Bagaimana untuk Buang Showjet.ru (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Showjet.ru

Adware adalah parasit jahat yang diprogramkan untuk menjana hasil bagi dengan pencipta, serta untuk halaman-halaman yang ia akan menggalakkan. Biasanya, ini berlaku melalui kaedah PPC (Pay Per klik). Showjet.ru merupakan halaman berkaitan nasib yang. Jika anda sentiasa mendapat diarahkan kepadanya, anda berada dalam kesulitan. Parasit ini akan memastikan untuk menjadikan anda melayari ke pengalaman neraka. Ia akan mengganggu apa-apa jua kerja yang anda lakukan dalam talian. Ia juga akan pergi seperti yang jauh untuk menjedakan video dalam talian anda, hanya untuk memaparkan iklan. Bukan itu sahaja, tetapi skrin anda akan dibanjiri dengan pelbagai iklan yang mengganggu.

Kandungan yang dinaikkan pangkat akan swarm setiap halaman yang anda lawati, samada dalam bentuk pop-up, dalam teks, banner atau mesej amaran yang berkelip. Untuk memastikan bahawa promosi dipaparkan menarik perhatian anda, parasit yang akan mengawasi kehadiran dalam talian anda dan mengumpul data seperti menyemak imbas sejarah dan carian. Dengan ini data yang sensitif, ia akan dapat menyesuaikan iklan, jadi mereka akan lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada anda.

Nasib diketahui mengintai di sebalik permintaan Kemaskini palsu, perisian penyertaan, rendang iklan dan pautan, e-mel spam dan lampiran, serta fail-fail torrent. Salah satu perkara yang penting untuk ambil perhatian tentang jangkitan siber, jenis ini adalah bahawa ia tidak dapat menggodam komputer. Hanya anda boleh memberikan ia kebenaran untuk masukkan peranti anda dan menjangkiti penyemak imbas anda. Ia menggunakan tipu muslihat dan bergantung sangat pada kecuaian pengguna dan naif, untuk berjaya. Jika anda ingin melindungi PC awda daripada ancaman jahat tersebut, anda perlu beri perhatian kepada apa yang anda lakukan dalam talian. Adalah lebih baik untuk menghapuskan sebarang e-mel spam, terutamanya jika ia mengandungi lampiran.

Remove Showjet.ru
The Showjet.ru Virus

mesej e-mel yang mendakwa dari sumber rasmi hendaklah sentiasa disemak terlebih dahulu. Bandingkan alamat e-mel dengan salah satu daripada laman web rasmi mereka. Jika ada sebarang perlawanan – dengan serta-merta Hapus ini e-mel, kerana ia kemungkinan besar adalah merbahaya dan boleh membahayakan komputer anda sekali anda membukanya. Kami amat mengesyorkan Seperkara lagi untuk memilih jenis maju Custom/ pasang bole. Ini akan memberi anda kekuatan untuk melihat kandungan penuh apa yang anda cuba untuk memasang. Malware dikenali untuk menyembunyikan sebagai bonus program atau aplikasi, yang tidak akan kelihatan kepada anda, sekiranya anda memilih satu proses pemasangan yang cepat. Jika anda mengikuti nasihat kami, anda akan dapat dengan mudah Buang apa-apa perisian tambahan dan seterusnya mengelakkan komputer anda daripada dijangkiti dengan perisian berbahaya.

Kebanyakan pengguna tidak mempertimbangkan nasib menjadi virus sebenar. Ini adalah kerana ia menghadkan serangan para pelayar sahaja. Ia tidak boleh menyerang sistem komputer anda secara langsung. Walau bagaimanapun, kesilapan ini berbahaya supaya tidak memudaratkan. Memang apa-apa yang. Dari saat ia menetapkan kaki pada peranti anda, ia akan mula mendatangkan malapetaka jumlah. Ketinggalan, internet perlahan dan pelayar kerap kemalangan adalah sebahagian daripada tanda-tanda yang menunjukkan bahawa anda mempunyai masalah komputer anda.

Ianya terpulang kepada anda jika masalah tersebut akan diselesaikan. Lebih banyak masa anda membazir masa lebih teruk keadaan anda akan mendapat. Crooks akan mengeksploitasi peluang ini untuk mendapatkan tangan mereka pada maklumat peribadi dan kewangan anda. Data tersebut adalah sangat bernilai untuk mereka, kerana ia boleh membawa mereka keuntungan, sebaik sahaja mereka berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga. Jika anda ingin kembali ke pengalaman pelayaran yang biasa dan ad-percuma, dan pastikan kehadiran dalam talian anda adalah selamat dan peribadi, anda perlu untuk membuang nasib Showjet.ru ini jahat daripada komputer anda sebaik sahaja anda mengesan ia.

Buang Showjet.ru

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Showjet.ru dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *