Bagaimana untuk Buang Virus Msiexec64.exe | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Msiexec64.exe. Panduan Msiexec64.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Msiexec64.exe ialah satu proses yang anda tidak mahu melihat berjalan pada mesin anda. Jika anda melakukannya, anda punya masalah. Proses tidak bermula atas kemahuan sendiri. Jangkitan memulakannya. Dan tidak apa-apa jenis jangkitan tetapi kuda Trojan jahat. Seperti yang anda mungkin tahu, Trojan dianggap virus paling berbahaya yang anda hadapi. Yang anda terjebak dengan adalah tidak berbeza. Ianya hanya sebagai berbahaya dan merosakkan sebagai ahli-ahli lain dalam keluarga ini.

Apakah lebih teruk lagi ialah Msiexec64.exe ialah duit syiling penggali lombong Trojan. Ini bermakna bahawa selain daripada semua lain-lain masalah tersebut menyebabkan anda, ia juga menggunakan mesin anda untuk melombong digital Mata Wang. Jangan biarkan perosak ini di atas walaupun seminit lagi. Sebaik sahaja anda mengesan, melakukan yang terbaik untuk mencari dan menghapuskannya sebelum terlambat. Ada sebab mengapa Trojan begitu ditakuti. Jangan tunggu cukup lama untuk mengetahui apakah alasan ini.

Msiexec64.exe memasuki Mesin anda dalam senyap tetapi sekali ia, anda tidak boleh ketinggalan dengan kehadirannya. Komputer mula underperforming dan merempuh sepanjang masa. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Program gagal untuk berjalan dengan betul sama sekali. Anda perasan berbagai perubahan dalam seting yang anda tidak ingat meluluskan. Dan itu adalah kerana anda tidak. Trojan yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat reshuffles. Ia tidak perlu untuk memberitahu anda tentang perubahan-perubahan yang sedang dilaksanakan. Ia melakukan apa yang ia mahu dan meninggalkan anda untuk menanggung akibatnya. Semua isu-isu ini adalah hasil daripada satu proses yang berniat jahat yang Msiexec64.exe berjalan di latar belakang PC anda. Proses perlombongan duit syiling.

Trojan yang memaksa komputer anda untuk menjalankan perkhidmatan perakaunan untuk platform duit syiling. Sebagai pertukaran, ia mendapat ganjaran dengan duit syiling. Walau bagaimanapun, syiling ini adalah bukan untuk anda. Mereka adalah untuk cybercriminals tersebut. Orang-orang yang mengambil kesempatan daripada Mesin anda. Mereka menggunakannya untuk menjadi kaya dan anda yang membayar harga. Perlombongan Mata-Wang digital mengambil tol pada komputer anda. Ia adalah satu proses yang canggih dan ia memerlukan banyak tenaga dan sumber. Trojan yang menggunakan milik anda. Mereka semua. Itulah sebabnya mengapa PC anda melaksanakan buruk. Memang sibuk dengan tugas lain. Ada lagi, walaupun.

Virus ini tidak teragak-agak untuk menggunakan mesin anda dengan had tanpa henti. Ia berjalan CPU anda pada suhu yang sangat tinggi juga. Ini adalah tidak baik untuk perkakasan anda dan jika ia berterusan apa-apa lagi, ia tidak akan lama sebelum Mesin anda rosak selama-lamanya. Janganlah kamu duduk sekitar menunggu untuk membolehkan ini berlaku. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menghapuskan penceroboh ini secepat mungkin. Semakin lama ia kekal, mendapat masalah anda yang teruk. Jangan ditangguh penghapusan. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula dengan Trojan Msiexec64.exe masukkan tanpa anda perasan? Salah satu kaedah yang sering diguna penyusupan antara Trojan adalah dalam spam e-mel seseorang. Penggodam masih bergantung pada mesej spam semata-mata kerana mereka masih berkesan. Dan mereka masih berkesan kerana pengguna cenderung untuk membuka setiap mesej yang mereka terima tanpa mengesahkan kepada penghantar. Ini adalah satu kesilapan besar. Perlu diingat bahawa kebanyakan mesej-mesej tidak tanah dalam kotak spam anda. Tidak, mereka pergi langsung ke satu anda tetap yang misleads anda lebih. Tidak akan cuai.

Jangan buka e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui. Sentiasa cek semula sebelum memuat turun sebarang lampiran. Ia dengan mudah boleh menjadi virus. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai dan tergesa-gesa. Sentiasa menjadi amaran itu dan melindungi PC anda daripada jangkitan seperti ini.

Buang Msiexec64.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Msiexec64.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *