Bagaimana untuk Buang Virus Between Lines (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Between Lines. Ini Between Lines Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Between Lines adalah hanya satu lagi aplikasi nasib tipikal yang datang daripada keluarga SuperWeb LLC terkenal. Pada ahli-ahli lain daripada yang tersebut di atas Keluarga, seperti Nano Surfer, jam tangan, Teal Kitty dan kotak hijau, sekali Between Lines memasuki komputer awda, ia mula menjana Tan sia-sia iklan pop timbul yang mungkin menyebabkan kemalangan kerap sistem dan melambatkan sesi anda menyemak imbas dengan ketara. Selain itu, iklan mungkin mengarahkan anda ke beberapa laman web yang mencurigakan dan serius mengancam keselamatan peribadi anda. Oleh itu, perkara yang terbaik yang anda boleh lakukan, adalah untuk mengalih keluar Between Lines dari sistem ini sebaik sahaja anda perasan dengan kehadirannya di atasnya.

Hakikat bahawa Between Lines tidak boleh dimuat turun dari Syarikat rasmi Laman web bermaksud bahawa program ini diedarkan dalam keadaan mencurigakan. Kebiasaannya, permohonan adware yang tersebar melalui pemasang diberkas, yang biasanya diperolehi dari laman web yang dipercayai. Salah satu daripada laman web ini ialah malavida.com dan ia menyediakan pemasang dikumpulkan bersama-sama dengan Between Lines. Perlu diingat untuk memuat turun perisian baru dari laman web rasmi sahaja, kerana inilah satu-satunya cara untuk memastikan PC anda bebas daripada aplikasi nasib seperti Between Lines. Di samping itu, anda perlu pastikan sistem anda menyediakan perlindungan terhadap perisian berniat jahat.

Pada ke lain nasib aplikasi, sekali dipasang pada sistem, Between Lines menyediakan anda dengan pelbagai iklan komersial dan mengganggu tetimbul semasa anda sedang melayari laman web. Masalah utama dengan iklan ini adalah hakikat bahawa ia mengandungi pautan yang mungkin mengarahkan semula anda ke laman-laman web yang rosak dan teruk mengancam keselamatan peribadi anda. Selain itu, beberapa laman web ini menggalakkan pemasang mencurigakan yang diisi dengan beberapa program yang tidak diketahui yang boleh menyebabkan kemudaratan kepada OS anda. Mengingati fakta-fakta ini, anda patut mengalih keluar Between Lines dari mesin Maya anda secepat mungkin.

Perlu diingat bahawa objektif utama Between Lines untuk membuat keuntungan dengan mudah untuk meneruskan kewujudannya. Satu-satunya cara untuk melakukan ini adalah untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan dengan pihak ketiga affiliate dan dipaparkan oleh iklan-iklan yang mereka berikan. Setiap kali anda klik untuk advert, pemaju Between Lines membuat wang mudah daripada anda. Selain itu, permohonan nasib ini mampu mencuri maklumat peribadi anda dan berkongsi dengan pihak ketiga tersebut di atas, yang adalah amat berbahaya untuk anda. Oleh itu, mengeluarkan Between Lines dari sistem amatlah disyorkan.

Nasib baik, penyingkiran Between Lines bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh memadam program bersama-sama dengan iklan, sama ada secara manual atau secara automatik. Sekiranya anda memerlukan apa-apa bantuan dengan proses pembuangan, anda boleh mengikuti arahan manual yang disediakan di bawah artikel ini. Namun begitu, walaupun anda telah selesai penghapusan secara manual, anda masih perlu scan PC anda dengan alat antimalware sah untuk memastikan bahawa semua ancaman yang sedia ada telah dialih keluar sepenuhnya. Alat keselamatan akan mengesan dan menghapuskan semua program-program yang diingini dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat pada masa akan datang.

Between Lines Buang virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Between Lines dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *