Bagaimana untuk Buang Virus Dycler.gen | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Dycler.gen. Panduan Dycler.gen penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Dycler.gen adalah parasit nasib seorang. Nasib perosak adalah sangat menjengkelkan. Sudah tentu, mereka tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Jangan mengharapkan Dycler.gen menjadi berbeza. Ianya hanya memberi manfaat kepada para pemaju. Juga, Jangan biarkan hakikat bahawa nasib yang begitu mudah untuk membuang menipu anda dan menipu anda supaya berfikir bahawa ia adalah berbahaya. Ianya tidak. Terdapat tiada perkara seperti jangkitan siber mengundang pelbagai persoalan. Setiap satu yang akhirnya berlaku luar kawalan dan masalah-masalah yang menyebabkan memuncak. Jika anda ingin mengelakkan itu, anda perlu bertindak segera.

Sebaik sahaja anda mengesan nasib Dycler.gen di dalam sistem anda, mengambil langkah untuk menghapuskannya. Lebih banyak masa ia membelanjakan penyertaan lebih mengganggu dan mengganggu ia menjadi. Jadi, sebaik sahaja anda tidak sedar dengan kehadirannya, mula mencari tempat bersembunyi yang tepat. Apabila anda menemuinya, keluarkan ia dengan serta-merta. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal. Ancaman nasib membuat kacau-bilau lengkap pengalaman pelayaran anda dan juga mendedahkan anda kepada risiko perisian berniat jahat. Dycler.gen adalah tidak berbeza. Membuangnya sebelum ia menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Lakukannya sekarang. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Nasib yang bertujuan untuk menjana pay per klik hasil bagi pemilik. Berbuat demikian, ia perlu menjana menaja iklan. Apabila anda klik pada iklan tersebut, crooks dibayar. Mereka lebih baik akan dibayar apabila anda klik di suatu tempat di halaman yang anda telah Dilencongkan anda tanpa kebenaran anda. Dalam erti kata lain, anda menjadi penaja dari cybercriminals dengan klik. “Kenapa saya klik?” anda boleh bertanya? Soalan yang bijak. Nasib yang perlu klik anda untuk terus hidup jadi ia tidak meninggalkan apa-apa peluang. Ia perlu memastikan klik anda. Bagaimana ia tidak berbuat demikian? Ia spies kepada kamu.

Perosak tidak PR yang sebelum iklan pengeboman bermula. Ia pengajian anda dan mendapati apa yang anda suka. Ia menggunakan pelayar awda sebagai peranti mengintip dan belajar apa anda telah mencari, kebanyakan melihat halaman, apa spikes anda menarik, dan sebagainya. Sebaik sahaja ia mempunyai intel itu, ia mewujudkan iklan yang anda akan dapati menarik. Ia menunjukkan anda produk, tawaran, dan menawarkan yang anda akan dapati menarik. Dengan cara ini, perosak jamin bahawa anda akan sekurang-kurangnya terdorong untuk klik. Tidak berbuat demikian. Apa-apa nasib yang menunjukkan anda adalah boleh dipercayai. Jika anda klik, anda akan sama ada diarahkan ke Laman yang berniat jahat, penuh dengan jangkitan atau anda akan dijangkiti dengan serta-merta kerana iklan Sembunyikan ancaman juga.

Iklan ini akan mendapat lebih banyak dengan setiap hari dan mengelakkan hanya penyelesaian sementara. Lambat laun anda akan klik. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan semua pencerobohan selama-lamanya adalah untuk menghilangkan nasib yang sama sekali. Ini adalah tepat apa yang anda mesti lakukan. Ruins nasib itu anda pernah Menyimpan pengalaman menyemak lalu dan membuat anda penaja hacker. Menghapuskannya ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini.

Bagaimana pula anda tersekat dengan Dycler.gen? Bagi memasuki Mesin mangsa tidak dapat dikesan, jangkitan nasib bertukar kepada taktik yang rumit. Sebagai contoh, mereka berselindung di sebalik Laman rosak, iklan yang berniat jahat, e-mel spam, pengemaskinian program atau sistem yang palsu, freeware/ shareware pakej, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, tiada satu pun kaedah ini akan berfungsi jika anda memberi lebih perhatian. Jika anda cuai, anda pada dasarnya menjemput perosak dalam sistem anda dengan membuta tuli mengklik pada segala-galanya yang anda lihat dan bersetuju dengan barangan yang anda tidak membaca. Ini adalah satu kesilapan. Jika anda ingin Pastikan Mesin anda selamat, anda perlu berhati-hati. Selain itu, dapatkan aplikasi anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda. Sentiasa menjaga up to date dan melakukan imbasan biasa dari PC anda untuk pastikan ianya bersih.

Buang Dycler.gen

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Dycler.gen daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Dycler.gen dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *