Bagaimana untuk Buang Virus InvisiMole | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus InvisiMole. Ini InvisiMole Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Apabila seseorang mengalami kelakuan pelik komputer, mereka berdoa bahawa ia bukanlah disebabkan oleh virus kuda Trojan. InvisiMole adalah contoh perisian berniat jahat tersebut. Sebagai jangkitan Trojan yang tipikal, InvisiMole memiliki kebolehan luar biasa senyap yang membolehkan ia kekal tidak dapat dikesan untuk jangka masa yang panjang. Ini juga adalah kerana apa-apa jenis perisian berniat jahat tidak semestinya mula menyerang pada masa yang sama, Bilakah mereka menembusi komputer.

Penjenayah siber suka menggunakan Trojan Horses sebagai satu cara untuk mengawal melalui PC anda. Akibat penyusupan Trojan yang berjaya boleh menjadi teruk. Perisian yang berniat jahat seperti ini ini mampu banyak perkara. Ia boleh digunakan sebagai satu backdoor virus lain, serta cara untuk mencuri identiti web anda dan melakukan perkara-perkara haram semasa menyamar anda. InvisiMole virus walaupun boleh membenarkan penggodam untuk fizikal dan hampir mengintip anda.

Anda mungkin mendapati diri anda bertanya bagaimana pula kuda Trojan ini menjangkiti komputer anda. Jawapannya adalah mudah-anda dibenarkan dalam. Ia mungkin telah tidak sedar, tetapi ia masih adalah benar. Parasit jahat seperti ini tidak boleh seterusnya meranapkan komputer anda tanpa kebenaran anda. Ianya sering tersembunyi di dalam pakej perisian percuma dan pengguna juga tidak sedar bahawa mereka akan memasang perisian berniat jahat yang merbahaya bersama-sama dengan perisian yang dimasukkan ke dalam pakej tersebut.

Apa yang anda boleh lakukan untuk mengelakkan kesilapan tersebut adalah untuk berhati-hati apabila anda muat turun kandungan daripada internet dan sentiasa memilih mod lanjutan Custom/ dalam Pendeta Persediaan apabila memasang perisian. Tindakan ini akan membolehkan anda untuk mengawal keseluruhan proses pemasangan dan anda boleh dengan mudah Buang apa-apa program atau aplikasi yang kelihatan mencurigakan kepada anda atau tidak juga mahu turun di tempat pertama. Sudah tentu, Terdapat cara lain untuk pengedaran Trojan. Mereka termasuk tetapi tidak terhad kepada spam emel dan lampiran, permintaan Kemaskini palsu, pautan dijangkiti dan iklan, fail-fail torrent dan sebagainya.

Virus-virus kuda Trojan adalah joke tiada. Cara-cara yang mereka boleh merosakkan sistem komputer anda adalah tidak terhingga. Hacker boleh memilih kesan perisian berniat jahat yang bagi setiap mangsa. Sesetengah orang boleh mendapatkan diserang oleh ransomware, bersama-sama dengan jangkitan Trojan mereka. Orang lain boleh mendapatkan maklumat dan wang yang dicuri mereka. Terdapat juga kes di mana anda boleh mendapatkan skrin biru kematian! Bunyi menakutkan, bukan? Yang ingin telah rosak sehingga tidak dapat membaiki komputer mereka? Tiada siapa. Tapi itu tidak semua.

InvisiMole virus boleh menggunakan CPU anda dan grafik kad kuasa untuk menjadikan komputer anda sebuah mesin perlombongan cryptocoin. Ini boleh menyebabkan penurunan yang serius dalam prestasi PC anda, di samping membuat penggunaan komputer biasa mustahil. Itu adalah beberapa cara kuda Trojan yang memusnahkan boleh merosakkan komputer anda. Jika anda ingin mengelakkan senario terburuk di mana, kami nasihatkan anda supaya bertindak segera dan keluarkan ancaman berbahaya ini daripada komputer anda secepat mungkin! Dalam artikel ini, anda akan mendapati arahan yang terperinci. Ikuti langkah-langkah di bawah dan menghilangkan virus ini selama-lamanya!

InvisiMole Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus InvisiMole dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *