Bagaimana untuk Buang Virus Reading Hub New Tab (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Reading Hub New Tab

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Reading Hub New Tab. Panduan Reading Hub New Tab penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda mencari di Reading Hub New Tab, tahu bahawa anda berada dalam kesulitan. Ini bukanlah sebuah aplikasi yang berguna. Ia adalah jangkitan. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik. Apa bersembunyi di belakang Reading Hub New Tab adalah hijacker pelayar. Tidak percaya walaupun perkataan yang dikatakan. Ia cuba untuk meyakinkan anda bahawa ia memberikan anda akses percuma PDF buku. Ia juga mendakwa bahawa anda akan dapat memuat turun buku-buku ini atau membacanya secara online. Ini bunyi hebat tetapi malangnya, ia adalah tidak benar. Hijacker yang berdusta kepada muka anda untuk membuatkan anda percaya itu. tak. Anda akan berhadapan dengan jangkitan dan anda perlu mengambil langkah segera untuk mengeluarkannya. Lebih banyak masa ia membelanjakan pada mesin anda, yang lebih teruk masalah anda mendapat. Adakah diri anda memihak dan menghapuskan perosak sebelum ia menguruskan menyebabkan beberapa kerosakan yang serius.

Hijacker, sekali masuk, membuat kacau-bilau lengkap aktiviti anda dalam talian. Tiada apa yang sama lagi. Setiap kali anda berada dalam talian, anda akan mengalami gangguan. Perosak sentiasa dilencongkan ke anda ke tapak-tapak yang mencurigakan dan bombards anda dengan iklan. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk dan tidak kira apa yang anda lakukan, mereka tidak pergi jauh. Sebaliknya. Iklan menjadi lebih dan lebih setiap hari berlalu. Mereka menjadi lebih agresif serta dan mula muncul betul-betul di bawah kursor tetikus anda meninggalkan anda tiada pilihan lain tetapi untuk klik. Melakukan yang terbaik untuk mengelakkan segala-galanya dengan hijacker membaling pada anda. Ia adalah tidak selamat. Ianya tidak boleh dipercayai. Satu klik salah akan cukup bagi anda untuk memuat turun lebih banyak jangkitan pada komputer anda.

Remove Reading Hub New Tab
The Reading Hub New Tab Virus

Namun, mengelakkan Mesin anda selama-lamanya bukanlah satu pilihan. Anda memerlukan satu penyelesaian yang kekal. Penyelesaian ini ia penyingkiran serta-merta penceroboh. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik. Apabila ia sudah pergi, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari laman web keamanan lagi. Tidak teragak-agak. Ikuti panduan terperinci penyingkiran kami di bawah dan keluarkan hijacker itu. Melindungi PC anda dan privasi anda. Ya, privasi anda.

Perosak juga mengancam maklumat peribadi anda. Ia spies pada anda, mengumpul data yang sensitif dan kemudian menghantar ia kepada crooks di belakangnya. Jangan biarkan yang berlaku. Penggodam adalah orang-orang yang paling buruk di bumi untuk mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan menghapuskan hijacker ini sebelum terlambat. Ia menggunakan setiap saat atas kapal untuk menyebabkan kerosakan. Sebahagian daripada kerosakan ini boleh bertukar menjadi tak boleh balik.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Reading Hub New Tab? Perampas akan sneaky. Kerana mereka memerlukan izin anda untuk memasuki, mereka terikat untuk memintanya. Namun, mereka tidak dapat meminta secara terbuka kerana ia meninggalkan terlalu banyak ruang untuk penafian. Di sini datang teknik penyusupan seperti mesej e-mel spam, pakej perisian percuma, link yang rosak, pengemaskinian yang palsu, dan sebagainya. Jika anda tidak memberi perhatian yang mencukupi, hijacker yang akan mampu untuk menipu awda supaya memberi lampu hijau.

Jika anda ingin Pastikan PC anda selamat, anda harus berada pada amaran itu. Web penuh dengan parasit yang akan berdoa untuk kecuaian anda. Geran. Jangan membuat kerja hacker lebih mudah. Sentiasa memberi perhatian apabila melayari web. Klik pada setiap pautan yang anda lihat. Supaya tidak melayari laman-laman yang tidak boleh dipercayai. Melindungi komputer anda kerana tiada siapa lagi yang akan. Lupakan tentang yang cuai dan tergesa-gesa. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan parasit jauhnya.

Buang Reading Hub New Tab

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Reading Hub New Tab daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Reading Hub New Tab dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *