Bagaimana untuk Buang Virus SpeedUp PC 2018 | Dikemaskini

PUP
Remove SpeedUp PC 2018 Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus SpeedUp PC 2018. Ini SpeedUp PC 2018 Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Utiliti SpeedUp PC 2018 adalah tidak apa ia mendakwa menjadi. Menurut kepada iklan, ia merupakan satu program percuma yang akan mengoptimumkan dan Bersihkan Mesin anda. Walau bagaimanapun, ia jatuh pendek janji ini. SpeedUp PC 2018 sebenarnya dikategorikan sebagai program yang berpotensi tidak diingini (anak anjing). Namun, ada apa-apa yang berpotensi dalam situasi anda. Aplikasi ini tidak diingini sesungguhnya. Ia menyamar sebagai satu program yang berguna, sah tetapi ia adalah parasit. Ia juga berdusta ke muka anda.

Tidak percaya perkataan anak anjing itu berkata. Sebaliknya, melakukan apa yang terbaik untuk anda dan sistem anda dan hapuskan penceroboh sebaik sahaja anda menyedarinya atas kapal. Jika anda membiarkan ia tinggal, situasi anda akan menjadi lebih teruk dengan ketara. Setiap hari berlalu, anak anjing tersebut akan menjadi lebih agresif dan akan menyebabkan banyak masalah. Jangan biarkan ia. Mencari di mana ia bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik.

Terdapat banyak program yang boleh mengoptimumkan PC anda secara percuma. Malangnya, SpeedUp PC 2018 bukanlah salah seorang daripada mereka. Anak anjing ini mempunyai ciri-ciri yang tersembunyi. Bukan membantu anda, ia bombards anda dengan iklan. Tetapi, bayangkan iklan atau dua. Oh, tidak. Perosak injects iklan pada setiap halaman yang anda buka. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini benar-benar dilindungi. Anda bahkan tidak menyemak e-mel anda tanpa yang dilencongkan ke halaman rendang juta kali. Ianya sangat menjengkelkan, iaitu sekurang-kurangnya. Anak anjing tersebut juga seketika video anda dalam talian untuk selingan yang luar biasa panjang. Ia membuka tab tambahan tanpa henti. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan sebarang isi kandungan dengan betul. Memang mimpi ngeri. Tetapi lebih penting lagi adalah bahawa anak anjing yang sedang cuba untuk memperdayakan membeli versi penuh di SpeedUp PC 2018 di.

Remove SpeedUp PC 2018 Virus
The SpeedUp PC 2018 Virus

Ia memaparkan iklan ada tanda-tanda amaran yang menyatakan bahawa Mesin anda mempunyai masalah dengan perisian berniat jahat. Tidak panik dan tidak mempercayai iklan tersebut. Perisian berniat jahat sahaja yang anda perlu bimbang tentang ialah SpeedUp PC 2018. Membeli versi penuh. Mesin anda adalah baik dan crooks di sebalik anak anjing yang akan blackmailing anda. Mereka adalah selepas wang anda. Setelah anda menghantarnya kepada mereka, anda mungkin tidak bahkan mendapat versi penuh SpeedUp PC 2018. Tidak bahawa anda memerlukannya. Anda tidak. Seperti yang kami katakan, perisian berniat jahat sahaja yang anda perlu bimbang tentang adalah SpeedUp PC 2018 dan anda tidak perlu mana-mana program yang khas untuk mengeluarkannya. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini dan tidak lama lagi cukup Mesin anda akan bebas-jangkitan sekali lagi. Tidak berlengah-lengah. Gunakan panduan kami dan segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula SpeedUp PC 2018 masukkan PC anda? Baik, jika anda tidak memasang pada maksud, itu hanya cara lain untuk anak anjing masuk ke dalamnya untuk memperdayakan awda pasang. Itu adalah betul. Ia tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda. Tiada kebenaran, tidak kemasukan. Ia menggunakan helah untuk meminta keizinan anda. Salah satu kaedah yang paling biasa digunakan ialah pembaharuan program palsu. Sebagai contoh, walaupun anda mungkin fikir anda sedang mengemaskini Java, anda sebenarnya akan memasang parasit. Jika anda tidak mahu ini berlaku lagi, menggunakan sumber-sumber boleh dipercayai hanya muat turun.

Selain itu, jangan tergesa-gesa proses pemasangan. Jika anda tidak tergesa-gesa ketika itu, lakukannya kemudian, tetapi tidak pernah tergesa-gesa itu. Sentiasa mengambil masa untuk membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Mereka mungkin menyembunyikan beberapa klausa yang mengelirukan yang anda tidak benar-benar baik-baik saja dengan. Lebih berwaspada. Inilah satu-satunya cara untuk menjaga enjin anda selamat.

SpeedUp PC 2018 Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus SpeedUp PC 2018 daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *