Bagaimana untuk Buang Shop-finditquick.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Shop-finditquick.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Shop-finditquick.com. Panduan Shop-finditquick.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Kemunculan Laman web Shop-finditquick.com adalah berita buruk. Laman ini merupakan tanda yang nyata bahawa komputer anda dijangkiti dengan hijacker pelayar yang jahat. Hijacker yang telah pun berjaya slither atas kapal dan ianya satu, memaksa Laman ini berniat jahat kepada kamu. Kesilapan halaman Shop-finditquick.com untuk hijacker itu sendiri. Ianya bukan jangkitan, ia adalah amaran. Ia adalah cara perosak di cluing anda. Mengendahkan amaran itu dan bertindak di atasnya. Sekali anda tempat halaman mengambil alih pelayar anda, menerima hakikat anda telah dijangkiti dan mula mencari tempat bersembunyi di hijacker. Sebaik sahaja anda mencarinya, menghapuskannya dengan serta-merta.

Jangkitan ini adalah tidak dialu-alukan dalam sistem anda. Ia menyebabkan apa-apa tetapi masalah-masalah dan sakit kepala. Ia meddles dalam seting anda tanpa kebenaran anda. Ia bertukar aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Ia memperlahankan Mesin anda. Tetapi yang paling penting, ia mengancam privasi anda. Hijacker yang mula mengintip anda daripada yang kedua ia masuk. Ia memantau segala-galanya yang anda lakukan dalam talian dan mengumpul data yang sensitif. Kemudian, ia menghantar kepada crooks yang diterbitkan. Orang yang tidak dikenali ini menerima akses ke privasi anda. Adakah anda fikir ini adalah satu idea yang baik? Sudah tentu, tidak. Mereka adalah orang-orang terakhir yang harus mempunyai akses jenis ini. Jangan biarkan mereka. Potong penginapan hijacker itu pendek dan anda akan mendapat ucapan terima kasih daripada diri anda pada masa hadapan. Cuti yang ia menjadi dan anda akan menyesal cepat daripada nanti.

Remove Shop-finditquick.com
The Shop-finditquick.com Virus

Hijacker yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat pengubahsuaian dalam tetapan penyemak imbas anda. Itulah sebabnya ia dipanggil hijacker yang. Ia membuat perubahan sebagaimana yang difikirkannya patut. Sebagai contoh, ia menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan domain yang berniat jahat. Di Shop-finditquick.com juga mudah didapati. Selain sebagai enjin baru anda, anda juga mendapat diarahkan kepadanya di setiap sudut. Ia muncul semasa anda membuka tab baru juga. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Tetapi ia bukanlah semata-mata. Anda akan dipaksa untuk melawat banyak lagi seperti rendang tapak sekarang bahawa hijacker tersebut adalah dalam pertuduhan. Ini meletakkan anda berisiko besar perisian berniat jahat. Jika anda kebetulan tanah atas halaman yang dijangkiti, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda muat turun lebih banyak jangkitan atas kapal.

Perosak ruins anda sebelum ini selamat dan menyeronokkan melayari dalam talian. Anda sentiasa berada satu klik dari parasit. Selain itu, Semua diam-diam ini mendapat pada saraf. Anda tidak dapat mencari apa yang anda Cari kerana anda sentiasa akan diganggu oleh pelencongan atau dihujani dengan iklan. Tidak bertoleransi ini. Meletakkan akhir kepadanya. Sebaik sahaja anda menghilangkan hijacker segala-galanya akan kembali kepada normal. Kehidupan peribadi anda kini terdedah akan peribadi lagi terlalu. Bertindak ketika ianya tidak terlambat. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini untuk membantu anda menangani jangkitan secara manual.

Sebaik sahaja anda mengalihnya keluar, pastikan anda tidak akan mendapat jangkitan lagi. Tanya diri anda mengapa anda telah dijangkiti masa ini? Jawapannya adalah mudah. Kerana anda telah cuai dan hijacker yang tergelincir oleh anda. Tidak membuat kesilapan itu lagi. Perampas bergantung kepada kaedah yang rumit untuk pergi di sekitar anda dan jika anda tidak membayar perhatian, mereka berjaya. Kaedah tersebut adalah e-mel spam, pengemaskinian palsu, pakej perisian percuma, iklan pihak ketiga yang berniat jahat, rosak muka surat, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, dan sebagainya. Berhati-hati anda adalah penting. Jika anda membuangnya ke Angin, anda mendapat jangkitan. Jika anda melakukannya anda “due diligence”, Walau bagaimanapun, anda mengesan penceroboh pada masa yang ditetapkan dan menghalangnya daripada memasuki. Membuat pilihan yang tepat. Memilih berjaga-jaga ke atas kecuaian.

Buang Shop-finditquick.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Shop-finditquick.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *