Bagaimana untuk Buang Virus CrushArcade | Dikemaskini

PUP
Remove CrushArcade

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus CrushArcade. Ini CrushArcade Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Jika skrin PC anda mendapat secara tiba-tiba dibanjiri dengan Tan komersil iklan pop timbul, ianya pasti bahawa aplikasi berniat jahat yang ada di dalam sistem. Program tersebut adalah CrushArcade dan begitu juga untuk yang berpotensi tidak diingini atur cara lain (PUPs), ia adalah permohonan disokong pengiklanan yang tipikal.

Kerana dikategorikan sebagai satu aplikasi nasib, tidak ada keperluan untuk mempunyai CrushArcade di her/ komputer. Salah satu sebab utama untuk diklasifikasikan sebagai program yang berpotensi tidak diingini, adalah keupayaan CrushArcade untuk memasuki sistem tersebut tanpa meminta apa-apa kebenaran. Selain itu, ada jaminan perkhidmatan yang disediakan oleh aplikasi yang dipercayai, hakikatnya real bukti kesungguhan CrushArcade harus dihapuskan dari PC anda secepat mungkin. Sebaliknya, anak anjing yang boleh digunakan bagi pengedaran perisian berniat jahat dan keselamatan peribadi anda mungkin diletakkan dalam bahaya.

CrushArcade menggunakan pelbagai kaedah untuk seterusnya meranapkan komputer anda. Kebiasaannya, nasib yang memasuki sistem anda diikat dengan freeware lain dan deceives anda meluluskan pemasangan. Ini biasanya berlaku semasa proses persediaan perisian baru pada komputer anda, kerana anda tidak membaca terma dan syarat yang disediakan oleh Pendeta Persediaan permohonan. Dalam kes ini, anda hanya bersetuju untuk segala-galanya dan membiarkan nasib itu ke dalam sistem tanpa menyedarinya. Oleh itu, anda harus sangat berhati-hati setiap kali Bilakah anda memasang perisian baru pada mesin Maya anda. Jika tidak, sekuriti sistem anda akan menjadi serius mengugut.

Remove CrushArcade
The CrushArcade Virus

Seperti yang dinyatakan di atas, begitu juga untuk aplikasi perisian iklan lain, sebaik sahaja CrushArcade memasuki sistem, ia mula banjir pelayar web anda dengan nada iklan komersial. Malangnya, selain daripada fakta bahawa iklan ini akan benar-benar tidak berguna untuk anda, mereka adalah sebab utama mengapa anda mendapat komputer perlahan, mengalami kemalangan kerap sistem, dan keselamatan peribadi anda tidak boleh dijamin.

Satu lagi perkara yang anda perlu tahu mengenai CrushArcade, adalah bahawa ia mampu pemantauan dan rakaman sejarah pelayaran dan keutamaan Maya anda. Sebaik sahaja program ini telah mengumpulkan maklumat yang cukup mengenai tabiat pelayaran anda, ia akan mula memaparkan kandungan pihak ketiga pada monitor anda. Perlu diingat bahawa anda tidak harus mempercayai mana-mana iklan yang disediakan oleh CrushArcade, seperti perisian iklan permohonan tidak mengambil tanggungjawab untuk kandungan yang dipaparkan di pelayar web anda. Jadi, jika anda klik pada iklan pop timbul yang dipaparkan, anda mungkin dipindahkan ke pelbagai laman web yang mengandungi bahan yang rosak.

Selain itu, setiap klik untuk advert yang disediakan oleh CrushArcade, membawa keuntungan kepada pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik adware program dan terus kewujudannya. Satu-satunya cara untuk menamatkan semua iklan sia-sia adalah untuk mengalih keluar CrushArcade dari PC anda. Oleh itu, menghapus permohonan ini daripada sistem amat disyorkan. Di samping itu, anda perlu pastikan bahawa komputer anda juga menyediakan perlindungan terhadap perisian berniat jahat.

Jika anda mendapati bahawa anda melayari sesi telah berada di laman web alihan untuk dipercayai dan terjejas fail, sangat mungkin bahawa sesetengah jangkitan komputer telah berjaya untuk seterusnya meranapkan Mesin Maya anda. Akibatnya, jangkitan mungkin tersembunyi ke dalam sistem dan mereka boleh membenarkan sesetengah penjenayah siber untuk mendapat akses kepada PC anda dan mencuri data sensitif anda. Dalam kes ini berlaku, satu-satunya cara untuk memadam apa-apa ancaman dan virus dari sistem sepenuhnya dan melindungi data peribadi anda daripada dicuri, adalah dengan menggunakan program automatik Keselamatan. Dengan menggunakannya, jangkitan tersembunyi semua boleh terletak dan dihapuskan dengan serta-merta.

CrushArcade Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus CrushArcade dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *