Bagaimana untuk Buang Virus Hellmolip (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Hellmolip. Ini Hellmolip Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Hellmolip adalah nama sesuatu jangkitan penyakit. Ia jatuh di bawah naungan nasib perosak. Seperti yang anda mungkin tahu, jangkitan nasib adalah sesuatu yang tidak anda akan menikmati mempunyai dalam sistem anda. Hal ini berlaku. Parasit yang menjengkelkan, berbahaya, dan meddlesome. Hellmolip tidak membezakan. Ia perlu dibuang secepat mungkin. Nasib baik untuk anda, nasib jangkitan dianggap agak mudah untuk keluarkan. Itulah, sudah tentu, jika anda mengambil langkah-langkah yang tepat pada masanya. Jika anda mengabaikan risiko perosak ini menimbulkan, masalah anda akan menjadi lebih teruk dan kemudian pemotongan penceroboh tidak akan mudah. Mengambil tindakan segera. Sebaik sahaja anda mengesan Hellmolip, mencari tempat bersembunyi yang tepat dan tidak teragak-agak untuk memadamkannya dengan serta-merta. Lagi perosak kekal dalam sistem anda, lebih banyak masalah yang terpaksa anda hadapi. Adakah diri anda memihak dan Bersihkan Mesin anda secepat mungkin. Jika tidak, anda akan menyesal cepat daripada nanti.

Sekali dalam sistem anda, Hellmolip tidak membazir bila-bila masa. Ia mula menyebabkan kerosakan dari ketika ia masuk ke. Sebagai permulaan, pengalaman menyemak lalu awda adalah bukan apa ia digunakan untuk menjadi. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa dilencongkan ke tapak-tapak yang rendang dan dihujani dengan iklan. Nasib di ruins pengalaman menyemak imbas anda sepenuhnya. Tetapi ini bukanlah semua. Malah, kegusaran yang ia membawa adalah sekurang-kurangnya masalah anda.

Hellmolip jeopardizes keselamatan anda. Tiada apa yang ia memaparkan yang boleh dipercayai. Tidak iklan, bukan muka ia memaksa anda untuk melawat, apa-apa. Jika anda kebetulan klik pada komersil rosak, dan terdapat banyak daripada mereka, anda boleh memasang lebih banyak malware pada mesin anda sudah dijangkiti. Itu adalah betul. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memburukkan masalah anda. Tetapi walaupun risiko perisian berniat jahat tidak masalah terbesar anda.

Hellmolip juga meletakkan privasi anda berisiko. Ia mula mengintip anda dari ketika ia masuk ke. Ia mengumpul data sensitif dan kemudian menghantarnya kepada hacker di sebalik. Ini mungkin termasuk nama sebenar, nama samaran, kata laluan, alamat e-mel, akaun dan kewangan walaupun kelayakan. Bayangkan apa yang boleh berlaku jika data ini yang berakhir di tangan cybercriminals. Mereka akan menggunakannya untuk apa-apa tetapi tujuan jahat mereka. Jangan biarkan ini berlaku. Melindungi privasi anda. Tidak teragak-agak untuk memadam nasib ini.

Selain daripada semua masalah tersebut di atas, ia juga menyebabkan komputer awda untuk underperform pada setiap hari. Mesin anda berjuang bersama menjalankan tugasan yang paling mudah. Ia juga mengalami kemalangan dan membeku sering. Ia dihidupkan semula. Sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Memang mimpi ngeri. Tidak bertolak ansur. Menggunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini dan hapuskan nasib di Hellmolip sekali dan untuk semua. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Uninstall sebelum ia menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Biasanya, parasit nasib perjalanan web pada pakej perisian percuma. Ini bermakna bahawa crooks lampirkan mereka ke program-program lain dan apabila anda memasang atur cara ini, anda memasang adware juga. Ada cara untuk mengelakkan perkara daripada berlaku, walaupun. Sentiasa mengambil masa anda Bilakah memasang atur cara. Memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang. Mereka membolehkan anda untuk melihat setiap aplikasi tambahan disertakan dalam berkas dan padam sebelum menamatkan pemasangan. Berbuat demikian. Ia adalah lebih memakan masa tetapi ia boleh menjimatkan banyak masalah pada masa hadapan. Jangan lupa bahawa satu-satunya perkara jangkitan tidak boleh berjaya tanpa adalah kecuaian anda. Geran. Ia membawa kepada jangkitan. Berjaga-jaga, di sisi lain, memastikan anda selamat.

Hellmolip Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Hellmolip daripada pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *