Bagaimana untuk Buang Usd.bravo-dog.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Usd.bravo-dog.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Usd.bravo-dog.com. Panduan Usd.bravo-dog.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika tapak Usd.bravo-dog.com muncul sepanjang masa Bilakah anda melayari web, anda berada dalam kesulitan. Laman ini adalah tanda. Satu yang buruk. Ia menunjukkan kewujudan satu nasib dalam sistem anda. Itu adalah betul. PC anda kini tidak lagi bebas-jangkitan. Nasib ini tepat yang memaksa Usd.bravo-dog.com Laman web anda pada setiap hari. Dan ia tidak akan berhenti. Tidak sehingga anda memadam sendiri. Untuk tujuan tersebut, anda perlu sedar tentang kehadiran parasit di dalam sistem anda.

Rupa Usd.bravo-dog.com adalah tanda amaran anda. Mengendahkan ia. Apabila halaman mula menunjukkan, tahu bahawa anda telah dijangkiti dan mengambil langkah-langkah. Nasib yang bersembunyi di suatu tempat pada mesin anda, bersembunyi dalam bayang-bayang dan menyebabkan masalah. Mencari tempat bersembunyi yang tepat dan menghapuskannya atas penemuan. Nasib baik untuk anda, serangga perosak yang relatifnya mudah untuk menangani. Walau bagaimanapun, jika anda berlengah-lengah, perkara-perkara yang akan mendapat luar kawalan. Jangan sia-siakan bila-bila masa. Sebaik sahaja anda mengesan halaman Usd.bravo-dog.com, bertindak! Lebih cepat anda menghilangkan nasib jahat, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Harus diingat bahawa nasib itu tidak akan hilang dengan sendirinya! Anda perlu mengeluarkannya sendiri.

Jika anda tidak, berikut adalah apa yang akan berlaku. Digunakan untuk tapak Usd.bravo-dog.com kerana anda akan dapat melihatnya sepanjang masa. Apabila anda membuka pelayar anda, ia akan berada di sana. Apabila anda membuka tab baru, ia akan berada di sana. Apabila anda melawat halaman lain, anda akan dialihkan secara automatik ke Usd.bravo-dog.com. Terdapat tiada melarikan diri dari Laman ini. Selagi nasib di penginapan, halaman kekal juga. Tetapi ada lagi. Usd.bravo-dog.com bukanlah masalah anda sahaja. Parasit ini dipanggil “nasib” atas sebab-sebab. Ia drowns anda dengan iklan. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang, tawaran, tawaran, pop-up, iklan video dan apa-apa jenis lain-lain iklan yang boleh anda fikirkan.

Remove Usd.bravo-dog.com
The Usd.bravo-dog.com Virus

Iklan akan melindungi skrin anda seluruh 24/ 7. Anda tidak boleh menghilangkan daripada mereka, bukan dengan butang “X”, tidak dalam apa jua cara. Mereka bahkan akan menjadi lebih dan lebih agresif semasa ke semasa. Akan datang satu masa apabila anda akan mengelak daripada menggunakan PC anda sendiri kerana iklan ini dan terus-menerus dilencongkan ke. Dan bukan sahaja kerana mereka amat menjengkelkan tetapi juga kerana mereka mendedahkan anda kepada risiko. Jika anda klik pada advert yang rosak (kebanyakan iklan rosak), anda boleh memasang lebih banyak perosak pada mesin anda sudah dijangkiti dan underperforming. Satu klik adalah cukup dan tiada cara untuk mengelakkannya. Lambat laun anda akan akhirnya klik dan kemudian situasi anda akan menjadi lebih teruk. Belum lagi bahawa komputer anda juga sangat lembap dan kurang responsif walaupun ketika anda di luar talian. Ia kemalangan sepanjang masa dan reboots tanpa sebab yang jelas. Terdapat tiada keperluan tahan dengan semua ini. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda daripada perosak ini.

Sebaik sahaja anda lakukan, pastikan anda tidak akan mendapat jangkitan lagi. Nasib ini berjaya menjangkiti anda kerana anda telah cuai. Ia terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk. Tanpa kebenaran, ia tidak boleh mendapatkannya. Adakah anda masih ingat memberi lampu hijau? Tidak, kerana ia tidak meminta straightforwardly. Ia bergantung kepada taktik yang rumit seperti pakej perisian percuma, e-mel spam, pengemaskinian palsu, pautan rosak, iklan pihak ketiga yang berniat jahat, tidak dikenal pasti muat turun sumber, dan lain-lain. Mana-mana kaedah-kaedah ini akan berfungsi jika anda tidak memberi perhatian. Kecuaian anda adalah apa yang penggodam tidak boleh berjaya tanpa. Jadi, tidak memberikannya. Lebih berwaspada. Supaya berhati-hati. Mengekalkan Mesin anda selamat adalah tanggungjawab anda. Jika anda tidak mengambil serius, masa depan anda mungkin dijangkiti dengan parasit lebih berbahaya. Buat masa ini kau bertuah. Belajar pelajaran anda!

Buang Usd.bravo-dog.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Usd.bravo-dog.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *