Bagaimana untuk Buang Umprow.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Umprow.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Umprow.com. Panduan Umprow.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Umprow.com terus muncul apabila anda sedang melayari internet? Kewujudannya memang tanda-tanda yang buruk. Ini bermakna bahawa di suatu tempat di sudut-sudut dalam pelayar anda lurks adware yang jahat. Perisian yang berniat jahat itu diketahui menyerang setiap pelayar-pelayar Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Microsoft Edge. Sebaik sahaja ia telah menyusup mereka, nasib yang akan kemudian mula menjalankan misinya untuk menghidupkan mereka ke dalam memaparkan iklan alat. Semata-mata bertujuan iklan yang dihasilkan adalah untuk membawa keuntungan kepada hacker dan laman-laman web yang ia menggalakkan.

Supaya nasib untuk memastikan iklan yang dipaparkan akan menangkap perhatian pengguna dan menjadikan dia lebih cenderung kepada klik pada mereka, ia akan menggunakan kebolehan yang berniat jahat. Nasib dikenali untuk mengawasi setiap langkah yang anda ambil dalam talian. Memang lebih dari mampu mencuri data web seperti melayari pertanyaan sejarah dan Cari. Terima kasih kepada maklumat tersebut, ia akan mampu untuk menyediakan iklan disasarkan yang akan muncul lebih menarik pada mangsa. Apatah lagi, untuk meningkatkan peluang lebih ramai, ia tidak hanya memaparkan iklan satu atau dua. Tidak, perosak siber ini akan memastikan bahawa skrin anda overflooding dengan iklan yang berbeza, pop-up, banner dan juga di-iklan teks!

Remove Umprow.com
The Umprow.com Virus

Paling biasa, nasib diketahui berselindung di sebalik mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, perisian diberkas, permintaan Kemaskini palsu, iklan alat utiliti palsu, pautan dijangkiti dan pop-up. Ketekunan adalah kunci apabila ia datang untuk keselamatan dalam talian yang betul. Berfikir dua kali sebelum anda klik pada apa-apa yang anda lihat di internet. Penggodam bergantung kepada kecuaian dan naif, untuk mendapatkan akses kepada komputer anda. Tidak terlalu cepat untuk mempercayai segala-galanya yang anda lihat semasa melayari web.

Selain itu, apabila cuba untuk memasang perisian, jangan tergesa-gesa ke dalamnya dengan mengklik butang ‘Next’ tanpa membaca dengan teliti terma dan syarat-syarat. Perkara bijak yang perlu dilakukan adalah untuk memilih mod adat atau lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Dengan cara ini, anda akan dapat Buang mana-mana atur cara dan aplikasi yang anda lihat patut. Kami amat mengesyorkan memilih daripada mana-mana pepasangan pilihan. Perisian berniat jahat yang selalunya tersembunyi sebagai tambahan perisian. Dengan mengikuti nasihat ini, anda akan membuat pasti bahawa tidak ada perisian berniat jahat infiltrates PC anda.

Adware adalah parasit yang menyakitkan hati yang boleh menghidupkan pengalaman menyemak imbas anda biasa ke dalam neraka yang lengkap. Ia juga akan pergi jauh sebagai mengganggu sebuah video yang anda ingin Tonton, semata-mata untuk iklan paparan yang disasarkan. Selain itu, anda tidak akan dapat berbuat apa-apa jenis kerja pada penyemak imbas anda yang biasa. Perkara dengan adware ialah, semakin lama anda membiarkan parasit ini berkeliaran percuma, iklan lebih banyak ia akan mampu menghasilkan, yang lambat laun akan mengakibatkan terhempas jumlah pelayar dijangkiti. Perisian yang berniat jahat ini adalah sebuah pelanggaran jumlah sekuriti awda dalam talian, dan tiada maklumat peribadi akan kekal peribadi jika anda tidak mengalih keluar perisian-iklan Umprow.com daripada pelayar anda secepat mungkin.

Buang Umprow.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Umprow.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Umprow.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *