Bagaimana untuk Buang Thepopularlinks.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Thepopularlinks.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Thepopularlinks.com. Panduan Thepopularlinks.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Anda telah dijangkiti jangkitan hijacker pelayar. Bagaimana kita tahu? Well, anda sedang membaca artikel ini yang memberitahu kita bahawa anda yang sedang diganggu oleh halaman Thepopularlinks.com. Adakah kita betul-betul? Adakah anda melihat laman web ini sepanjang masa Bilakah anda melayari web? Jika anda berbuat demikian maka tidak ada sebarang syak dan pelabuhan-pelabuhan Mesin anda parasit. Seperti yang kami katakan, ianya hijacker pelayar. Ia telah berjaya menyelinap ke dalam sistem anda dan paparan Thepopularlinks.com ialah dengan cara mengumumkan kehadirannya.

Ancaman menggunakan laman web sebagai satu barisan untuk mengintai di sebalik. Perisai. Mengambil ia sebagai amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia sebelum terlambat. Perampas Jangan menjadikan sahabat yang menyenangkan. Sebaliknya. Mereka membawa bersama apa-apa tetapi masalah, sakit kepala, gangguan dan kekecewaan. Jangan tunggu cukup lama untuk melihat apa lagi perosak boleh membuang anda. Sebaik sahaja anda mengesan Thepopularlinks.com, mengambil tindakan segera terhadap penceroboh. Cari betul-betul di mana, ia adalah mengintai pada PC anda dan menghapuskannya atas penemuan. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik. Jika anda berlengah-lengah, ia tidak akan lama sebelum anda kesal keputusan itu.

Sebagai membayangkan nama jangkitan, ia hijacks penyemak imbas anda. Mereka semua. Setelah hijacker yang memasuki PC anda, semua pelayar anda menerima sambungan berniat jahat yang baru atau masuk. Oleh itu, perosak mengambil kawalan ke atas mereka. Anda tidak lagi dalam pertuduhan dan pendapat anda tidak relevan. Kemudian, anda mula menyedari perubahan benar-benar tidak sah seting lalai. Sebagai contoh, anda sebelumnya Laman web dan enjin carian kini hilang dan tapak Thepopularlinks.com di tempat mereka. Adakah anda luluskan suis tersebut? tidak. Anda juga tidak dimaklumkan tentang pelaksanaan. Hijacker yang menjadikan reshuffles sebagaimana yang difikirkannya patut dan ia tidak memerlukan persetujuan anda. Dari pada sekarang, apabila anda pergi ke dalam talian anda akan dipaksa untuk menggunakan halaman Thepopularlinks.com. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda mendapat diarahkan kepadanya sepanjang masa. Namun, ia bukanlah tapak hanya cerdik anda dipaksa untuk melawat. Terdapat banyak lagi.

Remove Thepopularlinks.com
The Thepopularlinks.com Virus

Kerana hijacker, pengalaman menyemak imbas anda menjadi mimpi ngeri. Hal ini tidak semua, walaupun. Ancaman ini bukan sahaja menyakitkan hati anda. Ia juga mendedahkan anda kepada risiko malware harian. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda adalah boleh dipercayai kerana kebanyakannya dihasilkan oleh virus. Jika anda klik pada hasil carian ad/ link/ yang salah, anda secara automatik memuat turun lebih banyak jangkitan atas kapal. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memburukkan masalah anda. Perkara terakhir yang anda perlukan lebih banyak parasit. PC anda sudah berjuang kerana ini satu-satu. Menghapuskannya. Menghilangkan hijacker ASAP. Ia menyebabkan apa-apa tetapi masalah. Menggunakan panduan pemindahan kami di bawah untuk membantu anda Bersihkan PC anda secara manual.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Biasanya, perampas tiba di destinasi mereka diikat kepada atur cara lain. Ini dipanggil teknik perisian pengikata dan ianya sangat popular di kalangan crooks kerana ianya amat berkesan. Dan ianya begitu berkesan kerana pengguna sendiri. Adakah anda memberi perhatian apabila anda memasang atur cara atau Adakah anda tergesa-gesa keseluruhan proses? Ia adalah sangat penting bahawa anda mengambil masa anda untuk membaca apa yang anda adalah kira-kira untuk menerima. Kita maksudkan terma dan EULA Conditions/.

Kebanyakan orang hanya Langkau mereka dan tekan “Saya terima” itulah taktik yang dahsyat. Selain itu, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan kerana mereka membolehkan anda untuk melihat semua apps Selain itu bersambung serta membuang pilihan mereka, yang kami cadangkan anda lakukan. Biasanya, tambahan ini adalah berniat jahat dan dilampirkan oleh penggodam. Mengalih keluarnya. Jika anda memilih untuk mendapatkan tetapan Standard, anda bahkan tidak akan nampak “bonus” ini. Berhati-hati dan tidak tergesa-gesa. Inilah satu-satunya cara untuk melindungi PC anda.

Buang Thepopularlinks.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Thepopularlinks.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *