Bagaimana untuk Buang Virus Browser Bleach (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Browser Bleach

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Browser Bleach. Ini Browser Bleach Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Browser Bleach merupakan ahli keluarga hijacker pelayar. Justeru, ia bukanlah berita baik jika anda atas kapal. Perampas yang dahsyat. Sebagai membayangkan nama mereka, mereka merampas semua pelayar anda dan mengambil kawalan penuh ke atas mereka. Jika anda telah dijangkiti oleh Browser Bleach, mengambil tindakan serta-merta terhadapnya. Jangkitan ini menyebabkan banyak masalah dengan setiap hari ia kekal dalam sistem anda. Jangan biarkan ia menyebabkan anda sakit.

Sebaik sahaja anda perhatikan bahawa halaman utama anda sebelumnya telah digantikan dengan Browser Bleach, menerima hakikat anda berurusan dengan jangkitan siber dan mula mencari jalan keluar. Mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan tidak teragak-agak untuk menghapuskannya. Percayalah, ia akan membawa apa-apa tetapi isu-isu, rungutan dan unpleasantries kepada anda dan mesin anda. Semakin lama ia kekal, lebih teruk isu-isu ini akan menjadi. Adakah diri anda memihak dan memotong penginapan penceroboh yang pendek. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik untuk anda. Dan sekali lagi, bertindak cepat. Kelewatan membawa kepada penyesalan. Dengan setiap saat atas kapal, hijacker dalam worsens masalah anda. Masa ini bukan rakan anda.

Sekali dalam sistem anda, hijacker Browser Bleach yang membuat kacau-bilau besar daripada pengalaman pelayaran anda sebelum ini biasa dan menyeronokkan. Seperti yang telah disebutkan, ia mengambil tempat halaman utama anda sebelumnya. Ia menjadikan dirinya pelayar lalai anda dan apa-apa yang anda boleh membuat asal perubahan ini. Hijacker yang menghalang anda daripada menterbalikkan pengubahsuaian. Ia bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut dan pendapat anda adalah tidak lagi relevan. Dengan menggantikan pelayar lalai anda datang masalah lain juga. Anda Dapatkan dihujani dengan iklan yang tidak terkira banyaknya pada setiap hari. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk sepanjang masa. Semua halaman kandungan benar-benar disekat oleh banner, kupon, tawaran, dan sebagainya. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas-iklan yang tidak menekankan kepada iklan.

Remove Browser Bleach
The Browser Bleach Virus

Semua ini membuatkan anda melayari hampir mustahil. Apabila anda cuba untuk mencari sesuatu, hijacker yang ada untuk menyakitkan hati anda. Tetapi interferences ini adalah tidak terhad kepada dalam talian sahaja. Oh, tidak. Anda menghadapi masalah walaupun menggunakan PC anda di luar talian. Ia menjadi sangat tidak bertindak balas dan lembap. Ia mengambil masa selama-lamanya untuk memuatkan atur cara anda. Anda juga mengalami kemalangan yang kerap, pembekuan dan reboots. Ini bersamaan dengan pengalaman neraka.

Anda mula mengelakkan menggunakan PC anda semua kerana anda tidak mahu berurusan dengan semua pencerobohan ini. Nasib baik, anda tidak perlu. Hijacker ini adalah mudah-alih. Dengan bantuan arahan terperinci kami di bawah, anda akan dapat Bersihkan PC anda dalam masa yang singkat. Apa anda perlu lakukan hanyalah ikut langkah-langkah ini mengikut arahan yang sepatutnya diberikan. Tapi melakukannya dengan cepat. Semakin lama hijacker yang kekal atas kapal, mendapat masalah anda yang teruk. Jangan teragak-agak dan bertindak sekarang!

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan mesin anda tanpa anda menyedari? Jika anda kerap memuat turun program percuma daripada web dan kemudiannya mengejarkan mereka proses pemasangan, berikut adalah jawapan anda. Crooks sering melampirkan perisian berniat jahat kepada program-program lain dan jika anda tidak berhati-hati semasa memasang mereka, mereka akhirnya memasuki PC anda bersama-sama dengan aplikasi yang asal. Namun, sedikit perhatian tambahan boleh menghalang apa-apa hasil. Apa yang anda perlu lakukan adalah lebih berhati-hati.

Pertama, menggunakan sumber-sumber sah hanya muat turun. Kedua, Jangan sekali-kali skip terma dan syarat. Dan ketiga, memilih untuk opsyen Lanjutan dalam Pendeta Persediaan kerana mereka memberi anda kawalan penuh bagi pemasangan dan anda akan dapat melihat semua aplikasi yang akan memasuki Mesin anda. Beberapa minit tambahan yang anda perlukan untuk memastikan PC anda selamat. Ingatlah!

Browser Bleach Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Browser Bleach daripada pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *