Bagaimana untuk Buang SweetPacks Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove SweetPacks Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan SweetPacks Virus. Panduan SweetPacks Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

SweetPacks adalah program berniat jahat. Ianya hijacker pelayar. Adakah anda tahu apa perampas? Sebagai membayangkan nama mereka, serangga perosak merampas penyemak imbas anda. Mereka mengambil kawalan penuh dan menyebabkan Tan kekecewaan dan kerengsaan. SweetPacks melakukan perkara yang sama. Jika anda memilikinya atas kapal, bersedia untuk isu-isu. Bagaimana untuk mengetahui bahawa anda telah dijangkiti? Adakah anda melihat sweetpacks-search.com sepanjang masa apabila anda berada dalam talian? Adakah ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda, membuat anda tidak boleh menukar mereka kembali? Jika jawapan kepada soalan kedua-dua adalah ya, maka pastikan bahawa anda telah dijangkiti.

Hijacker itu adalah sudah mana-mana dalam sistem anda dan paparan sweetpacks-search.com adalah cara yang cluing anda. Menerima penampilan laman tersebut sebagai amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia. Hijacker ini tidak boleh dibiarkan beroperasi secara bebas. Ia mesti dibuang serta-merta. Jika anda membiarkan ia kekal, ia akan membuat kucar-kacir yang lengkap anda menyemak imbas. Tidak memandang rendah bahaya ia menimbulkan kerana anda akan terkejut. Mengambil tindakan serta-merta terhadapnya. Cari betul-betul di mana ia adalah mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup.
Sebaik sahaja hijacker yang mendapat dalam, masalah mula mencurah.

Pertama, anda akan dapati bahawa anda Laman web dan enjin carian telah digantikan dengan domain serangga perosak yang boleh dipersoalkan. Sudah tentu, kebenaran anda tidak diperlukan untuk rombakan ini mengambil tempat. Hijacker yang tidak memerlukan kelulusan anda untuk membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda dan itulah apa yang membuatkan ia begitu menjengkelkan dan berbahaya. Dari sekarang di tapak sweetpacks-search.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda yang berterusan. Anda lihat di setiap sudut. Tidak kira apa yang anda lakukan dalam talian, halaman muncul. Dan ia bukanlah semata-mata. Disebabkan oleh hijacker, anda terpaksa melawat yang lain hanya sebagai Laman rendang juga.

Remove SweetPacks Virus
The SweetPacks Virus

melayari laman web ini tidak apa itu dulu. Ianya tidak menyeronokkan. Ia adalah tidak selamat. Memang nerve-racking. Anda akan sentiasa diganggu oleh pelencongan ke tapak-tapak yang cerdik dan anda akan dibanjiri dengan banyak iklan yang tidak boleh dipercayai. Hijacker yang melindungi skrin awda dengan Tan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk yang blink semua masa dan blok Laman kandungan. Apa yang anda perlu tahu ialah majoriti iklan ini akan rosak dan mereka menghantar perisian berniat jahat atau membawa kepada halaman, penuh dengan perisian berniat jahat.

Walau apa pun, jika anda klik, anda bersetuju lebih banyak jangkitan yang harus dipasang pada PC anda. Perlu diingat bahawa Mesin anda sudah berjuang dan ia tidak akan dapat mengendalikan lebih banyak serangga perosak. Ia akan memecahkan sepenuhnya. Klik yang tidak bernilai risiko. Elakkan segala-galanya hijacker yang membaling seperti anda. Lebih baik lagi, menghapuskan perosak sama sekali. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan membersihkan komputer selama-lamanya.

Bagaimana pula SweetPacks berjaya memasuki komputer anda tidak dapat dikesan? Jawapannya adalah pakej perisian percuma. Kaedah ini adalah salah satu yang paling popular antara crooks. Ianya juga amat berkesan kebanyakannya kerana pengguna cenderung untuk membuang amaran kepada angin apabila mereka memasang atur cara. Ini adalah satu kesilapan. Anda tidak tahu apa lagi boleh disertakan kepada program ini sebagai bonus dan jika anda tidak membayar perhatian, bonus akan dipasang.

Memilih seting tersuai daripada yang asas. Ia membolehkan anda melihat semak ikatan seluruh program oleh program dan keluarkan semua tambahan sebelum anda selesai pemasangan. Jika anda memilih seting yang asas, Semua tambahan dipasang secara automatik dan anda akan perlu berurusan dengan mereka secara manual. Menyelamatkan diri Tan isu-isu dan berhati-hati dengan lebih awal. Perhatian tambahan sedikit pergi jauh.

Buang SweetPacks Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan SweetPacks Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *