Bagaimana untuk Buang UNPCampaignManager.exe | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan UNPCampaignManager.exe. Panduan UNPCampaignManager.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

UNPCampaignManager.exe kuda Trojan. Kewujudan proses ini dalam tugas Pengurus anda bermakna anda telah mengidap jangkitan yang berniat jahat. Terdapat beberapa simptom lain yang mendedahkan aktiviti Trojan ke dalam sistem. Tanda-tanda umum ialah kelajuan rendah prestasi, pembekuan dan kemalangan. Gejala yang lebih khusus adalah penampilan mesej ralat yang menyenaraikan UNPCampaignManager.exe sebagai proses Windows OS. Pemberitahuan yang menyatakan bahawa permohonan itu telah gagal untuk diawalkan dengan betul. Sudah tentu, tugas kepunyaan virus dan bukannya sistem pengendalian. Trojan adalah jangkitan teruk komputer yang tidak harus diambil ringan. Anda mungkin tidak sedar aktiviti, tetapi ia boleh mengenakan kerosakan yang serius pada sistem anda.

Sumber untuk program gerun termasuk aplikasi yang tidak berlesen, e-mel spam dan memandu-oleh muat turun. Perisian percuma, shareware dan utiliti cetak rompak boleh membungkus alat-alat lain dengan fail persediaan mereka sendiri. UNPCampaignManager.exe akan ditawarkan sebagai bonus. Ia akan disertakan untuk pasang satu lalai. Untuk mengelakkan ia daripada memasuki Mesin anda, anda perlu Buang ia. Pastikan anda sentiasa membaca terma dan syarat program yang anda Tambah ke komputer anda. Adalah lebih baik untuk mengelakkan alat belum disahkan dan laman-laman web yang tidak diminta.

E-mel spam berkongsi ciri-ciri yang sama dengan pakej. Kedua-dua teknik membuat penggunaan host. Kaedah ini menggunakan fail data tetap. Penghantar akan menyembunyikan UNPCampaignManager.exe di sebalik fail yang dilampirkan. Beliau akan menggambarkannya sebagai dokumen dan membuat ia seolah-olah penting. Ia harus diperhatikan bahawa penghantar spam sering cite organisasi sedia ada sebagai penghantar. Ini boleh menipu anda supaya mempercayai bahawa lampiran adalah item sebenar proses dokumentasi. Berada di sebelah selamat, semak kenalan dari e-mel yang anda terima. Jika mereka akan ditulis bagi pihak sebuah entiti yang sah, anda boleh melawat laman web rasmi untuk rujukan. Cara yang paling mudah untuk mendapat jangkitan adalah dengan membuka sebuah laman web yang rosak atau berikutan redirect link tersebut. Ini akan melancarkan memandu-oleh download, memindah dan memasang Trojan itu ke PC anda.

Apabila mendapat dipasang, UNPCampaignManager.exe mencipta folder yang bertajuk UNP. Anda boleh mencarinya di C:\ cakera keras anda. Trojan yang memilih folder System32 di bawah direktori WINDOWS untuk meyakinkan rakyat bahawa ia adalah satu permohonan yang sah. Setelah mendapat dipasang sistem anda, program jahat akan mula bekerja di latar belakang. Anda tidak akan melihat apa yang ia lakukan. Elusiveness daripada Trojan Kuda sering mengakibatkan mereka mengelakkan pengesanan. Perlakuan UNPCampaignManager.exe operasi tidak akan memikirkan tentang sistem anda seberapa banyak yang ia akan pada mesin lain. Program berbahaya akan menjadikan komputer anda sebuah botnet dan menggunakannya untuk melancarkan serangan ke atas peranti kawalan jauh.

UNPCampaignManager.exe bertujuan untuk mengumpul maklumat tentang orang. Ia mengumpul pelbagai jenis data daripada peranti sasaran dan menghantarnya ke syarikat pemaju. Pemilik Trojan itu adalah penjenayah siber yang mahir. Mereka hack akaun pengguna dalam talian. Akibat dari ini meliputi tindakan dari mencuri dana untuk kecurian identiti. UNPCampaignManager.exe boleh mengumpul pelbagai jenis maklumat daripada komputer. Ini merangkumi sejarah pelayaran, tracking cookie, spesifikasi sistem, IP alamat, lokasi geografi, kod kawasan, akaun e-mel, nombor telefon, Faks, dan ketukan kekunci. Maklumat ini pula boleh mendedahkan anda alamat rumah, nama penuh, tarikh lahir, nama pengguna, kata laluan, kelayakan kewangan dan lain-lain input yang sensitif.

Penjenayah siber boleh mengeluarkan dana dari akaun kewangan anda dalam talian. Mereka boleh mendaftar akaun palsu di bawah nama anda dan menggunakannya untuk membuat pinjaman dan membuat pembelian bagi pihak anda. Perkara yang sama akan dilakukan dengan mangsa-mangsa lain UNPCampaignManager.exe. Perlu diingat bahawa komputer akan membantu dalam skim jenayah ini. Apabila menyiasat satu botnet, penyelidik boleh confiscate peranti terlibat bagi tempoh masa tertentu. Di sesetengah negara, terdapat denda bagi pengabaian penggunaan Internet yang saksama. Anda boleh didenda kerana gagal untuk mengambil tindakan yang tepat pada masanya dalam hal tersebut.

Buang UNPCampaignManager.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan UNPCampaignManager.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *