Bagaimana untuk Buang TheAdGateway.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove TheAdGateway.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan TheAdGateway.com. Panduan TheAdGateway.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Kemunculan Laman web TheAdGateway.com adalah tanda buruk. Ia menunjukkan kehadiran jangkitan siber dalam sistem anda. Satu nasib perosak, perlu jelas. Paparan halaman yang tersebut di atas adalah amaran. Menerimanya itu dan mengendahkan ia. Lebih cepat anda mengambil langkah-langkah menentang penceroboh, lebih baik anda dan komputer anda.

Nasib jangkitan tidak membuat untuk sahabat yang menyenangkan. Apa yang mereka lakukan adalah membuat kacau-bilau. Yang anda terjebak dengan adalah tidak berbeza. Anda lebih baik mencari tempat bersembunyi yang tepat dan menghapuskannya sebelum worsens keadaan anda. TheAdGateway.com tidak akan membawa anda apa-apa yang baik. Sebaliknya. Lebih banyak masa ia membelanjakan, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Jangan biarkan ia merosakkan pengalaman menyemak lalu awda dan mendedahkan anda kepada risiko perisian berniat jahat. Seronok dan mendapat membuangnya. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Mengambil ia sebelum terlambat.

Nasib yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat perubahan dalam pelayar anda. Ianya mampu untuk bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut dan meninggalkan anda mencari reshuffles itu sendiri. Sebagai contoh, satu hari anda membuka pelayar anda hanya untuk menemukan bahawa anda sebelumnya Laman web dan enjin carian telah diganti dengan domain baru. Tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak dapat membuat asal rombakan. Nasib yang telah mengambil kawalan ke atas penyemak imbas anda. Dari pada kini, Semua yang anda lakukan, nasib di campur. Perosak sentiasa pelencongan anda ke tapak-tapak mencari yang mencurigakan. Ia bombards anda dengan iklan yang tidak terkira banyaknya. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang, tawaran, tawaran, dalam teks, pautan, dan lain-lain

Remove TheAdGateway.com
The TheAdGateway.com Virus

juga, tambahan tab terbuka sepanjang masa. Video dalam talian anda mendapatkan atau dijeda untuk iklan rehat. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda lookign bagi kerana penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Nasib yang menghalang anda daripada menggunakan mesin anda biasanya. Ia juga mendedahkan anda kepada risiko berterusan perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda nampak boleh dipercayai. Bukan iklan, tidak pada tapak yang sama, apa-apa. Salah satu klik dan anda boleh muat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti. Tetapi ada lagi.

Perosak juga mengancam privasi anda. Ia pengintip anda dan mengumpul data yang sensitif. Kemudian, ia menggunakan untuk mencipta iklan yang akan mencetuskan minat anda. Dengan cara ini, ia menjamin anda klik dan klik anda membawa penggodam keuntungan. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Setiap kali anda klik pada sesuatu nasib yang dipaparkan, crooks yang dibayar. Anda menjadi penaja dan anda risiko menjangkiti PC lebih. Adakah diri anda memihak dan menghapuskan adware yang sekarang. Ia mempunyai tiada tempat dalam pesawat. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula dengan nasib TheAdGateway.com masukkan tanpa anda perasan? Adakah anda sering download program percuma daripada web? Jika ya, Adakah anda memilih untuk adat atau tetapan Standard? Jika jawapan anda adalah Standard, mengubah tabiat anda. Seting ini adalah automatik sepenuhnya. Mereka menawarkan anda tiada kawalan. Jika terdapat beberapa aplikasi tambahan yang dilampirkan kepada program yang hendak dipasang, mereka memasuki PC anda juga.

Dengan seting tersuai, Walau bagaimanapun, anda boleh melakukan Padam Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan. Ya, ini mengambil masa yang lebih sedikit dan masa ini boleh menjimatkan anda Tan isu-isu pada masa hadapan. Jangan tergesa-gesa. Perhatian tambahan sedikit pergi jauh. Mengambil masa untuk melindungi PC anda. Menghalang jangkitan daripada memasuki adalah sentiasa lebih mudah daripada berurusan dengan diam-diam dan kemudian. Berfikir tentang masa depan anda memasang sesuatu. Berjaga-jaga adalah yang menyebabkan komputer anda bersih!

Buang TheAdGateway.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan TheAdGateway.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *