Bagaimana untuk Buang Virus Adobe Flash Player is out of date (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Adobe Flash Player is out of date. Panduan Adobe Flash Player is out of date penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Ada nasib program luar sana yang memaparkan mesej update Adobe Flash Player. Program ini tidak mempunyai namanya sendiri, jadi pakar Keselamatan dan pengguna yang sama sering menyebutnya sebagai virus timbul Adobe Flash Player is out of date. Alat ini mempamerkan semua ciri-ciri program nasib. Ia menghasilkan iklan membeli-belah, paparan tawar-menawar menawarkan perkara-perkara yang berbeza, seperti pakaian, aksesori, peranti teknologi, hiasan rumah dan Taman-Taman, mainan dan lain-lain. Atur cara cuba untuk menarik perhatian pengguna contohnya, adalah sukar pada harga yang rendah bagi barangan yang ditawarkan. Jika anda seorang penggemar membeli-belah, anda mungkin terpengaruh untuk mengikuti iklan ini.

Sila, diperhatikan bahawa tidak semua tawaran di laman web adalah tulen. Iklan pop timbul rambang sering membawa kepada laman web rahsia yang menyebarkan malware. Satu-satunya perkara yang berbeza mengenai virus timbul Adobe Flash Player is out of date adalah mesej update palsu. Ia mengandungi pautan disokong, serta. Pada dasarnya, mereka adalah tidak berbeza daripada iklan-iklan komersial. Sama seperti mereka, mereka boleh membawa anda ke laman-laman web yang terjejas dan mendapatkan sistem anda dijangkiti dengan perisian berniat jahat. Ciri-ciri lain virus timbul Adobe Flash Player is out of date ialah bahawa ia mengumpul data daripada pengguna komputer. Ini adalah sifat yang lazim bagi atur cara perisian iklan. Alat yang pemaju akan menjual input ia mengumpulkan anda untuk membuat kutipan.

Jika anda tidak mempunyai adware program pada komputer anda, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana virus timbul Adobe Flash Player is out of date memasuki sistem anda. Kita boleh Jelaskan. Program ini dikenali untuk menggunakan beberapa teknik yang underhanded. Nasib yang boleh slaid ke dalam mesin anda sangat halus tanpa anda perasan. Kaedah pengagihan pertama kita akan menangani yang dikenali sebagai perisian penyertaan. Ini melibatkan menggunakan atur cara lain mempunyai nasib yang dimuat turun dan dipasang.

Adobe Flash Player is out of date virus pop-up akan bergabung dengan program freeware atau shareware. Apabila anda memulakan Pendeta Pemasangan alat percuma, anda akan mempunyai pilihan untuk memasang atur cara tambahan dengan percuma. Alat tambahan akan dikemukakan sebagai permohonan yang mudah yang boleh melaksanakan tugas rutin. Ia hanya boleh dinyatakan dalam terma dan syarat. Jika anda melangkau membaca, ia akan dipasang satu lalai. E-mel spam boleh membawa virus timbul Adobe Flash Player is out of date di lampiran. Membukanya secara automatik akan melancarkan proses pemasangan nasib ini. Untuk menyemak jika e-mel yang sah, melihat nama pengirim dan kenalan. Sentiasa melakukan pemeriksaan apabila anda sudah biasa dengan pengirim.

Adobe Flash Player is out of date virus pop timbul adalah contoh program nasib berkembang. Ia telah memberi tumpuan kepada aktiviti tugas yang berbeza yang tidak biasa bagi alat-alat tetap nasib. Windows update palsu adalah cara yang berbeza daripada manusia sesat. Oleh kerana Adobe Flash Player adalah satu program yang sering menyediakan kemas kini, anda tidak mungkin mengesyaki satu tetingkap kemas kini kerana ia menjadi palsu. Inilah titik. Jika anda mempunyai sebarang tempahan, anda akan mengikuti pautan dari tingkap tanpa teragak-agak. Dengan berbuat demikian, anda boleh dibawa ke sebuah laman web yang rosak dan dijangkiti dengan perisian berniat jahat.

Pautan disokong tertanam dalam mesej update palsu. Inilah sebenarnya cara atur cara perisian iklan biasa membawa disokong pautan kepada perhatian rakyat. Walau bagaimanapun, oleh kerana iklan membeli-belah itu tidak sentiasa berkesan, ini adalah pelan sokongan yang baik. Namun, membeli-belah tawaran akan dibuat, serta. Masih terdapat ramai orang yang baru di internet. Jika anda tidak berpengalaman sangat diri anda, gunakan maklumat dari artikel ini untuk melindungi diri anda daripada penipuan siber. Mempunyai iklan pop timbul rambang yang ditampil ke skrin anda adalah petunjuk tentang kewujudan program nasib. Jika anda juga akan melihat mesej update Adobe Flash Player, nasib pada sistem anda mungkin virus timbul Adobe Flash Player is out of date. Setelah menyedari tanda-tanda, anda perlu mengambil tindakan segera untuk menghapuskan PC program berbahaya.

Terdapat panduan di bawah untuk membantu anda menghapuskan virus timbul Adobe Flash Player is out of date dari komputer anda. Sila pastikan anda melakukan semua langkah-langkah dan mengekalkan perintah asal mereka. Langkah-langkah lain yang boleh anda ambil adalah untuk menjalankan imbasan dengan AV program. Ini akan menghapuskan adware yang secara automatik dan menghapuskan sebarang rendang atur cara lain yang mungkin telah memasuki sistem anda bersama-sama dengan ia atau dengan membantu.

Buang Adobe Flash Player is out of date

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Adobe Flash Player is out of date dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *