Bagaimana untuk Buang Virus FindBestDeal (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove FindBestDeal

Jika monitor anda tiba-tiba mendapat dibanjiri oleh Tan iklan pop timbul komersil, adalah tertentu bahawa permohonan nasib tidak ada di dalam sistem. Program tersebut adalah FindBestDeal dan begitu juga untuk program perisian berniat jahat lain, ia adalah hanya disokong iklan permohonan.

Walaupun pada hakikatnya bahawa janji-janji FindBestDeal untuk memberikan anda yang terbaik yang membeli-belah tawaran secara online, manakala pada masa yang sama masa menjimatkan banyak masa, anda pasti harus tidak mempercayai atur cara ini dan keluarkannya dari PC anda secepat mungkin. Jika tidak, nasib permohonan mungkin menyebabkan pelbagai masalah Keselamatan, sistem kemalangan yang kerap dan ketara melambatkan prestasi komputer anda.

Sebagai FindBestDeal adalah serasi dengan semua pelayar web utama, ia hampir tidak akan cukup untuk Tukar pelayar web anda. Sebab itu, satu-satunya cara untuk menyelesaikan masalah anda ialah untuk memadam aplikasi nasib sepenuhnya daripada Mesin maya.

FindBestDeal menggunakan pelbagai kaedah untuk memasukkan PC anda. Paling kerap ini berlaku melalui perisian diberkas. Selalunya, pengguna komputer tidak membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh atur cara yang mereka ingin menubuhkan sistem dan bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa. Dengan cara ini, mereka membiarkan nasib pada PC diri dan risiko keselamatan mereka sendiri tanpa menyedarinya.

Disebabkan oleh hal-hal yang tersebut di atas, anda harus sangat berhati-hati setiap kali anda memasang perisian baru pada komputer anda dan membaca semua arahan yang dipaparkan oleh Pendeta Persediaan. Jika tidak, data anda sensitif mungkin dicuri oleh penjenayah siber yang boleh menggunakannya untuk tujuan yang berniat jahat.

Juga, anda tidak perlu klik pada mana-mana iklan komersial yang menawarkan anda untuk mengemaskini beberapa jenis perisian, contohnya, Adobe Flash atau Java, kerana anda mungkin memuat turun dan memasang pelbagai program yang tidak diingini pada PC anda sebaliknya.

Remove FindBestDeal
The FindBestDeal Virus

Aplikasi perisian iklan pada ke lain, sekali dipasang pada sistem, FindBestDeal menyediakan anda dengan tawaran pelbagai, kupon dan lain-lain jenis iklan semasa menyemak imbas web. Malah, iklan ini tidak akan membolehkan anda untuk membeli-belah dalam talian secara bebas kerana mereka biasanya akan muncul di laman web itu sebagai ebay.com, bestbuy.com dan amazon.com. Selain itu, mereka mungkin sangat berbahaya disebabkan oleh hakikat bahawa anda boleh dipindahkan ke banyak laman web yang rosak.

Ambil perhatian bahawa semua nasib bertindak begitu juga, walaupun, anda boleh mengenali FindBestDeal kerana ia cenderung kepada randomize namanya. Jadi, dalam kes anda menghadapi FFindBesstDDeal atau apa-apa tambahan lain yang serupa di pelayar web anda, ia adalah benar-benar tertentu FindBestDeal sudah hadir pada PC anda. Untuk mengelakkan membiarkan nasib permohonan pada mesin Maya anda, anda mesti berhati-hati memilih sumber anda memuat turun perisian yang baru, serta lebih peramah semasa menyediakan atur cara di komputer anda.

Kerana keupayaannya untuk merakam anda menyemak imbas sejarah, FindBestDeal ini mampu untuk menghasilkan iklan yang khusus yang berkaitan dengan keutamaan untuk membuat dan kepentingan Maya anda anda membukanya. Setiap klik yang anda membuat membawa keuntungan kepada pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik adware program dan terus kewujudannya. Satu-satunya cara untuk menamatkan iklan sia-sia adalah untuk mengalih keluar FindBestDeal dari PC anda dengan serta-merta.

Buang FindBestDeal

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar FindBestDeal dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *