Bagaimana untuk Buang Virus Esprit Setup | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Esprit Setup. Ini Esprit Setup Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Esprit Setup dikategorikan oleh penyelidik perisian berniat jahat sebagai satu anak anjing (program berpotensi tidak diingini). Tetapi tidak membuat kesilapan. Ada apa-apa yang berpotensi tentang hal itu. Dengan menyimpannya dalam komputer anda, anda akan mendapat apa-apa tetapi masalah. Ia akan memantau aktiviti dalam talian anda dan kemudian berkongsi maklumat ini dengan pihak ketiga untuk keuntungan. Ia juga akan membedil anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu dalam bentuk yang berbeza – pop-up, dalam teks, banner, berkelip mesej, dan sebagainya

benda itu, kandungan digalakkan akan disasarkan khusus menurut sudah mendapat maklumat dalam talian di pengguna Bahasa Melayu. Yang menjadikan iklan lebih menarik, dan, oleh yang demikian, lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada oleh mangsa. Masalah itu, anda tidak pernah tahu di mana apa-apa iklan dan pop-up boleh mengubah laluan anda.

PUPs, seperti di Esprit Setup tidak boleh mendapatkan komputer anda uninvited. Ia boleh menyerang hanya jika anda memberikan kebenaran. Selalunya, pengguna tanpa disedari membenarkan perisian jahat pada komputer mereka. Bahaya mengintai di sebalik e-mel spam, rendang link dan iklan, pakej perisian, tetap, dan sebagainya. Tidak jatuh ke dalam perangkap tersebut! Ketekunan adalah kunci. Jika anda memberi perhatian kepada apa yang anda klik, anda akan selamat.

Kita menasihati pembaca kami akan lebih berhati-hati apabila mereka ingin memasang perisian daripada internet. Sentiasa memilih untuk pemasangan maju Custom/, dan bukannya satu yang cepat. Dengan mengikuti nasihat kami, anda akan dapat melihat kandungan penuh apa yang anda telah muat turun dan dengan mudah boleh padam sebarang perisian tambahan yang tidak telah dikemukakan dengan betul. Lebih sering daripada tidak, perisian tambahan ternyata benar-benar menjadi perisian berniat jahat yang tersembunyi.

Anak anjing ini adalah satu gangguan jumlah dan mesti dihapuskan dari komputer secepat mungkin. Setiap halaman web yang anda lawati, anda akan mendapat lebih banyak dibanjiri dengan iklan. Anda boleh satu klik jauh dari sengaja membuka backdoors untuk penggodam yang mencari cara untuk membahayakan komputer awda dan mencuri data berharga. Semakin lama anda menyimpan program ini tidak diingini pada PC anda, lebih banyak bilangan iklan itu akan bertambah.

Pelayar anda tidak lama lagi mendapat terbeban dengan mereka dan akan mula kemalangan dan pembekuan kerap. Pada satu masa nanti, ia akan berhenti menjawab sama sekali, membuat apa-apa kerja online mustahil. Jika anda ingin mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda dan melindungi data peribadi anda daripada mendapat terjejas, anda perlu membuang gangguan Esprit Setup ini sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya!

Esprit Setup Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Esprit Setup dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *