Bagaimana untuk Buang Virus AppToU | Dikemaskini

PUP
Remove AppToU

Jika monitor anda mendapat secara tiba-tiba dibanjiri dengan Tan iklan pop timbul komersil, adalah tertentu bahawa aplikasi berniat jahat yang terdapat pada sistem. Program tersebut adalah AppToU dan begitu juga untuk yang berpotensi tidak diingini atur cara lain (PUPs), ia adalah permohonan disokong pengiklanan yang tipikal.

Walaupun pada hakikatnya bahawa AppToU sepatutnya memberi anda yang terbaik yang membeli-belah tawaran secara online, manakala pada masa yang sama masa menyelamatkan anda banyak masa, anda pastinya perlu tidak mempercayai atur cara ini dan hapuskan ia dari PC anda secepat mungkin. Dalam kes lain, anak anjing yang mungkin melambatkan prestasi komputer anda, mencetuskan sistem kerap kemalangan dan menyebabkan pelbagai masalah keselamatan. Di samping itu, AppToU mungkin membenarkan lain-lain jangkitan yang berbahaya ke dalam sistem.

AppToU mempunyai hubungan tidak langsung untuk dimuat turun. Maklumat mengenai permohonan ini boleh didapati di apptoyounow.info, Walau bagaimanapun, link download di laman web ini tidak aktif. Ini bermakna bahawa pada banyak lain merbahaya aplikasi, AppToU telah diedarkan diberkas freeware lain. Ini biasanya berlaku semasa proses persediaan perisian baru pada sistem, disebabkan oleh hakikat bahawa pengguna tidak membaca terma dan syarat yang disediakan oleh Pendeta Persediaan permohonan.

Dalam kes ini, mereka hanya bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa dan biarkan anak anjing tersebut ke dalam sistem tanpa menyedarinya. Oleh itu, anda harus sangat berhati-hati setiap kali Bilakah anda memasang aplikasi baru pada mesin Maya anda. Jika tidak, sekuriti sistem anda akan diletakkan dalam bahaya.

AppToU boleh juga merebak melalui download codec atau kemas kini yang palsu, oleh itu jika anda perlu untuk mengemas kini perisian anda, pastikan bahawa anda akan memuat turun Kemaskini pek dari laman web rasmi program.

Remove AppToU
The AppToU Virus

AppToU adalah sama seperti lain-lain aplikasi berniat jahat yang randomize nama-nama mereka selepas selesai proses pemasangan, seperti YouTubeAdBlocker, Browse2Save, TubeitAdBlockApp, dan sebagainya AppToU membuat tidak terkecuali, dan Setelah dipasang pada PC anda, kemasukan dalam senarai memasang atur cara mungkin termasuk ApptoU, AppTOU, dan banyak lagi. Sebab itu, anda tidak perlu mencari nama sebenar permohonan, tetapi nama yang visual kelihatan serupa dengan AppToU. Sebaik sahaja anda menemuinya, anda mesti menghapuskan ia dari mesin Maya anda tanpa sebarang pertimbangan.

Pada ke aplikasi lain yang tidak diingini, sebaik sahaja AppToU memasuki sistem, ia mula banjir pelayar web anda dengan nada iklan komersial. Perlu diingat bahawa anda tidak harus mempercayai mana-mana iklan, sebagai AppToU tidak mengambil tanggungjawab untuk kandungan yang dipaparkan di pelayar web anda. Jadi, jika anda klik pada iklan dipaparkan, anda mungkin dipindahkan ke pelbagai laman web yang mengandungi bahan yang rosak.

Selain itu, setiap klik pada iklan yang disediakan oleh AppToU, membawa keuntungan kepada pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik program berniat jahat dan terus kewujudannya. Satu-satunya cara untuk menamatkan semua iklan sia-sia adalah untuk mengalih keluar AppToU dari PC anda. Oleh itu, menghapus permohonan ini daripada sistem amat disyorkan. Di samping itu, anda perlu pastikan bahawa komputer anda juga menyediakan perlindungan terhadap perisian berniat jahat.

AppToU Buang virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus AppToU dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *