Bagaimana untuk Buang Virus PC Opticlean | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus PC Opticlean. Ini PC Opticlean Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

PC Opticlean berjanji untuk membersihkan mesin anda daripada atur cara yang tidak diingini, berniat jahat dan oleh itu, untuk mempertingkatkan prestasinya. Ini bunyi hebat, jika hanya ia adalah benar. Malangnya, program yang tidak ada perkara yang. PC Opticlean adalah dikategorikan sebagai satu program yang berpotensi tidak diingini, atau anak anjing, bagi pendek. Walau bagaimanapun, perkataan “berpotensi” adalah tidak benar-benar perlu. Anak anjing yang tidak diingini memang. Ia tidak membantu anda mesin yang lebih baik. Ia tidak meningkatkan pengalaman dalam talian anda. Ia tidak memadam parasit sama ada. Pada dasarnya, ia tidak apa-apa yang baik untuk sistem anda. Sebaliknya, sebenarnya. Ia membobrokkan ia.

Anak anjing yang memusnahkan pengalaman menyemak imbas anda sebelum ini biasa dan menyeronokkan dan mendedahkan anda kepada kedua-dua perisian berniat jahat dan risiko keselamatan. Ada apa-apa yang berpotensi dalam situasi anda. Anda akan sentiasa dalam bahaya kerana PC Opticlean. Perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan adalah menghapuskan atur cara berdusta secepat yang anda boleh. Sekali anda tempat dalam sistem anda, mengambil tindakan serta-merta dan membuangnya di tempat kejadian. Lebih banyak masa anda membenarkan penyertaan lebih banyak masa yang ia telah menyebabkan anda kerosakan. Akhirnya, ia akan berjaya. Adakah diri anda memihak dan keluarkan ia sebelum terlambat. Jika anda tidak, masalah anda akan menjadi lebih teruk sangat cepat dan kemudian anda tidak mungkin mampu untuk berurusan dengan anak anjing tersebut. Bertindak sekarang. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Seperti yang kami katakan, PC Opticlean tidak mengoptimumkan apa-apa. Ia adalah platform iklan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai mekanisme mengesahkan tidak bermakna bahawa sesiapa sahaja yang sanggup membayar boleh menggunakannya untuk menggalakkan. Penggodam yang disertakan. Dan mereka lakukan. Mereka menggunakan anak anjing tersebut untuk mendapatkan hasil pay per klik dan untuk menyebarkan kandungan dalam talian yang berniat jahat. Ini bermakna anda terpaksa melihat iklan banyak yang tidak boleh dipercayai. Anda tidak tahu yang manakah yang sebenar dan yang mana satu akan rosak. Mereka semua kelihatan sama, pengiklanan tawaran hebat dan menawarkan dan mendorong anda untuk klik pada iklan. Tidak melakukan kesilapan itu. Jika anda klik pada pautan ad/ yang salah, anda boleh memburukkan lagi keadaan sudah agak tidak menyenangkan anda.

Kebanyakan iklan ini sama ada membawa kepada laman-laman yang penuh dengan jangkitan atau jangkitan mereka sendiri yang mereka sembunyikan. Walau apa pun, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak perisian berniat jahat. Jangan klik. Elakkan apa yang kamu lihat di skrin anda. Namun, mengelakkan adalah hanya penyelesaian sementara. Ia pada dasarnya sama dengan tidak menggunakan PC anda. Iklan yang tidak terkira banyaknya. Lambat laun anda akan klik walaupun jika anda tidak mahu.

Iklan kadang-kadang kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Dan mereka menjadi semakin sebagai Pas masa. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan mereka adalah untuk menghapuskan sama sekali di PC Opticlean. Ini adalah tepat apa yang anda mesti lakukan. Atur cara ini deceiving perlu pergi. Sebaik sahaja anda menghilangkan darinya, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari laman web peace lagi. Jangan teragak-agak. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda selama-lamanya. Yang lebih awal, lebih baik.

Bagaimana pula PC Opticlean berjaya memasuki sistem anda? Kita ragu-ragu bahawa anda muat turun ia sengaja walaupun perosak telah muat turun yang rasmi. Masukkan di belakang anda, yang mungkin diikat kepada atur cara lain. Menjadi lebih berhati-hati apabila anda memasang apl pada mesin anda kerana anda tidak tahu apa lagi boleh dikenakan kepada mereka sebagai “bonus” sangat tidak diingini. Memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Anda akan dapat menyemak bundle seluruh program oleh program serta membuang pilihan Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan. Di bawah seting asas, aplikasi ini Selain itu dilampirkan dipasang secara automatik dan kemudian anda perlu berurusan dengan mereka kemudian. Namun, sedikit masa tambahan dan perhatian boleh menjimatkan masalah melakukan itu.

PC Opticlean Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus PC Opticlean daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *