Bagaimana untuk Buang Ultimate Popup Killer (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Ultimate Popup Killer. Panduan Ultimate Popup Killer penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Program Ultimate Popup Killer bunyi hebat, bukan? Aplikasi ini diiklankan sebagai alat yang berbahaya yang membantu anda menghilangkan iklan yang menjengkelkan, tidak diingini. Ini akan menjadi sempurna jika ia benar. Yang ia tidak. Program ini adalah sebenarnya yang diingini. Ianya merupakan anak anjing. Jangkitan. Ia tidak menyekat tetimbul merengsa. Malah, ia membawa lebih banyak daripada mereka. Kita bercakap tentang perosak siber di sini. Ada parasit siber adalah mengundang pelbagai persoalan dan pastikan bahawa tidak ada parasit adalah berguna.

Anak anjing ini akan membawa anda apa-apa tetapi isu-isu dan masalah. Dan semakin lama ia kekal pada mesin anda, lebih banyak iklan anda akan melihat. Mengambil tindakan segera terhadap penghapusan. Sebaik sahaja anda sedar ianya atas kapal, mencari di mana sebenarnya ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik. Jika anda meninggalkan perosak untuk beroperasi tanpa gangguan, ia akan menenggelamkan anda dengan iklan pada setiap hari. Keadaan anda akan terus di menjadi lebih buruk kerana masa berlalu terlalu. Jangan duduk diam manakala anak anjing tersebut adalah merosakkan pengalaman menyemak lalu awda. Mengambil langkah-langkah sekarang. Perosak ini mempunyai tiada tempat pada PC anda. Membuangnya sebelum ia terlambat.

Seperti yang kami katakan, Ultimate Popup Killer tidak membantu anda pertempuran iklan. Untuk Apakah berbaloi, anda melihat lebih banyak iklan setiap hari. Keseluruhan skrin anda itu dilitupi dengan kupon, tawaran, tawaran, banner, teks, video iklan, pop-bawah, harga yang hebat, perbandingan dan cukup banyak tiap-tiap jenis lain iklan yang boleh anda fikirkan. Bayangkan apa aktiviti-aktiviti dalam talian anda bertukar menjadi. Mimpi ngeri. Anda akan tidak lagi dapat mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian kerana anda sentiasa terganggu. Iklan yang terpapar pada skrin anda sepanjang masa, berkelip dan menyekat kandungan halaman-halaman. Setiap halaman yang anda lawati adalah menekankan pop-up. Walaupun orang-orang yang dulu ad-percuma. Ini adalah lebih menjengkelkan. Terselit. Dan, belum lagi, bahaya.

Berhati-hati untuk tidak klik pada mana-mana iklan kerana mereka tidak selamat. Kebanyakan mereka akan ditaja yang menjadikan mereka sangat tidak boleh dipercayai. Jika anda klik pada iklan salah, situasi anda akan menjadi lebih teruk. Kadang-kadang satu klik bersamaan dengan kebenaran anda untuk lebih banyak parasit ke Jom. Enjin anda akan dipenuhi dengan perisian berniat jahat. Adakah ini sesuatu yang anda mahu? Harus diingat bahawa Mesin anda sudah berjuang kerana ini anak anjing yang tunggal. Ia adalah lembap dan ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia terhempas dan pembekuan kerap. Ia dihidupkan semula juga. Penyemak imbas anda mempunyai masa yang sukar untuk memaparkan kandungan dengan betul. Memang kacau-bilau. Kacau-bilau disebabkan oleh Ultimate Popup Killer. Keluarkan ini anak anjing ASAP dan mendapatkan dalam talian dan luar talian pengalaman kembali ke normal. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini.

Bagaimana pula anak anjing yang masukkan? Biasanya, jangkitan itu bertukar menjadi rumit taktik untuk mendapatkan atas yang tidak dapat dikesan tetapi apa yang mereka perlukan yang paling berjaya adalah kecuaian anda. Jadi, jangan berikan ia. Sentiasa memberi perhatian apabila anda berada dalam talian. Elakkan daripada halaman rendang. Jangan klik setiap iklan yang anda lihat. Sentiasa pastikan penghantar e-mel yang diterima. Haruslah lebih berhati-hati apa yang anda bersetuju untuk. Jangan sekali-kali klik “Saya terima” tanpa membaca apa yang anda akan menerima terlebih dahulu. Ingat, sedikit perhatian tambahan pergi jauh. Tidak memberi kepada kecuaian. Ia adalah jalan yang sehala untuk jangkitan. Berjaga-jaga, di sisi lain, mengekalkan Mesin anda bersih. Selain itu, mendapatkan atur cara anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda melindungi PC anda adalah idea yang baik juga.

Buang Ultimate Popup Killer

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Ultimate Popup Killer dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *