Bagaimana untuk Buang Us.digitaldsp.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Us.digitaldsp.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Us.digitaldsp.com. Panduan Us.digitaldsp.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Tiba-tiba pelayar anda mendapat dihujani dengan pelbagai iklan yang mengganggu dan pop-up? Akan anda alami untuk kelakuan pelayar yang luar biasa seperti pengurangan perlahan atau pemaksimuman tetingkap program, sambungan internet yang perlahan? Dan yang paling penting, Adakah anda sentiasa lihat Us.digitaldsp.com Laman web? Jika jawapan kepada soalan-soalan positif, kami ada berita buruk untuk anda. Ia seolah-olah penyemak imbas anda telah menyusup oleh nasib. Ia adalah parasit jahat yang akan menggunakan sambungan yang berniat jahat sehingga ia boleh menghasilkan pendapatan bagi hacker yang menciptanya dan untuk halaman-halaman yang ditaja, ia akan menggalakkan.

Nasib yang akan mengawasi setiap langkah anda membuat online dan akan memperolehi sejarah pelayaran anda, serta mencari data. Ini dilakukan supaya ia mampu memberikan kandungan pengiklanan yang disasarkan itu akan lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada oleh pengguna. Tetapi tindakan ini nasib tidak berhenti di situ. Ia juga boleh memasang alat utiliti palsu seperti penambahan, aplikasi atau bar alatan, yang boleh membantu ia dengan misinya untuk mendatangkan malapetaka jumlah PC mangsa. Dan ia tidak akan mengganggu meminta kebenaran anda.

Merupakan kaedah yang paling biasa bagi pengedaran nasib termasuk perisian percuma, e-mel spam, permintaan Kemaskini palsu dan lampiran, tetap diragui iklan dan pautan, dan sebagainya. E-mel spam meluas tersebar di internet. Semua orang boleh menerima e-mel spam. Tetapi ia adalah sehingga pengguna semata-mata untuk menjauhkan diri daripada bahaya potensi e-mel boleh membawa. Jika anda menerima e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui, terutamanya jika mereka mempunyai tajuk menangkap-the-mata atau memasukkan lampiran, kami amat mengesyorkan untuk tidak membukanya. Jika anda melakukannya, anda mungkin tanpa disedari membuka pintu kepada malware yang berbahaya yang serius boleh membahayakan PC anda.

Remove Us.digitaldsp.com
The Us.digitaldsp.com Virus

Apabila di internet, beri perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik pada. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat. Tidak naively mempercayai segala-galanya yang anda lihat, kerana ia tidak mungkin menjadi apa yang anda fikirkan ia adalah. Di sebalik iklan yang seolah-olah legit mungkin menyembunyikan sumber yang dijangkiti yang menunggu peluang untuk membuka backdoors kepada komputer anda, jadi hacker dengan mudah boleh menjalankan agenda jahat mereka.

Janganlah engkau takut, kerana nasib tidak dianggap tidak real ‘virus’, kerana ia menghadkan serangan para pelayar sahaja, dan tidak kepada keseluruhan komputer sistem. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa ia tidak berbahaya. Sebaliknya, ia boleh serius merosakkan pelayar anda. Sering ke titik memusnahkan sama sekali. Setelah adware pada komputer anda jeopardizes bukan hanya Keselamatan dalam talian anda, tetapi privasi anda juga.

Anda risiko mendedahkan maklumat peribadi anda seperti kata laluan, akaun bank, nombor kad kredit, alamat IP, dan sebagainya dan penggodam tidak akan membiarkan slip peluang ini. Mereka akan mengambil kesempatan penuh daripada situasi ini dan mencuri data ini berharga, jadi mereka boleh berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan. Ini adalah hanya rasa nasib apa ini mampu lakukan jika anda membiarkan ia begitu sahaja bagi tempoh masa yang panjang pada PC anda.

Menghilangkan Us.digitaldsp.com sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya sebelum berlaku paling teruk! Jika anda tidak pasti bagaimana untuk meneruskan pembuangan perisian berniat jahat ini, kami mencadangkan bahawa anda mengikuti arahan terperinci kami di bawah.

Buang Us.digitaldsp.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Us.digitaldsp.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *