satu yang berbahaya. Anda cuba untuk menyemak e-mel anda, iklan yang banyak kelihatan pada skrin awda dan sekat kandungan halaman. Anda cuba untuk menonton sebuah video dalam talian, ia mendapat dijeda kepada iklan rehat setiap 10 saat. Memang mimpi ngeri.

Nasib di ruins aktiviti dalam talian anda. Ia bertukar menjadi mimpi ngeri mereka dan anda mendapat begitu marah dan anda mula mengelakkan menggunakan Mesin sendiri. Walau bagaimanapun, mengelakkan bukanlah satu penyelesaian. Tetapi tidak meletakkan dengan penceroboh dan diam-diam yang bercuti. Satu-satunya penyelesaian yang bekerja untukmu adalah penyingkiran Update Checker secepat mungkin. Sebaik sahaja anda menghilangkan makhluk perosak ini, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari laman web peace lagi. Selain itu, prestasi enjin anda akan bertambah baik dan anda tidak akan pengalaman sistem kemalangan dan reboots pada setiap hari. Tidak teragak-agak. Mencari di mana perosak memperdaya bersembunyi dan membuangnya dengan segera. Jika anda ingin berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Lakukannya sekarang! Lebih cepat ianya hilang, lebih baik.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Update Checker? Hakikatnya bahawa anda membiarkan nasib masukkan PC anda. Kau yang memberi lampu hijau. Seperti perosak tidak boleh mendapatkannya tanpa kelulusan, ditanya untuknya dan kamu terganggu dan cuai, berkata Ya tanpa mengetahui apa yang anda bersetuju untuk. Salah satu taktik paling popular bahawa kegunaan adware adalah pengemaskinian program atau sistem yang palsu. Anda mungkin berfikir anda akan mengemaskini Adobe Reader sementara, malah, anda akan memasang adware. Ini berlaku kerana anda telah cuai dan anda tidak membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Tidak pernah membuat kesalahan ini sebanyak dua kali. Sentiasa cek semula segala-galanya sebelum memberi kebenaran anda. Jangkitan berdoa untuk kecuaian anda. Jangan membuat pekerjaan mereka lebih mudah dengan memberikan ia.

Update Checker Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Update Checker dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *