Bagaimana untuk Buang Virus Secassingly.club (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Secassingly.club

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Secassingly.club. Panduan Secassingly.club penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Malware penyelidik telah menemui satu sambungan antara pelencongan Secassingly.club dan adware. Jika laman web ini terus kenalan pada skrin anda, ia bermakna bahawa nasib jahat telah berjaya seterusnya meranapkan pelayar anda. Akibat daripada serangan tersebut adalah serius.

Nasib boleh mendapatkan maklumat peribadi anda seperti tetapi tidak terhad kepada melayari pertanyaan sejarah, tabiat dan Cari. Data tersebut bertujuan untuk membantu parasit menyesuaikan iklan itu, jadi mereka lebih menarik, dan oleh itu pengguna adalah lebih cenderung kepada klik pada mereka. Klik lebih banyak yang dihasilkan, keuntungan lebih banyak tiada bermanfaat bagi crooks di sebalik nasib itu, dan untuk halaman-halaman yang ditaja parasit yang menggalakkan. Tapi itu tidak semua. Perosak siber ini secara bebas boleh memasang perisian mencurigakan komputer mangsa dengan, tanpa mengganggu untuk meminta izin.

Nasib sering Sembunyi di sebalik mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, palsu Kemaskini permintaan, pakej perisian bebas, file torrent, dan pautan dijangkiti dan iklan. Jika anda mahu pastikan bahawa tiada ancaman jahat meletakkan Keselamatan dan privasi anda dalam bahaya, selain daripada mempunyai perisian AV yang boleh dipercayai pada komputer anda, anda juga perlu memberi perhatian yang lebih kepada apa yang anda klik pada saat browsing web.

Remove Secassingly.club
The Secassingly.club Virus

Perisian berniat jahat tidak boleh hack jalan pada PC anda. Ia memerlukan izin awda untuk menyerang, Ya, itu betul. Anda seorang sahaja mempunyai kuasa untuk membenarkan parasit ini pada mesin siber anda. Penggodam bergantung pada kecuaian dan naif untuk menipu anda ke jatuh tepat di perangkap mereka tanpa anda menyedarinya. Paling biasa, ini berlaku apabila anda memasang perisian yang anda telah muat turun dari internet. Jika anda sedang digunakan untuk memilih satu pasang cepat, anda perlu untuk menyingkirkan tabiat itu sekarang.

Sebaliknya, memilih sejenis maju Custom/ jika pemasangan. Ini akan membolehkan anda untuk melihat jika terdapat apa-apa perisian bonus yang sebaliknya akan kekal tersembunyi daripada anda. Jika terdapat mana-mana pepasangan pilihan, kami amat mengesyorkan bahawa anda memilih mereka semua, kerana mereka mungkin adalah perisian berniat jahat yang terselindung.

Pasti, nasib bukanlah sebagai berbahaya sebagai kuda Trojan, sebagai contoh. Tetapi masih tidak bermakna bahawa ia tidak berbahaya. Nasib boleh menjejaskan privasi dan Keselamatan anda. Belum lagi bahawa data peribadi dan kewangan anda boleh jatuh bukan sahaja di tangan penjenayah siber, tetapi di lain mencurigakan pihak ketiga juga. Anda tidak mahu itu, Adakah anda? Well, lagi lama anda menangguhkan bertindak terhadap parasit jahat ini, mendapat peluang berlakunya itu lebih tinggi.

Sebaik sahaja anda mengesan kehadiran nasib jahat ini, anda perlu alihnya keluar daripada komputer anda sepenuhnya. Jika anda membenarkan ia untuk berkeliaran percuma, lambat laun anda akan mula mengalami perlahan internet kelajuan dan terus-menerus pelayar kemalangan. Kami boleh membantu anda dalam penyingkiran nasib di Secassingly.club. Apa yang anda perlu lakukan ialah ikut arahan kami di bawah.

Buang Secassingly.club

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Secassingly.club daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Secassingly.club dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *