Bagaimana untuk Buang Virus PC Speed Care | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PC Speed Care. Panduan PC Speed Care penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

PC Speed Care adalah satu program yang berpotensi tidak diingini (anak anjing). Namun, ada apa-apa yang berpotensi dalam situasi anda. Anda berada dalam bahaya. PC Speed Care bukanlah program ia mengatakan ia. Perosak berdusta kepada wajah anda, cuba untuk mencuri wang anda. Jangan biarkan ia. Sekali anda tempat ia atas kapal, mencari mengintai tepat tempat dan menghapuskannya sebelum ia dapat mencapai matlamatnya yang berniat jahat. PC Speed Care menimbulkan sebagai program yang berguna, Pengoptimum sistem yang akan membantu anda Bersihkan Mesin anda dari perosak lain dan menyelesaikan masalah. Malangnya, tidak satu perkataan adalah benar.

PC Speed Care adalah sebuah aplikasi yang mengelirukan dan ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Tidak percaya dengan pembohongan walaupun untuk sesaat kerana anda hanya akan membuat anda lebih teruk masalah. PC Speed Care perlu pergi, yang pasti. Lebih cepat ia dialih keluar, lebih baik. Anda adalah orang yang bertanggungjawab ke atas mesin anda kesejahteraan hidup. Anda perlu menghapuskan penceroboh. Jangan ragu untuk berbuat demikian. Procrastination bukanlah rakan anda. Tidak adalah masa. Mencari di mana PC Speed Care adalah bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Menerimanya.

Sekali dipasang, PC Speed Care tuntutan bahawa ia telah mengesan beberapa isu pada mesin anda. Kemudian, ia menawarkan untuk menetapkan mereka. Walau bagaimanapun, apabila anda cuba untuk pergi bersama-sama dengan pembersihan sepatutnya memproses, PC Speed Care menyatakan bahawa anda perlu membeli versi penuh. Jika tidak, anda masih tidak mampu berbuat apa-apa. Ini adalah tanda pertama anda! Tidak mengendahkannya. Aturcara yang diiklankan sebagai aplikasi percuma-of-charge tidak sepatutnya bertanya kepada anda untuk membayar bagi versi penuh atau lain-lain ciri-ciri. Ini mempunyai “penipuan” ditulis semua atasnya. Tidak melakukan kesilapan yang mempercayai anak anjing ini dan membeli apa-apa. Peluang adalah, anda tidak akan mendapat apa-apa wang anda.

Penggodam akan menerima pembayaran, walaupun, dan mereka akan menggunakan wang anda untuk pembangunan program berbahaya lainnya seperti ini. Menjadi penaja mereka. Tiada apa yang salah dengan PC anda. Terdapat isu-isu tiada, kecuali anak anjing PC Speed Care yang jahat, sudah tentu. Ia merupakan satu isu sebenar yang perlu diperbaiki. Nasib baik untuk anda, kami menyediakan satu panduan mudah-untuk-mengikuti penyingkiran pada penghujung artikel ini yang akan membantu anda menangani jangkitan tersebut secara manual. Tidak teragak-agak untuk menggunakannya. Lebih cepat anda menghilangkan anak anjing, lebih baik.

Selain daripada cuba untuk mendapatkan anda untuk membayar apl yang tidak dikenal pasti, perosak ini juga boleh merosakkan pengalaman menyemak lalu awda dengan membedil anda dengan pelbagai iklan yang juga mempromosi aplikasi yang palsu atau menyembunyikan ancaman lain. Jangan klik apa-apa. Keluarkan anak anjing itu berdusta dan pastikan Mesin anda selamat. Tapi melakukannya dengan cepat. Iklan yang menghasilkan anak anjing tersebut adalah sangat mengganggu dan kadang-kadang muncul di bawah kursor tetikus anda. Lambat laun anda akan klik. Jangan biarkan yang berlaku. Menghapuskan PC Speed Care sekarang!

Bagaimana pula anak anjing yang Jom? Adakah anda masih ingat memberi izin untuk memasuki? tidak. Ini adalah kerana ia helah anda ke dalam memberikan lampu hijau tanpa mengetahui apa yang anda telah memberikan lampu hijau kepada. Menjadi lebih berhati-hati apabila anda berada dalam talian. Perosak tersebut berada di mana-mana, bersembunyi di belakang iklan, pautan, dan muka surat. Satu klik sahaja ia mengambil masa untuk anda menjemput PC Speed Care dalam sistem anda. Berhati-hati dan Adakah wajar anda. Penggodam apa perlu yang paling berjaya adalah kecuaian, tergesa-gesa dan gangguan. Jangan grand mereka. Mereka membawa kepada jangkitan. Apa yang melindungi anda daripada jangkitan adalah berjaga-jaga dan berhati-hati.

Buang PC Speed Care

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PC Speed Care dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *