Bagaimana untuk Buang Tv.mysearches.co (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Tv.mysearches.co

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Tv.mysearches.co. Panduan Tv.mysearches.co penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Redirect Tv.mysearches.co ini adalah tanda bahawa komputer telah menyusup dengan hijacker pelayar. Mangsa-mangsa ini perisian yang berniat jahat akan perasan bahawa mereka Laman web, Laman tab baru dan enjin carian pilihan telah digantikan oleh laman web ini. Malangnya, ini bukanlah satu-satunya perisian berniat jahat ini adalah boleh dilakukan. Hijacker ini boleh mendapatkan sejarah pelayaran awda, tabiat dan pertanyaan carian, untuk menghasilkan sesuatu jenis kandungan iklan yang anda adalah paling berkemungkinan untuk klik. Kandungan tersebut dipaparkan dalam bentuk pop-up iklan, tawaran eksklusif, tawaran istimewa dan kupon, berkelip mesej palsu Kemaskini permintaan, dll

jika pelayar anda telah dirampas, maka anda akan mendapat sentiasa dihujani dengan iklan yang mengganggu dan pop-up tersebut. Ini boleh membuat pengalaman menyemak lalu awda neraka sebenar. Apatah lagi, mangsa-mangsa ini parasit jahat mungkin perasan Bar Alatan baru dipasang, sambungan atau tambahan pelayar mereka tanpa pengetahuan atau kebenaran mereka. Ia tidak mustahil bagi mereka untuk menjadi palsu atau lebih teruk lagi – sumber jangkitan yang berniat jahat.

Perampas pelayar yang biasanya merebak melalui pakej perisian percuma atau pengemaskinian palsu. Kaedah lain pengagihan adalah mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail-fail boleh laku dari penghantar yang tidak diketahui, meragukan link dan iklan, fail-fail torrent, dll. Bagi mengelakkan jangkitan malware yang berpotensi, kami amat mengesyorkan pembaca kami untuk mendapatkan kemas kini perisian mereka daripada sumber rasmi dan boleh dipercayai sahaja.

Remove Tv.mysearches.co
The Tv.mysearches.co Virus

Apabila memuat turun kandungan daripada internet, kami menasihatkan untuk memilih jenis maju Custom/ pemasangan, dan bukannya satu Standard Quick/. Yang pertama akan memberikan anda kawalan penuh ke atas proses pemasangan, supaya anda boleh dengan mudah Buang mana-mana atur cara yang tidak diingini dan aplikasi yang anda pernah bertujuan untuk memuat turun di tempat pertama.

Perampas pelayar tidak sebenarnya diklasifikasikan sebagai ‘virus’, kerana ia hanya menjejaskan pelayar anda, bukan sistem komputer anda. Yang masih tidak bermakna bahawa mereka harus dibiarkan begitu sahaja. Sejumlah besar iklan mungkin tidak kelihatan berbahaya pada pertama, tetapi mereka mungkin sangat baik mengarahkan semula anda ke laman web pihak ketiga mencurigakan atau bahkan berbahaya. Anda boleh satu klik jauh dari menjangkiti komputer anda dengan jenis perisian berniat jahat lain.

Hanya masa ini anda mungkin tidak bernasib baik dan secara tidak sengaja tersandung apabila sumber yang dijangkiti di mana virus berbahaya seperti Trojan Horses, cacing, atau bahkan ransomware mengintai! Sebab itulah kami amat mengesyorkan anda membuang hijacker pelayar ini menjengkelkan dari PC anda sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya. Anda tidak mahu mengambil risiko menjejaskan web Keselamatan dan privasi, Adakah anda? Kami boleh membantu anda menghilangkan hijacker Tv.mysearches.co ini berniat jahat sekali dan untuk semua. Hanya ikut arahan kami di bawah.

Buang Tv.mysearches.co

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Tv.mysearches.co dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *