Bagaimana untuk Buang Smart PC Care Fake Optimization Tool | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Smart PC Care Fake Optimization Tool. Panduan Smart PC Care Fake Optimization Tool penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Smart PC Care Fake Optimization Tool jatuh ke dalam kategori anak anjing (berpotensi tidak diingini Program). Alat ini boleh diiklankan sebagai sangat berguna dan boleh dipercayai, tetapi hakikatnya – ianya bukan. Pada mulanya, anda tidak akan mengalami apa-apa isu-isu utama. Parasit jahat ini diketahui secara beransur-ansur menyebabkan kerosakan. Benda itu, manakala instrumen ini sepatutnya untuk membantu anda meningkatkan prestasi PC anda, serta bersih dan mengoptimumkan keseluruhan sistem, ia melakukan perkara yang bertentangan.

Di Smart PC Care Fake Optimization Tool akan cuba mengumpan anda membeli lain-lain aplikasi berniat jahat dan sambungan, memaparkan potensi ancaman pada komputer anda yang sebenarnya tidak wujud. Alat ini dikenali untuk berpura-pura untuk mengimbas komputer anda untuk perisian berniat jahat kehadiran dan akan cuba untuk memperdayakan anda untuk membeli versi berlesen penuh, untuk menghapuskan ancaman sepatutnya ia telah dijumpai di komputer awda. Tidak jatuh ke dalam perangkap ini!

Cara yang paling umum pengagihan adalah pelencongan rosak pelayar, aplikasi perisian perisian pengikata, berniat jahat atau sambungan yang dipasang di komputer anda tanpa pengetahuan anda, dan sebagainya. Kebanyakan pengguna akan gagal untuk mengingati bila betul-betul mereka telah memasang alat ini pada komputer mereka. Selalunya, ia berlaku tanpa pengetahuan atau kebenaran mereka. Anda lihat, apabila memuat turun perisian dari internet, pengguna dikenal pasti sebagai terlalu cepat untuk klik pada butang ‘Next’ dan memberi sedikit perhatian tidak kepada apa mereka benar-benar bersetuju untuk.

Jangan membuat kesilapan yang sama untuk memilih untuk dipasang yang pantas. Sebaliknya, pilih adat atau mod lanjutan dalam Pendeta Persediaan. Ini akan memberi anda kekuatan untuk Buang sebarang perisian tambahan yang telah tidak sewajarnya didedahkan apabila anda telah memuat turun pakej perisian.

PUPs yang tidak boleh dipertikaikan lagi. Lebih sering daripada tidak, ia bertujuan untuk membahayakan komputer awda atau mengambil wang anda. Pastikan bahawa anda memuat turun aplikasi, program, sambungan atau apa-apa alat utiliti dari sumber yang boleh dipercayai dan berlesen sahaja.

Selain itu, berfikir dua kali sebelum anda klik mana-mana butang, mengenai proses pemasangan atau kemas kini. Teliti adalah kunci untuk selamat dari ancaman berbahaya. Jika anda dapati kehadiran alat pengoptimuman palsu ini, kami cadangkan anda dengan serta-merta meneruskan dengan penghapusan. Jika anda tidak pasti bagaimana hendak mengalih keluarnya dari PC anda, kami boleh membantu anda dengan tugas ini. Hanya ikut arahan terperinci kami di bawah.

Buang Smart PC Care Fake Optimization Tool

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Smart PC Care Fake Optimization Tool dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *