Bagaimana untuk Buang Virus Power PC Care 2018 | Dikemaskini

PUP
Remove Power PC Care 2018

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Power PC Care 2018. Panduan Power PC Care 2018 penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Power PC Care 2018 diiklankan sebagai alat yang sangat berguna yang boleh membantu anda untuk mengoptimumkan prestasi komputer awda. Hakikatnya, ia akan membawa anda tidak positif. Ini anak anjing (berpotensi tidak diingini Program) ini tidak lain hanyalah masalah. Sebaik sahaja ia mendapat dipasang, ia akan menyerang setiap pelayar yang anda mempunyai komputer anda. Kemudian, ia akan diteruskan dengan menjana semua jenis iklan – pop-up, dalam teks, banner, berkelip walaupun mesej amaran. Tujuannya adalah untuk mencipta pendapatan melalui Skim membayar per klik.

Perisian yang berniat jahat dengan mudah boleh menceroboh maklumat peribadi anda privasi dan mencuri seperti tetapi tidak terhad kepada sejarah pelayar, pertanyaan carian dan tabiat web. Data seperti ini adalah sangat berharga kerana ia boleh membantu perosak siber lebih baik menyesuaikan kandungan digalakkan. Jadi mangsa adalah lebih cenderung untuk klik pada iklan yang dipaparkan.

Remove Power PC Care 2018
The Power PC Care 2018 Virus

Power PC Care 2018 boleh dipasang secara sedar oleh pengguna, memikirkan program ini akan meningkatkan prestasi komputer mereka. Tetapi parasit ini boleh juga pautan menyelinap melalui melalui e-mel spam, permintaan Kemaskini palsu, pakej perisian, fail-fail torrent, serta dijangkiti dan iklan. Untuk memastikan bahawa perisian tidak tersembunyi mendapat akses ke PC anda tanpa pengetahuan dan kebenaran anda. Kami amat mengesyorkan memilih Custom/ mod lanjutan dalam Pendeta Persediaan.

Dengan cara ini, anda dengan mudah akan melihat jika terdapat apa-apa pepasangan pilihan. Jika terdapat apa-apa, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya Buang mereka, dan mereka akan diberi tiada capaian kepada komputer anda. Kami juga mengesyorkan pengguna kami untuk tidak mempercayai tetimbul rawak yang menggesa mereka untuk mengikuti pautan Kemaskini boleh dipersoalkan. Sebaliknya, bergantung pada sumber rasmi dan berlesen sahaja, apabila anda perlu mengemas kini perisian anda.

Anak anjing ini boleh menghidupkan anda melayari ke pengalaman neraka. Ia sentiasa akan mengganggu kerja anda dalam talian, jadi ia boleh memaparkan iklan-iklan yang mengganggu. Parasit ini pun akan pergi kerana jauh untuk mengganggu video anda cuba untuk menonton secara online, dengan menunjukkan iklan yang rendang. Tetapi buruk masih belum datang. Ianya hanya menunggu masa sebelum pelayar anda mendapat terlalu kagum dengan kandungan iklan yang dibuang di dalamnya, dan pada satu masa nanti ia akan mula kemalangan dan pembekuan, sehingga ia berhenti berfungsi sepenuhnya.

Anda harus ikuti nasihat kami dan membuang parasit merbahaya ini dari PC anda sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya. Anda akan mendapat apa-apa dengan menyimpannya. Kerana masa berlalu, keadaan anda tidak akan meningkatkan. Ia hanya boleh memburukkan. Itulah sebabnya jika anda ingin kembali ke pengalaman pelayaran yang selamat dan bebas daripada iklan dan melindungi maklumat peribadi anda, jadi penjenayah siber tidak boleh mendapatkan tangan mereka di atasnya, anda perlu bertindak segera. Kami boleh membantu anda berjaya menangani gejala ini. Hanya ikut arahan terperinci kami di bawah.

Buang Power PC Care 2018

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Power PC Care 2018 dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *