Bagaimana untuk Buang Tqeobp89axcn.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Tqeobp89axcn.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Tqeobp89axcn.com. Panduan Tqeobp89axcn.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Di Tqeobp89axcn.com Laman bermaksud masalah. Jika anda melihat semua masa Bilakah anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda, bersedialah. Mesin anda kini tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit nasib seorang. Seperti yang anda mungkin tahu, nasib keping dianggap mengganggu semua. Namun, mereka juga adalah berbahaya walaupun ia mungkin kelihatan tidak merbahaya pada mulanya. Jangan biarkan diri anda ditipu oleh perosak ini. Ianya tidak mengundang pelbagai persoalan. Semakin lama ia kekal atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Selain itu, masalah-masalah ini akan terus berkembang keterukan terlalu. Nasib baik untuk anda, terdapat lapisan Perak.

Nasib tersebut adalah boleh alih keluar. Selain itu, maka adalah agak senang untuk menangani berbanding ancaman lain. Tetapi anda perlu bertindak cepat. Lebih cepat anda tempat tapak Tqeobp89axcn.com, menerimanya sebagai tanda amaran dan bertindak. Mencari di mana nasib yang jahat bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jika anda tidak, ia akan bertukar pengalaman menyemak imbas anda menjadi mimpi ngeri yang tulen dan perkara-perkara yang akan pergi dari buruk ke lebih teruk. Jangan biarkan senario ini terungkap. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Jika anda melakukan apa-apa terhadap perosak ini, berikut adalah apa yang akan berlaku. Sebagai permulaan, setiap kali anda pergi ke dalam talian, anda akan disambut oleh tapak Tqeobp89axcn.com. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda tidak boleh membuat satu langkah single tanpa ia muncul. Ia ada apabila anda membuka pelayar anda. Ia ada apabila anda membuka tab baru. Anda juga mendapat diarahkan kepadanya apabila anda memutuskan untuk melawat laman yang lain. Tetapi ini bukanlah semua. Dengan tapak dilengkapi iklan.

Remove Tqeobp89axcn.com
The Tqeobp89axcn.com Virus

Inilah nasib yang kita bicarakan dan ancaman nasib paparan iklan. Ia tidak berbunyi bahawa buruk? Oh, Ya ia. Kita tidak bercakap tentang iklan atau dua. Kita bercakap tentang iklan yang pelbagai, meliputi keseluruhan skrin anda sepanjang masa. Tidak kira apa yang anda lakukan, mereka tidak pergi. Anda tidak boleh menutup mereka. Walaupun jika anda menutup pelayar anda dan memulakan sesi baru, pada minit yang anda berada dalam talian lagi, mereka datang kembali. Anda tidak boleh mengalih keluar mereka kerana sumber mereka masih atas kapal. Ya, nasib ini.

Satu-satunya cara untuk menyingkirkan semua iklan adalah untuk menghilangkan nasib sendiri. Ini adalah tepat apa yang anda mesti lakukan. Jangkitan ini tidak apa-apa yang baik untuk sistem anda. Apa yang lebih, ia menempatkan anda pada risiko. Tiada iklan yang anda lihat adalah boleh dipercayai. Salah satu klik dan anda boleh muat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda. Lagi aktiviti pelayaran anda yang efektif memusnahkan. Anda boleh melayari laman web keamanan dengan iklan-iklan yang tidak terkira banyaknya kenalan dan menyekat kandungan halaman-halaman? Kita ragu-ragu itu. Jadi Kenapa membiarkan perosak ini? Sebaik sahaja anda mengalihnya keluar, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jangan teragak-agak. Menggunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan nasib itu daripada Mesin anda selama-lamanya.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan nasib di Tqeobp89axcn.com? Jawapannya adalah mudah. Kau ceroboh dan perosak ditipu anda. Ia tidak boleh masuk tanpa izin anda supaya ia digunakan helah untuk mendapatkannya. Helah seperti e-mel spam, iklan palsu, Laman rosak, pakej perisian percuma, tetap jahat, pengemaskinian palsu, dan sebagainya. Jika anda tidak membayar perhatian, mana-mana kaedah-kaedah ini akan bekerja. Tetapi jika anda lebih berhati-hati, anda boleh mengelakkan Kesemua mereka daripada berjaya.

Akan lebih berhati-hati. Jangan lewatkan cetakan halus. Berhati-hati apa yang anda klik pada. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Menggunakan sumber-sumber boleh dipercayai hanya muat turun. Hanya Adakah wajar anda. Jangan lupa bahawa kecuaian mengundang jangkitan. Berjaga-jaga memastikan mereka dari sini.

Buang Tqeobp89axcn.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Tqeobp89axcn.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *