Bagaimana untuk Buang Virus Lolo Setup (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Lolo Setup. Ini Lolo Setup Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika jumlah iklan yang tidak normal yang menghalang proses pelayaran anda, bersedia untuk masalah. Adware adalah parasit jahat, bertanggungjawab ke atas bilangan lebuhrayanya iklan yang dipaparkan di pelayar anda dalam pelbagai bentuk – pop-up, banner, mesej, bahkan dalam-teks berkelip! Lolo Setup adalah contoh perosak siber yang menjengkelkan itu. Ianya mampu merosakkan setiap pelayar yang anda mempunyai komputer – Safari, Chrome, Opera, Firefox, Edge, Explorer. Browser adalah imun terhadap tindakan jahat. Perisian yang berniat jahat ini akan melakukan apa-apa untuk memastikan bahawa iklan ia mewujudkan yang cukup menguntungkan.

Untuk membuat tertentu itu, nasib yang akan mencuri mangsa penyemakan data seperti melayari sejarah, pertanyaan carian dan tabiat web. Dengan maklumat yang berharga ini, ia boleh menyesuaikan kandungan digalakkan supaya ianya lebih menarik kepada pengguna. Bukan sahaja minda jenayah di sebalik perisian berniat jahat ini akan mendapat keuntungan daripada Skim membayar per klik. Iklan-iklan yang disasarkan juga turut memberi manfaat kepada muka yang ditaja adware yang menggalakkan. Perkara dengan di Lolo Setup s adalah, bahawa dengan memaparkan iklan yang begitu banyak, ia akan menyebabkan penurunan yang serius dalam persembahan pelayar, menjadikan ia mustahil untuk mempunyai pengalaman pelayaran yang biasa, dan oleh itu, pengguna akan dapat berbuat apa-apa jenis kerja pada mana-mana pelayar yang mereka mempunyai hrilhlâwk r PC.

Nasib dikenali mengintai di spam emel dan lampiran, rasuah link dan iklan, perisian percuma, mesej update palsu, fail-fail torrent, dll. Pop-up dan semua jenis iklan secara umum, dicipta untuk tampil menarik kepada pengguna yang mungkin. Iklan hanya bertujuan untuk mencipta pendapatan setiap kali mereka mendapat klik pada. Banyak penjenayah siber menggunakan sistem ini, dan mengharapkan pengguna naif dan kecuaian untuk memperdayakan mereka dijangkiti pautan berikut.

Bukan tiap-tiap Laman dinaikkan pangkat yang anda lihat adalah boleh dipercayai. Sentiasa berfikir dua kali sebelum anda klik, kerana tindakan itu mungkin penting untuk keselamatan dalam talian anda. Ia adalah perkara biasa bagi orang ramai untuk mendapatkan ditipu oleh iklan yang mempromosikan tawaran eksklusif yang berbeza, satu-masa sahaja kupon, tawaran istimewa dan diskaun. Biasanya apa yang berlaku ialah bahawa pengguna mendapatkan dihalakan ke laman web mencurigakan pihak ketiga yang berpotensi boleh menjangkiti komputer mereka dengan virus. Kami amat mengesyorkan pembaca kami beri perhatian apabila mereka berada dalam talian dan terlalu bergantung kepada sumber-sumber rasmi dan berlesen apabila mereka men-download atau mengemas kini perisian.

Sambungan Lolo Setup tidak menimbulkan risiko yang berbahaya seperti jangkitan kuda Trojan menginap, tetapi itu tidak bermakna bahawa nasib ini tidak berbahaya. Sebaliknya, ia adalah lebih daripada mampu melakukan kerosakan yang serius kepada komputer anda, jika anda membiarkan ia berkeliaran percuma untuk tempoh masa yang panjang. Anda lihat, semakin lama ia kekal begitu sahaja pada penyemak imbas anda, iklan itu lebih banyak ia akan mampu menjana. Ini tidak dapat dielakkan akan membawa kepada pelayar anda jadi semakin terbeban dengan kandungan iklan yang mengganggu, bahawa ia tidak akan dapat berjalan dengan betul.

Pada satu ketika, nasib yang akan berhenti bekerja sepenuhnya, meninggalkan anda dengan cara untuk menyambung ke internet pada PC anda. Belum lagi ancaman tersembunyi yang lurks di sebalik iklan dijana. Anda boleh satu klik jauh dari jangkitan siber yang berpotensi, seperti yang anda tidak pernah tahu di mana pelencongan yang mungkin membawa anda. Siapa tahu, ad seolah-olah dipercayai yang mungkin membawa anda kepada sumber yang dijangkiti yang boleh buka backdoors bagi penggodam yang mencari cara untuk mencuri maklumat peribadi dan kewangan anda. Bahawa telah mengapa anda perlu membuang parasit ini berniat jahat daripada komputer anda secepat mungkin sebelum Keselamatan dalam talian anda dan privasi mendapatkan terjejas dan anda kehilangan data berharga anda.

Lolo Setup Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Lolo Setup dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *