Bagaimana untuk Buang Virus Microsoft Spyware Alert Voice | Dikemaskini

PUP
Remove Microsoft Spyware Alert Voice

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Microsoft Spyware Alert Voice. Panduan Microsoft Spyware Alert Voice penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Jika anda sentiasa melihat pop-up amaran Microsoft Spyware Alert Voice, berhati-hati. Anda mempunyai masalah. Terdapat scamware di dalam sistem anda. Program yang berpotensi tidak diingini yang telah berjaya membuat mesin anda dan yang kini memapar ini mengganggu isyarat. Tidak panik. Walaupun menyatakan amaran bahawa PC anda penuh dengan jangkitan yang menjejaskan maklumat peribadi dan kewangan, bertenang. Ini adalah tidak benar.

Amaran Microsoft Spyware Alert Voice itu adalah palsu. Tidak percaya walaupun perkataan yang dikatakan. Hacker cuba menakut-nakutkan anda dan menipu anda supaya bertindak terhadap kepentingan terbaik anda. Tidak jatuh ke dalam perangkap mereka. Sekali anda tempat pop-up Microsoft Spyware Alert Voice, menerima hakikat bahawa ada anak anjing di suatu tempat dalam sistem anda dan cuba sedaya upaya anda menghapuskannya secepat mungkin. Menangguhkan pemotongan penceroboh. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik.

Pastikan bahawa jika anda Microsoft Spyware Alert Voice pop-up muncul sekali, ia akan pasti muncul lagi. Malah, amaran itu menjadi rakan dalam talian dan anda lihat sepanjang masa. Setiap kali anda begitu banyak seperti menyentuh salah satu daripada penyemak imbas anda dan cuba untuk memuatkan halaman, amaran muncul. Ia membeku skrin anda dan menghalang anda daripada menutupnya. Ini adalah sangat menjengkelkan, bukan? Tidak mempercayai amaran palsu ini.

Seperti yang kita katakan, mereka adalah hanya taktik menakut-nakutkan. Crooks yang mahu anda panik supaya anda akan lebih bersedia untuk melakukan apa yang mereka katakan. Selain memberitahu anda bahawa anda akan “dijangkiti” dengan pelbagai serangga perosak, anak anjing tersebut juga menawarkan penyelesaian.

Remove Microsoft Spyware Alert Voice
The Microsoft Spyware Alert Voice Virus

Anda akan digesa untuk berterusan beberapa “pakar” yang sepatutnya membantu anda menangani situasi ini. Walau bagaimanapun, Terdapat tiada masalah yang perlu dituruti. Ertinya, selain anak anjing tersebut. Tetapi untuk anak anjing tersebut, anda tidak perlu untuk berhubung dengan sesiapa. Anda telah sempurna mampu mengeluarkan diri anda jika anda hanya mengikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Inilah masalah anda sahaja. Selain itu, Mesin anda sahaja.

Jangan biarkan amaran Microsoft Spyware Alert Voice menipu anda dan membuat anda melakukan sesuatu anda akan menyesal nanti. Jika anda berterusan orang-orang, mereka mungkin akan membuat anda membeli beberapa program anti-malware palsu yang akan mendatangkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan. Anda akan memberi mereka wang anda dan akan menerima apa-apa dalam exchange. Menjadi lebih bijak. Mengakui tetimbul sebagai apa yang mereka akan – satu taktik menakut-nakutkan. Melakukan apa yang terbaik untuk anda dan menyingkirkan anak anjing yang menyebabkan mereka secepat mungkin. Jangan buang masa dalam perbahasan. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula tetimbul Microsoft Spyware Alert Voice yang muncul? apa fikiran awak? Mereka tidak dapat telah muncul seperti jika oleh sihir. Mereka berada di sana hanya kerana anak-anjing yang telah memasuki PC anda. Dalam kes ini, soalan yang betul adalah bagaimana pula anak anjing ini Masuk? Baiklah, anda tidak akan seperti ini tetapi jangkitan dapat masukkan mesin anda kerana anda terlalu cuai dan terganggu untuk menyedarinya. Ia menggunakan salah satu dari lama tetapi emas cara penyusupan, iaitu mesej e-mel spam, pakej perisian percuma, kemas kini palsu, rosak pautan dan laman, iklan pihak ketiga, dan sebagainya

kerana anak anjing the keperluan kebenaran anda untuk memasuki, ia menggunakan kaedah-kaedah seperti ini untuk meminta dan jika anda tidak memberi perhatian, anda memberi kebenaran anda. Dari pada kini, menjadi lebih berhati-hati apabila anda berada dalam talian. Satu perkara yang rumit cara boleh bekerja tanpa adalah kecuaian anda. Ia menyediakan dan menyimpan Mesin anda selamat.

Buang Microsoft Spyware Alert Voice

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Microsoft Spyware Alert Voice dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *