Bagaimana untuk Buang Virus 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email | Dikemaskini

Trojans

1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ adalah agak nama panjang untuk virus. Mujurlah, ini bukanlah satu virus yang sebenar. Anda menerima e-mel ini menghormati parasit scamware yang kini tinggal pada peranti anda. Jangan jatuh untuk pembohongan yang ditulis dalam email palsu ini. Crooks yang ingin membuat anda percaya bahawa PC yang telah dijangkiti oleh virus melalui laman web untuk dewasa. Hasilnya, mereka kini boleh mengintip anda. Mereka juga mendakwa bahawa mereka mempunyai rakaman video anda, bahawa mereka telah diperolehi melalui webcam dan mikrofon anda.

Penipu yang mengancam untuk mendedahkan maklumat ini jika anda tidak mematuhi kehendak mereka. Konon, anda diberi 24 jam untuk memindahkan $500 berupa Bitcoins ke 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ alamat wallet. Tidak perlu membayar mereka apa-apa! E-mel ini direka untuk menakut-nakutkan anda dan membuat anda tergesa-gesa ke dalam tindakan yang tidak perlu! Memadam mesej ini sebaik sahaja anda menerimanya, dan kemudian meneruskan imbasan PC anda untuk potensi ancaman scamware.

Ada sebab mengapa anda telah menerima e-mel ini. Kami membenci akan bringer berita yang kurang baik, tetapi ia kelihatan seperti komputer tidak lagi bebas-jangkitan. Parasit yang bertanggungjawab untuk e-mel palsu telah berjaya slip tanpa disedari oleh dan adalah sekarang menyebabkan masalah. Ia adalah penting untuk menyebut, bahawa perisian yang berniat jahat itu bukanlah sebagai maju dan tidak boleh hack peranti anda. Satu-satunya cara untuk mendapatkan akses ke mesin siber anda ialah jika anda memasang sendiri.

Selalunya, ini berlaku melalui perisian diberkas. Anda mesti telah membuat kesilapan memilih mod cepat pasang, untuk menjimatkan masa, tetapi apa yang anda tidak sedar adalah, kandungan bonus yang disembunyikan daripada anda, secara automatik mendapat dipasang pada PC anda juga. Untuk mengelakkan perkara sebegini daripada berlaku, kami amat mengesyorkan memilih mod adat atau lebih maju dalam Pendeta Persediaan, untuk membuat apa-apa program yang tersembunyi atau aplikasi kelihatan bagi anda untuk memilih daripada. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi scamware untuk juga dapat diedarkan melalui e-mel spam, pautan yang tidak boleh dipercayai dan iklan, tetap fail dan permintaan Kemaskini palsu.

Kita tahu bagaimana menakutkan ia mungkin menerima e-mel ini. Tetapi ia adalah penting untuk bertenang dan melihat masa lepas pembohongan yang diberitahu oleh crooks dalam mesej tersebut. Fikir secara logik. Tidak terdapat cukup bukti bagi anda untuk tahu dengan pasti, bahawa apa yang mereka mendakwa adalah benar. Penggodam bergantung naif dan ketakutan, untuk membuat keuntungan anda. Memilih mata wang juga adalah tanda bahawa sesuatu yang tidak begitu tepat. Cryptocurrency adalah untraceable. Jika anda membayar amaun yang ditanya, anda tidak boleh mendapatkan wang kembali atau jejak anda alamat penerima.

Hanya mengakui e-mel sebagai penipuan yang memang, dan menghapuskannya daripada Peti Masuk anda. Kemudian, pastikan untuk menghapuskan ancaman sebenar yang bertanggungjawab ke atas penipuan jahat e-mel. Lebih cepat anda mencari dan membuang parasit jahat scamware, lebih baik! Bahkan jika anda mengabaikan e-mel, masalah anda tidak diselesaikan dan ianya berkemungkinan bahawa parasit yang akan menukar taktik dengan. Menjadi sasaran yang mudah! Melindungi data peribadi anda dan Jangan biarkan crooks menipu anda!

Buang 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *