Bagaimana untuk Buang Systemservice.vbs (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Systemservice.vbs. Panduan Systemservice.vbs penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Systemservice.vbs bukanlah sebuah enjin carian boleh dipercayai. Ia mendakwa bahawa ia akan meningkatkan dan memperbaiki aktiviti pelayaran anda dan pemaju yang mengiklankan ia sebagai alat yang berguna. Walau bagaimanapun, perluasan ini adalah berniat jahat dan adalah apa-apa tetapi amat berguna. Dikategorikan sebagai hijacker pelayar, Systemservice.vbs akan membawa sakit kepala dan unpleasantries kepada anda. Cuba sedaya upaya anda mengalih keluarnya dari sistem anda peluang pertama yang anda dapat. Sebaik sahaja anda melihat penampilan halaman Systemservice.vbs, mengambil kunci jawab. Menerima tapak sebagai tanda amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia.

Amanah kita apabila kita mengatakan bahawa masa yang lebih banyak jangkitan menghabiskan penyertaan lebih banyak masalah yang menyebabkan. Selain itu, masalah-masalah ini tumbuh keterukan juga. Mereka menjadi semakin teruk dengan lulus setiap hari sehingga PC anda menjadi hampir tidak boleh digunakan. Jangan ragu-ragu walaupun sesaat lagi. Walaupun hijacker ini bukanlah parasit paling berbahaya di luar sana, ianya tidak berbahaya. Tiada jangkitan dan jangkitan tidak layak tempat dalam sistem anda. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan menghapuskan penceroboh sebelum terlambat. Ini adalah, tanpa ragu-ragu, yang anda boleh mengambil tindakan.

Berikutan pemasangan yang berjaya, dengan hijacker bermula kerunsingan dengan seting pelayar anda dengan serta-merta. Ia membuat pelbagai perubahan yang tidak diizinkan dan menghalang anda dari menterbalikkan proses. Ia juga memasang sebuah laman web jenama baru dan enjin carian, iaitu halaman Systemservice.vbs, dan anda tidak dapat menghilangkan darinya. Anda tidak boleh mendapatkan seting lebih baik kembali. Anda tidak lagi berada dalam kawalan. Tetapi ada lagi. Dengan hijacker bertukar aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri oleh mengarah anda ke halaman rendang sepanjang masa dan membentangkan pautan yang berniat jahat dan boleh dipersoalkan sebagai hasil carian. Antara keputusan ialah iklan juga tidak boleh dipercayai walaupun mereka tidak ditandakan seperti itu.

Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai lagi. Crooks dengan menggunakan pautan-pautan dan iklan untuk meningkatkan web trafik dan keuntungan hasil membayar per klik. Ini bermakna bahawa setiap kali anda klik pada sesuatu, penggodam dibayar dan anda berdepan dengan risiko memuat turun lebih banyak jangkitan pada masa yang sama. Dan entah bagaimana, penajaan cybercriminals dan risiko berterusan perisian berniat jahat tidak paling teruk. Ada sesuatu yang lebih berbahaya.

Hijacker yang mendedahkan privasi anda kepada risiko juga. Ia menggunakan penyemak imbas anda akan mengintip peranti dan ia mengawasi setiap langkah dalam talian tunggal yang anda membuat. Oleh itu, perosak mengumpul data sensitif yang ia kemudian menghantar kepada orang-orang yang diterbitkan. Data ini boleh digunakan untuk apa sahaja yang mahu hacker ini. Mereka boleh menggunakannya untuk tujuan pemasaran atau lain-lain agenda-agenda jahat. Ini harus lebih daripada cukup untuk meyakinkan anda bahawa hijacker itu bukanlah bernilai menyimpan. Ia adalah berbahaya dan ia perlu dibuang dengan segera. Persoalannya ialah Adakah kamu hendak duduk diam dan menunggu untuk masalah anda untuk menjadi lebih teruk, atau Adakah kamu hendak melindungi komputer anda. Memilih opsyen kedua. Gunakan panduan kami di bawah dan menyingkirkan makhluk perosak ini secepat mungkin.

Bagaimana pula anda tersekat dengan hijacker di Systemservice.vbs? Seperti ancaman serupa yang lain, ini juga bergantung pada helah dan memperdaya kaedah membuat mesin anda. Di antara taktik paling biasa digunakan adalah mesej e-mel spam dan lampiran, pakej perisian atau perisian percuma, pembaharuan program palsu, Laman rosak atau iklan, dan sebagainya. Menjadi lebih berhati-hati apabila anda melayari web dan beri perhatian sebelum anda memberi kebenaran anda untuk apa-apa. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Menjauhkan diri daripada tetap tidak dikenal pasti dan tapak yang cerdik. Selain itu, dapatkan aplikasi anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda. Pastikan ia sentiasa dikemas kini dan sentiasa mengimbas PC anda untuk pastikan ianya bersih.

Buang Systemservice.vbs

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Systemservice.vbs dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *