Bagaimana untuk Buang Trojan-spy.html.fraud.gen | Dikemaskini

Trojans

Trojan Horse di salah satu virus paling berbahaya di luar sana sebab. Mereka adalah sangat serba boleh dan diam-diam.. Trojan-spy.html.fraud.gen adalah suatu contoh virus jahat tersebut. Apa yang tertanya-tanya tentang parasit, jenis ini adalah bahawa ia semestinya tidak melancarkan serangan sebaik sahaja ia menyerang komputer daripada anak mangsa. Trojan yang membolehkannya masterfully menyamar diri mereka sendiri, jadi ia sangat sukar untuk mengesan. Tetapi setelah mereka menjadi aktif, neraka semua pecah longgar. Virus ini adalah mampu merosakkan mana-mana fail sistem atau proses, serta mengubahsuai daftaran, dan menghapuskan fail-fail yang berbeza pada komputer.

Dengan ini parasit dalam pesawat, ralat sistem akan menjadi satu perkara yang biasa. Dan semua. Maklumat peribadi dan fail peribadi anda berada dalam bahaya jatuh ke tangan crooks. Tidak perlu menyebut, bahawa penggodam ini boleh mengintip anda melalui virus ini. Hampir mahupun fizikal. Di Trojan-spy.html.fraud.gen ialah sebuah jumlah pelanggaran keselamatan dan privasi. Anda perlu mengalih keluarnya dari PC anda sebaik sahaja anda perasan kehadirannya sebelum ia mampu untuk benar-benar memusnahkan Mesin siber anda.

Trojan dikenali untuk berselindung di sebalik pakej perisian percuma, palsu pengemaskinian serta spam mesej e-mel yang mengandungi lampiran dan fail boleh laku. Virus ini juga boleh mendapatkan menyebarkan melalui fail torrent, pautan dijangkiti dan iklan yang rendang. Berhati-hati apa yang anda klik pada sambil melayari internet. Anda mungkin satu klik jauh dari membenarkan ancaman berbahaya untuk menjangkiti komputer anda tanpa anda menyedarinya.

Untuk memastikan anda kekal terpelihara, kami mengesyorkan perkara berikut – memilih untuk pemasangan maju Custom/ bole, serta bergantung hanya pada berlesen dan mengemaskini sumber rasmi untuk perisian anda. Jangan membuta tuli Amanah tetimbul rawak yang cuba menipu awda supaya mengikuti pautan Kemaskini rendang. Satu lagi perkara yang kami nasihatkan anda supaya Jangan adalah untuk mengelakkan daripada mana-mana e-mel spam yang anda terima. Terutamanya jika ia mengandungi lampiran atau fail boleh laku. Parasit jahat diketahui untuk mengintai di sebalik mesej tersebut, jadi anda perlu berhati-hati apabila anda berurusan dengan e-mel daripada penghantar yang mencurigakan.

Trojan adalah muktamad cara hacker untuk melakukan apa sahaja yang mereka mahu pada komputer mangsa mereka. Mereka boleh mengintip anda melalui webcam dan mikrofon anda serta mengawasi setiap langkah yang anda membuat dalam talian. Apatah lagi, mereka dengan mudah boleh mencuri identiti dalam talian anda dan melakukan kerja-kerja jenayah mereka dengan nama anda. Seperti yang telah disebutkan, Trojan teruk boleh merosakkan komputer anda. Sehari tidak akan lulus jika tidak ada apa-apa jenis kemalangan kesilapan atau atur cara sistem.

Ketinggalan dan perlahan kelajuan internet, bersama-sama dengan iklan-iklan yang mengganggu dalam talian, akan menggusarkan anda setiap hari. Terima kasih kepada Trojan yang serba boleh, crooks boleh mendapatkan tangan mereka di fail peribadi – gambar-gambar, dokumen, fail boleh laku, dan sebagainya. Data tersebut adalah sangat bernilai untuk mereka kerana ia boleh membawa mereka keuntungan. Walau bagaimanapun, azab yang datang dengan virus Trojan-spy.html.fraud.gen boleh tamat dengan sendirinya. Hanya anda tidak suka hasil. Akibat daripada virus ini terganggu aktiviti pada komputer anda, anda mungkin melihat skrin biru kematian.

Untuk mengelakkan ini dari berlaku, anda perlu bertindak segera! Jangan biarkan virus ini di komputer anda bagi tempoh masa yang panjang. Sebaik sahaja anda perhatikan gejala-gejala, bertindak terhadapnya dan keluarkannya sepenuhnya daripada sistem anda, sebelum ia boleh merosakkan luar pembaikan!

Buang Trojan-spy.html.fraud.gen

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Trojan-spy.html.fraud.gen dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *