Bagaimana untuk Buang Slimware DriverUpdate | Dikemaskini

PUP
Remove Slimware DriverUpdate

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Slimware DriverUpdate. Panduan Slimware DriverUpdate penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Malware penyelidik mengkategorikan di Slimware DriverUpdate adalah seorang anak anjing (berpotensi tidak diingini Program). Ini bermakna bahawa permohonan ini mungkin mempunyai niat jahat. Slimware DriverUpdate adalah sebenarnya parasit yang menjangkit penyemak imbas anda dan menukarkan mereka ke dalam memaparkan iklan alat. Apabila anak anjing yang memerlukan pelayar anda dengan ‘rumah’, ia akan mula menjana pelbagai iklan yang rendang dan pop-up. Tidak kira berapa kali anda klik butang ‘tutup’, mereka akan terus reappearing, membuat anda melayari satu pengalaman yang sangat menjengkelkan.

Lagi parasit yang dibenarkan untuk tinggal di komputer anda, yang lebih teruk akibat akan mendapat. Tidak lama lagi anda akan mengalami kemalangan pelayar dan ketinggalan jahat. Maklumat peribadi dan kewangan turut didedahkan, dan crooks dengan mudah boleh mengeksploitasi peluang ini untuk mencuri data berharga dan berkongsi dengan pihak ketiga untuk keuntungan. Anda perlu tahu bahawa iklan adalah juga bermanfaat bagi kedua-dua muka surat Tajaan dan penjenayah siber, kerana mereka mendapat bayaran untuk setiap klik yang pengguna membuat iklan dipaparkan.

Ianya amat mudah untuk DriverUpdate ini untuk menipu anda. Anda lihat, ia berpura-pura menjadi kemas kini yang penting. Ia akan muncul sebagai tetimbul dan akan cuba untuk memikat anda ke dalam klik pada link rendang, jadi anda kononnya mengemaskini perisian pada komputer anda. Hakikatnya, anda mengizinkan tanpa disedari parasit ini untuk menceroboh PC anda. Terima kasih kepada anda naif dan kecuaian PUPs seperti ini adalah mampu untuk menyerang berjaya.

Remove Slimware DriverUpdate
The Slimware DriverUpdate Virus

Lagipun, anak anjing tersebut tidak dapat seterusnya meranapkan sendiri. Ia perlu kebenaran anda untuk berbuat demikian. Anda akan terkejut dengan berapa banyak orang jatuh mangsa kepada perisian berniat jahat setiap hari. Cara pengedaran perisian berniat jahat lain termasuk mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, meragukan pautan iklan, pakej perisian percuma, serta fail-fail torrent. Untuk memastikan kehadiran dalam talian yang selamat, anda perlu berhati-hati dan memberikan perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik online.

Parasit siber ini adalah sangat menjengkelkan. Ia akan banjir skrin anda dengan segala macam iklan, membuat anda melayari pengalaman neraka. Ia tidak kira jika anda akan lebih berhati-hati untuk tidak klik pada mana-mana iklan. Anak anjing tersebut hanya akan mendapat lebih licik dan akan menghasilkan lebih banyak iklan. Dan untuk memastikan bahawa kandungan dinaikkan pangkat adalah lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada, ia akan memantau aktiviti dalam talian dengan mangsa dan mencuri data web seperti sejarah penyemakan dan pertanyaan carian, untuk menyesuaikan iklan, jadi merekalah yang lebih menarik kepada pengguna.

Masalahnya ialah, sejarah tidak mungkin satu-satunya perkara yang crooks itu akan mendapatkan tangan mereka. Kata laluan anda, nombor kad kredit, bank akaun, Login ID, alamat IP, dan sebagainya boleh dengan mudah jatuh ke tangan penjenayah siber juga. Untuk memastikan mereka tidak mendapat peluang itu, anda perlu bertindak cepat. Keluarkan anak anjing ini berbahaya dari PC anda sebelum ianya boleh menyebabkan masalah serius. Jika anda tidak pasti bagaimana untuk meneruskan pembuangan parasit ini, anda boleh mengikuti arahan kami di bawah.

Buang Slimware DriverUpdate

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Slimware DriverUpdate dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *