Bagaimana untuk Buang Virus Trojan.apt.9002_post | Dikemaskini

Trojans

Semua orang tahu bagaimana berbahaya kuda Trojan virus-virus. Seperti namanya, Trojan.apt.9002_post tergolong kategori virus yang sama. Jika komputer anda telah dijangkiti oleh ia, anda berada dalam masalah serius. Virus ini direka untuk mendatangkan malapetaka sebaik sahaja ia menetapkan kaki ke sistem komputer anda. Ia boleh mengubah sebarang seting yang difikirkannya patut, menghapuskan fail penting proses sistem penting yang rosak, dan sebagainya. Ia benar-benar akan mengambil alih pelayar anda, serta menyebabkan ramai reshuffles yang membawa kepada laman-laman yang boleh dipersoalkan.

Pelbagai iklan yang rendang akan muncul di skrin anda, juga dengan sumber yang boleh dipersoalkan. Daftaran awda akan diubah suai, penting fail yang rosak, dan sebagainya. Segala-galanya yang boleh menyebabkan masalah untuk komputer anda boleh berlaku. Mesej ralat akan berhenti muncul di skrin anda, pelbagai aplikasi dan program akan berhenti berfungsi biasanya. Sistem komputer anda akan mula underperform dan berasa sangat lembap. Terima kasih semua kepada virus ini.

Tetapi bagaimana pula ia berjaya menyelinap pada peranti anda tidak dapat dikesan? Dengan baik, ia tidak hack jalan, yang pasti. Ia bukanlah seperti maju. Hanya anda mempunyai kuasa untuk memberi akses. Ia mungkin telah tidak sengaja. Ia akan mengambil masa hanya satu saat daripada kecuaian anda bagi virus untuk mendapatkan peluang untuk menyerang. Dalam kebanyakan kes, Trojan ini infiltrates komputer melalui perisian pakej dan iklan yang dijangkiti. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk mendapatkan diedarkan melalui e-mel spam, kemas kini yang palsu dan fail-fail torrent. Penggodam berkembang berkat naif dan kecuaian anda.

Membuat ia satu tabiat untuk membaca antara garisan. Jangan lupa untuk membaca sepenuhnya terma dan syarat sebelum anda klik pada butang ‘Saya setuju’ itu. Anda tidak tahu apa perisian berbahaya mungkin bersembunyi di bundle seolah-olah boleh dipercayai. Itulah sebabnya mengapa anda perlu memilih sejenis adat atau lanjutan pemasangan, untuk memastikan bahawa tiada program tersembunyi atau permohonan mendapat secara automatik dipasang tanpa pengetahuan anda.

Virus-virus kuda Trojan adalah wabak yang perlu pada sistem komputer anda. Mereka mempunyai kuasa untuk merosakkan segala-galanya pada komputer anda. Trojan.apt.9002_post virus juga boleh menjangkiti PC anda dengan perisian berbahaya yang lain, demi untuk menyebabkan kerosakan lebih banyak. Parasit ini akan mencetuskan satu tindak balas rantai atau kesilapan dan sistem kemalangan. Satu-satunya cara yang anda boleh mengelakkan kemusnahan yang berjumlah dijangka bertindak sebaik sahaja anda menyedari bahawa komputer anda telah dijangkiti dengan kuda Trojan ini.

Semakin lama anda membazirkan masa, yang lebih teruk ia akan mendapat. Itulah sebabnya anda tidak mempunyai masa untuk membazirkan! Meneruskan pembuangan gangguan Trojan.apt.9002_post ASAP! Jangan biarkan ia menjejaskan privasi anda dan mencuri kedua-dua kewangan dan peribadi data anda. Simpan OS anda dari kuasa pemusnah Trojan ini dan membuangnya untuk kebaikan.

Buang Trojan.apt.9002_post

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Trojan.apt.9002_post dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *