Bagaimana untuk Buang Trojan.Gen.NPE | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Trojan.Gen.NPE. Panduan Trojan.Gen.NPE penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Trojan.Gen.NPE adalah dikategorikan sebagai jenis virus yang paling berbahaya. Inilah kuda Trojan. Trojan dahsyat reputasi adalah benar-benar layak. Apa-apa yang dibesar-besarkan. Perosak ini, sekali masuk, akan membuat kacau-bilau besar dalam sistem anda. Jika anda memilikinya atas kapal, anda berada dalam masalah besar. Trojan.Gen.NPE adalah amat merbahaya. Ada sebab mengapa pengguna takut Trojan begitu banyak. Tidak perlu dikatakan, anda mesti mengambil tindakan segera terhadap penceroboh.

Jangan sia-siakan masa anda semasa Trojan.Gen.NPE memusnahkan komputer. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan terperinci penyingkiran yang akan membantu anda menyingkirkan perosak secara manual. Namun, ini adalah satu virus yang sangat canggih. Jadi adalah penghapusan. Jika anda tidak yakin dalam kemahiran komputer anda, anda juga boleh menggunakan satu penyelesaian yang automatik. Muat turun atur cara anti-malware boleh dipercayai untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda. Seperti yang anda lihat, anda mempunyai pilihan tetapi anda tidak mempunyai masa. Mana-mana satu yang anda memilih untuk pergi dengan melakukannya dengan cepat. Lebih banyak masa Trojan.Gen.NPE tinggalan pada PC anda, yang lebih teruk lagi mendapat situasi anda. Jadi, jangan sia-siakan masa. Membentuk fikiran dan bertindak.

Trojan, hairanlah memasuki sistem anda diam lengkap dan hasil merosakkan diam. Jangkitan messes dengan anda daftaran sistem belakang anda. Ia menambah and/ atau penyingkiran entri, membobrokkan atau benar-benar merosakkan fail-fail penting, bermula proses-proses dalam Pengurus Tugas anda, cipta pintasan, dan sebagainya. Ia pada asasnya mengambil kawalan ke atas komputer anda. Hasilnya, sesetengah atur cara gagal untuk berjalan dengan betul sama sekali. Mesin anda mula underperform. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia mengalami kemalangan dan membeku sekali-sekala. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Sistem anda kemalangan atau reboots untuk sebarang alasan yang jelas, dan lain-lain. Semua ini kerana Trojan itu. Perosak juga berkhidmat sebagai yang tersebut untuk perisian berniat jahat lain. Ia adalah satu lubang gergasi di dinding keselamatan anda.

Biasanya, Trojan membantu ransomware dipasang tetapi ia boleh membantu mana-mana makhluk perosak lain yang masukkan juga. Sebelum anda tahu, Mesin anda akan penuh dengan jangkitan dan ia tidak akan lama sebelum ia rosak selama-lamanya. Tetapi ada sesuatu yang lebih teruk lagi. Trojan yang spies. Crooks menggunakannya untuk mencuri maklumat peribadi anda. Trojan.Gen.NPE bermula pemantauan setiap langkah dalam talian anda dari saat ia masuk. Trojan yang mempunyai akses kepada segala-galanya.

IP anda, alamat e-mel, nama samaran, kata laluan, akaun, data berkaitan penyemak imbas, pangkalan data. Walaupun anda boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan kelayakan adalah tidak selamat. Terutamanya jika anda menggunakan mesin anda untuk membayar bil dalam talian atau untuk membeli-belah dalam talian. Trojan yang boleh mendapat semula pada data kad kredit anda, bil alamat, nama sebenar, dan sebagainya. Kemudian, ia akan menghantar segala-galanya kepada hacker yang diterbitkan dan mereka boleh menggunakan maklumat peribadi anda untuk apa-apa yang mereka lihat patut. Jangan biarkan senario tersebut terungkap. Menghapuskan Trojan.Gen.NPE peluang pertama yang anda dapat. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Menerimanya.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Trojan biasanya mendapat tersebar melalui mesej e-mel rosak dan lampirannya yang berniat jahat. Haruslah lebih berhati-hati. Jika anda menerima e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui, Teruskan dengan berhati-hati. Walaupun mesej kelihatan legit, memberi amaran itu. Penggodam menyamar emel untuk dupe pengguna. Mereka menggunakan nama dan logo syarikat terkenal juga. Jangan buka mesej itu. Hapuskan mereka dengan serta-merta. Jika anda klik, Trojan itu memasuki PC anda. Satu klik yang sudah kita habiskan. Klik ini bersamaan dengan kebenaran anda. Akan lebih berhati-hati untuk tidak memberikannya ringan. Berhati-hati dan pastikan Mesin anda bebas virus.

Buang Trojan.Gen.NPE

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Trojan.Gen.NPE dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *