Bagaimana untuk Buang Virus Error DT00X2 | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Error DT00X2. Ini Error DT00X2 Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Jika di Error DT00X2 amaran timbul di skrin anda, anda harus berada pada amaran tinggi! Pop timbul ini adalah tanda bahawa anak anjing jahat (berpotensi tidak diingini Program) telah menyerang PC anda. Jangan biarkan nama itu menipu anda. Ada apa-apa yang berpotensi mengenai keadaan anda. Amaran ini seolah-olah sah ini tidak lain hanyalah satu penipuan. Ia bergantung pada anda naif, untuk berjaya menipu anda. Jangkitan di sebalik amaran palsu ini akan melakukan apa-apa untuk membuatkan anda percaya bahawa terdapat ancaman berbahaya di komputer anda. Ia akan menunjukkan pelbagai mesej amaran, mendakwa bahawa terdapat ralat kritikal dalam sistem komputer anda yang memerlukan tindakan serta-merta.

Tidak mempercayai tetimbul tersebut! Di Error DT00X2 ini tidak lain hanyalah Bohong. Ia akan cuba untuk mengambil kesempatan daripada ketakutan dan membuat anda tergesa-gesa ke dalam tindakan yang tidak perlu. Hubungi nombor yang disediakan dalam mesej amaran. Berkomukasi dengan pasukan sokongan yang juga tersenarai di mesej palsu bukanlah pilihan juga. Apa yang anda perlu lakukan sebaliknya, adalah untuk bertindak dengan cepat dan membuang ancaman ini daripada komputer anda.

Bentuk sneaky PUPs membolehkan mereka mendapat capaian ke komputer anda tanpa anda perasan. Tetapi itu tidak bermakna bahawa mereka boleh menyerang dengan sendirinya, mereka perlukan bantuan anda untuk berbuat demikian. Selalunya, parasit tersebut mendapat akses tanpa pengetahuan pengguna melalui palsu kemas kinian dan perisian percuma. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi PUPs untuk seterusnya meranapkan melalui e-mel spam dan pautan yang meragukan dan iklan. Apabila anda sedang memasang perisian pada komputer anda, kesilapan terbesar anda boleh dijangka pergi untuk pemasangan yang cepat. Dengan cara ini, jika ada mana-mana kandungan yang tersembunyi, anda akan menyedari kewujudannya.

Lebih sering daripada tidak, apa-apa perisian tambahan adalah sebenarnya perisian berniat jahat yang terselindung. Supaya dapat melihat kandungan penuh apa yang anda kira-kira untuk memberikan capaian kepada PC anda, kami amat mengesyorkan memilih sejenis adat atau lanjutan pasang. Dengan cara ini, jika anda mendapati mana-mana program atau aplikasi yang tidak didedahkan sebelum ini semasa memuat turun, anda akan dapat membuang pilihan mereka semata-mata.

Anak anjing yang seperti Error DT00X2 bukanlah sesuatu yang anda mahu untuk komputer anda. Ia bertujuan untuk menjejaskan keselamatan anda. Setiap langkah anda membuat wasiat yang dipantau. Setiap halaman yang anda lawati semasa melayari internet akan direkodkan. Data seperti menyemak imbas sejarah, tabiat dan pertanyaan carian adalah sangat berharga kepada penjenayah siber, kerana mereka sering menjual apa-apa maklumat kepada pihak ketiga untuk keuntungan. Yang lebih buruk ialah, bahawa bukan sahaja data anda dalam talian adalah atas risiko.

Maklumat kewangan anda juga adalah dipertaruhkan di sini. Nombor kad kredit, akaun bank, IP alamat, kata laluan, dan banyak lagi, boleh jatuh ke tangan yang jenayah hacker. Anda tidak mahu itu berlaku kepada anda, Adakah anda? Untuk memastikan kehadiran dalam talian anda selamat dan peribadi, anda perlu mengalih keluar parasit siber ini secepat mungkin. Jika anda tidak pasti bagaimana untuk berbuat demikian, kami boleh membantu anda. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut arahan terperinci kami di bawah.

Error DT00X2 Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Error DT00X2 dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *