Bagaimana untuk Buang Virus Av64n.exe | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Av64n.exe. Panduan Av64n.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Av64n.exe kewujudan komputer anda adalah tanda yang sangat buruk. Tanda-tanda bahawa PC anda telah menyusup oleh kuda Trojan jahat. Virus ini adalah terkenal kerana keupayaannya teruk merosakkan sistem ia menjangkit. Sering setakat itu, bahawa ia adalah mustahil untuk mendapatkan data peribadi anda atau menggunakan komputer biasanya pernah lagi. Trojan yang mungkin jenis virus yang paling ditakuti kerana tiada had untuk amal-amal jahat apa yang mereka boleh lakukan.

Penggodam sering menggunakan Trojan Horse seperti cara-cara untuk mencuri semua jenis maklumat berharga seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, alamat IP, bank akaun kelayakan, Login ID, Kad nombor, dll. Apatah lagi, terima kasih kepada virus ini berniat jahat, penjenayah siber boleh memantau setiap langkah anda – kedua-dua dalam talian dan di rumah anda, melalui kamera web dan mikrofon anda telah menyambung kepada PC anda. Menakutkan, kan? Dan semua.

Trojan dikenali untuk mengubahsuai daftaran sistem dan rosak tugas-tugas penting, proses dan fail. Objektif utama virus adalah untuk menjangkiti setiap bahagian sistem komputer anda, supaya ianya tidak lagi mampu mengendalikan biasanya. Sudah tentu, semasa menjalankan pelan ganas ini, penggodam berhasrat untuk mendapatkan seberapa banyak data berharga yang mereka boleh dapati tangan mereka. Maklumat peribadi adalah sangat bermanfaat kepada mereka, kerana mereka berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan.

Virus Trojan ini adalah dalang apabila ia datang kepada tricking jalan pada mesin Maya anda. Tetapi ia perlu kebenaran anda, Walau bagaimanapun. Ia tidak boleh menyerang tanpa kebenaran anda. Cari paling biasa untuk kuda Trojan untuk menceroboh komputer anda adalah melalui permintaan Kemaskini perisian pengikata dan palsu. Apa yang kebanyakan pengguna masih tidak sedar tentang adalah bahawa mereka sering memasang perisian yang tersembunyi, bersama-sama dengan yang mereka asalnya muat turun. Yang berlaku jika anda memilih untuk pemasangan yang cepat.

Apa yang kami cadangkan anda lakukan sebaliknya, adalah untuk memilih adat atau mod lanjutan dalam Pendeta Persediaan. Ini akan membolehkan anda untuk sendirian memilih program yang benar-benar mendapat dipasang pada komputer anda. Kami cadangkan deselecting apa-apa perisian tambahan, sejak sering mereka adalah parasit yang sebenarnya berniat jahat yang terselindung. Selain itu, jika anda pernah tersandung apabila tetimbul Kemaskini rawak yang menggesa anda untuk mengikuti pautan mencurigakan untuk mengemaskini program yang anda mempunyai, Jangan klik padanya! Ia kemungkinan besar adalah mesej palsu, cuba untuk memperdayakan awda mengklik pautan yang dijangkiti. Kami mengesyorkan mendapatkan kemas kini perisian anda daripada sumber rasmi dan berlesen sahaja.

Virus Trojan seperti di Av64n.exe adalah sangat diam-diam. dan serba boleh. Apa yang menarik mengenai jenis perisian berniat jahat ini adalah bahawa ia semestinya tidak melancarkan serangan sebaik sahaja mereka menyerang komputer anda. tidak. Sebaliknya, mereka mengambil masa mereka, dan mengaktifkan secara rawak. Sementara itu, mereka akan menyembunyikan jadi baik, bahawa walaupun program AV yang baik akan berjuang untuk mengesannya. Tanda-tanda yang paling umum bahawa anda telah telah digodam oleh kuda Trojan adalah perlahan prestasi keseluruhan komputer, fail rosak dan proses, kemalangan yang kerap dan membeku aplikasi dan program, iklan serangan ke atas tiap-tiap Laman web anda melawat, internet yang perlahan kelajuan, serta penggunaan CPU dan GPU yang sangat tinggi.

Jangkitan Trojan adalah joke tiada. Melalui mereka, penjenayah siber boleh mencuri identiti anda dan melakukan tindakan yang menyalahi undang-undang dalam nama anda. Av64n.exe bukanlah sesuatu yang anda mahu pada PC anda. Yang telah mengapa kami menggalakkan anda untuk meneruskan pemindahan yang tidak lama lagi seperti yang anda mengesan kehadirannya pada komputer anda. Jika tidak, anda risiko mendapat skrin biru kematian dan kehilangan semua data yang disimpan pada mesin siber anda. Kami boleh membantu anda dalam tugas ini. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut arahan kami di bawah.

Buang Av64n.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Av64n.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *